Länk kopierad!
Bilder
Budgivning pågår
Aktuellt bud: 4 225 000 SEK
Se budhistorik

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
3 995 000 SEK / Utgångspris
Adress
Gudö gårdsväg 37, Gudö, Vendelsö
Typ
Bostadsrättsradhus
KVM
141 kvm
Avgift
4 950 SEK / mån
Rum
5 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Kedjehus i Toppskick på Gudö!

Välkommen till ett mycket smakfullt kedjehus, lite utöver det vanliga med ett underbart läge på Gudö ett par minuters promenad till bussar (bl.a. direkt buss till stan) Här är det bara att flytta in och trivas. Ett modernt funktionellt boende med naturen inpå knuten.
Välkomnande entré med liten altan med förmiddagssol och vidare in till en hall med plats för ytterkläder i garderob med spegelsjutdörrar.

Rymligt duschrum med kakel och klinker och en tvättavdelning. Stort modernt kök med plats för middagsbord. Stort fönsterparti som släpper in mycket dagsljus i köket.

Vidare in i vardagsrummet som rymmer såväl soffgrupp som matbord finns utgång till ett stort och fint trädäck med eftermiddagssol. Stora fönsterpartier i hela vardagsrummet vilket ger bostaden en stor rymd.

Övervåning med allrum och idag tre bra sovrum som går att bygga om till fyra sovrum istället, samt ett duschrum med badkar och en stor walk in closet.
Hela kedjehuset ger ett mycket sobert och smakfullt intryck.

Välkommen hem till ett toppen fräscht boende !

Beskrivning

Välkommen till Gudö Gårdsväg 37!
En modern, funktionell design där varje kvm är väl tillvaratagen.
Ett boende utöver det vanliga nybyggt 2015 med en mysig villakänsla.

Entréplan
Trivsam entré med liten altan där du får plats med odlingslådor, cyklar eller lounge grupp.
En rymlig hall med praktiskt grått klinker med golvvärme. Plats för ytterkläder bakom en garderob med spegel skjutdörrar.
Rakt fram öppnar vardagsrummet upp sig i en trivsam miljö med utgång till en härlig trädäckad terrass inhägnad med staket.

Vitt modernt, kaklat, funktionellt kök med gott om skåp och arbetsytor. Kyl och Frys. Induktionshäll, inbyggd mikro och ugn i arbetshöjd. Samtliga vitvaror kommer från Cylinda 2015, i borstad aluminium.

Rymligt badrum med klinkergolv och golvvärme samt tvättavdelning. Här finns badkar, handfatskommod, spegelskåp samt WC. Tvättmaskin och torktumlare ifrån Cylinda 2015.

Övre plan
Övervåningen består av ett allrum samt tre bra sovrum och ett duschrum med dusch, vitt kakel och klinker, wc, handfat, spegelskåp och handdukstork.

Hela bostaden har genomgående ekparkettgolv, förutom i badrummen och entréhallen.

Stort förråd finns i anslutning till bostaden.

Här bor du med ett rogivande naturnära läge. Samtidigt har du närhet till busshållplats med bussar till Stockholm city, Haninge Centrum och Trollbäckens centrum. Området ligger med närhet till flertalet badplatser samt vackra promenadstråk, Tyresta Nationalpark ligger inom promenadavstånd och i området finns även flera stall och ridskolor.

Nybyggd förskola finns på 1 minuts gångväg, i närheten finns även fler förskolor bla vid Vendelsö allé samt den nya skolan/förskolan Vendelsö Hage i Kyrkviken. Närmsta skola är Hagaskolan åk 1-5 och Lyckebyskolan.

Dokument (pdf)

Planritningar BRF Stadgar Brf Gudö Park i Haninge.pdf BRF Årsredovisning 2018.pdf

Länkar

Social Video

Bostadsfakta

Kommun

Haninge kommun, Skattesats 32.85%.

Församling

Österhaninge.

Storlek

Boarea 141 kvm. Areauppgifter enligt bostadsföreningen.

Rum

5 rum, varav 3-4 sovrum.

Lägenhetsnummer

37

Våning / hiss

Hiss finns ej.

Byggnad

Byggnadsår: 2015
Byggnadstyp: 2-plans radhus
Ventilation: Mekanisk ventilation

Föreningen

Föreningens namn: Brf Gudö Park i Haninge
Organisationsnummer: 769629-5620
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 37
Antal lägenheter: 21
Antal lokaler: 0

TV

Fiber via ComHem

Internet

Fiber via ComHem

Månadsavgift

Avgift: 4 950 SEK / mån
parkering och sophämtning

Tillträde

Enl. ök.

Driftskostnad

1 999 SEK varav:
Försäkring: 244 SEK
VA: 285 SEK
Elektricitet: 1 300 SEK
Övrigt: 170 SEK
Driftkostnaderna varierar beroende på antal personer i hushållet, förbrukning och avtal. Kostnad för försäkring tillkommer.
Obligatoriska tillägg: Vattentillägg 285 kr i månaden och Kabel-tv 170 kr i månaden.

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 0.00000 %
Andel av årsavgiften: 4.76190 %
Pantsättningsavgift: 465 SEK
Överlåtelseavgift: 11625 SEK
Betalas av: Köpare
Lägenheten är pantsatt. Detta innebär att nuvarande ägare har lån som belastar bostadsrätten. Dessa löses på tillträdesdagen.

Bilplats

Det finns en carport intill bostaden samt plats för ytterligare bil framför.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy