Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Lidnersplan 6, 2 tr, Kungsholmen - Kristineberg, Stockholm
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
33 kvm
Avgift
1 527 SEK / mån
Rum
1 rum

Ytterst väldisponerad - Vackra originalgolv - Stort fönsterparti och balkong med söderläge

Underbara och ytterst väldisponerade 33 kvadratmeter som bjuder på ljusa lättmöblerade ytor med möjlighet att bygga om till en liten 2:a. Här bor du med ett fritt läge där allrummet har ett stort fönsterparti i burspråk med fönster i 3 väderstreck. Genomgående finner du ett fantastiskt ljusinsläpp, vackert bevarad och vitpigmenterad fiskbensparkett samt fönsterbänkar i sten som vittnar om härlig funkis. I allrummet finns gott om utrymme för sällskapsdel och övrig möblering. Sängdelen som mysigt kan skärmas av med gardiner är idag upphöjd på förvaring som kan anpassas efter sängens bredd. Ifrån allrummet når du även lägenhetens rymliga balkong som har ett soligt söderläge med vattenvy. Köket ger dig bra förvaring i vita över- och underskåp samt har en generös matplats framför fönstret. I hallen finner du mycket bra förvaring i platsbyggda garderober som når full takhöjd. Badrummet är helkaklat och utrustat med badkar.

Här flyttar du in i en ytterst välskött förening med låg belåning. Till lägenheten hör både ett vinds- och ett källarförråd.

I Kristineberg bor du med grönskan direkt utanför dörren samt med badklippor ett stenkast bort. Du når snabbt Kristinebergs och Hornsbergs Strands vackra strandpromenad som kantas av badbryggor och välbesökta restauranger. Motionsspåren finns precis utanför och tar dig runt hela Kungsholmen.
Kommunikationer med buss och tunnelbanans gröna linje når du på någon minut med Coop Kristineberg precis intill. Tunnelbanan tar dig snabbt till Fridhemsplan och vidare ner till City. Lindhagens galleria med ICA Maxi, systembolag, apotek mm når du med ca 10 minuters promenad. Där finner du även tunnelbanans blåa linje.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy