Länk kopierad!

Visningar

sön 2 feb 15:00 - 15:30
Öppen visning - välkommen!

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
2 850 000 SEK / utgångspris
Adress
Bataljonsgatan 10A, Eldsund, Strängnäs
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
88 kvm
Avgift
4 180 SEK / mån
Rum
3 rum

STRÅLANDE MÄLARUTSIKT, IMPONERADE TAKHÖJD OCH BALKONG

Unik 3:a på översta planet med strålande mälarutsikt och balkong rakt mot Mälaren. Imponerande takhöjd och vackra tak i hela lägenheten, djupa fönsternischer och hög materiel standard. Vardagsrum i delvis öppen planlösning till kök och matplats. Vackert glasparti öppnar upp från vardagsrum/kök mot Mälaren och balkongen. Stor walk-in closet med fönster invid sovrum som kan nyttjas som ytterligare ett rum. Helkaklat bad- och tvättrum med golvvärme. Hiss finns

Beskrivning

Högt i tak och vackert ljusinsläpp i hela lägenheten.
Rymlig och ljus hall i vinkel med kalkstensgolv i entrédelen, flera garderober och spotlights i taket. Vardagsrum i delvis öppen planlösning till matplats och kök varifrån det är en fantastisk utsikt mot Mälaren. Balkongen är belägen rakt mot vattnet, också den med strålande mälarutsikt. Två stora sovrum mot gården varav det ena med skjutdörr in till intilliggande förrådsrum/dressing room eller kontor. Påkostat helkaklat bad- och tvättrum med golvvärme.
Genomgående ekparkettgolv i hela lägenheten. Fri öppen utsikt från alla rum mot vackra omgivningar.

Målad skåpinredning i ljusgrått. Utrustning: Induktionshäll (Siemens), Inbyggnadsugn (Siemens), Inbyggd microugn (Siemens), Diskmaskin (Siemens), Fläkt (Siemens), Kyl fullhöjd (Siemens), Frys fullhöjd (Siemens). Matplats med mälarvy.

Väggar: kakel. Golv: klinker med elburen golvvärme. Utrustning: vägghängd toalett, tvättställ, infälld väggspegel, dusch, handdukstork, tvättmaskin (Siemens) och torktumlare (Siemens). Arbetsbänk och överskåp.

Övrigt

I en vacker stenbyggnad från 1921 erbjuds en fantastisk lägenhet i en underbar historisk miljö vid Mälaren. På området finns faciliteter som boulebana, café, restaurang och ett rikt föreningsliv. Strängnäs centrum med sitt utbud av restauranger, affärer och allmän service finns på gång- och cykelavstånd. Bostaden är lugnt belägen i området invid Mälaren med knappt femton minuters promenad till tågstationen där du når Stockholm central på 50 minuter.
Närheten till Mälaren är förstås påtaglig och varma sommardagar lockas många till badplatsen. En marina med cirka 300 båtplatser ska byggas nedanför fastigheten i Eldsundsviken. Likaså kommer Vasallen skänka en båt, Linder 440, till Brf Eldsundsviken 1 som levereras under säsongen 2019. Bastuanläggning nere vid Mälaren är också under planering.

Dokument (pdf)

Planritningar Stadgar Årsredovisning 2018

Bostadsfakta

Kommun

Strängnäs kommun, Skattesats 33.77%.

Församling

Strängnäs domkyrkoförs. med Aspö.

Storlek

Boarea 88 kvm. Areauppgifter enligt bostadsföreningen.

Rum

3 rum, varav 2 sovrum.

Lägenhetsnummer

5-3327-1-1301-1

Våning / hiss

Våning 3 av 3.
Hiss finns.

Föreningen

Föreningens namn: BRF Eldsundsviken 1
Organisationsnummer: 769627-1936
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 5-3327-1-1301-1
Antal lägenheter: 34
Antal lokaler: 0

Parkering: Parkering med elstolpe går att hyra.

TV och bredband: Varje lägenhet är ansluten till Fibra stadsnät, med möjlighet att ansluta dator, Tv och telefoni.

Månadsavgift

Avgift: 4 180 SEK / mån

Driftskostnad

450 SEK varav:
Försäkring: 100 SEK
Elektricitet: 350 SEK

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 3.29021 %

Bilplats

Parkering med elstolpe går att hyra.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy