Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
2 995 000 SEK
Adress
Vevslupsgränd 2, Munksjöstaden, Jönköping
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
109 kvm
Avgift
5 338 SEK / mån
Rum
4 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Rymliga ytor i fräsch stadsdel!

Hjärtligt välkomna till Vevslupsgränd 2, Munksjöstaden.
I Jönköpings absolut hetaste stadsdel finns nu möjligheten att förvärva en rymlig fyrrummare om hela 109 (!) kvm. Lägenheten känns ännu större än sina angivna kvadratmeter då man har lagt kvadratmeterna där de märks såsom sovrum, badrum och vardagsrum där den öppna planlösningen mot köket bidrar ytterligare till detta. Den nämnda öppna planlösningen bidrar förutom rymd även till en väldigt ljus och inbjudande lägenhet. Då fastigheten byggdes så sent som 2016-2017 så känns lägenheten fortfarande som nybyggd och är inflyttningsklar direkt vid tillträde, inget behövs göras! Bostaden erbjuder en välplanderad planlösning då de tre sovrummen är placerade bort från de sociala ytor så som kök och vardagsrum. Bra förvaringsmöjligheter i både klädkammare och garderober. Pricken över i:et är den stora och trevliga balkong med sikt ut över Munksjön.

Att bo vid vattnet innebär både aktivitet och avkoppling. Munksjörundan har blivit en vana för många, där Ni både får motion och trevliga vyer. Runt husknuten har ni både restaurang, matbutiker, café och gym. Med en längre promenad eller kortare cykeltur når ni Jönköpings city där allt finns att erbjuda. Goda kommunikationer där buss går regelbundet. Via hiss når ni föreningens gemensamma garage, separat kö.

Beskrivning

HALL
Det första Ni möter i denna trevliga bostadsrätt är en stor och härlig hall med grått klinker och vita väggar. Gott om yta för förvaringsmöjligheter.

BADRUM 1
I anslutning till hallen når Ni det stora badrummet. Tidlösa färger i vitt kakel och ett grått klinkergolv.
Utrustat med:
- Tvättmaskin
- Torktumlare
- Kommod
- Handfat
- Spegelskåp
- Dusch

KLÄDKAMMARE
Stort förråd med generösa ytor.

SOVRUM 1
Det största sovrummet av de tre, ljusa väggar och parkettgolv. Här får Ni gott om förvaring med skjutdörrsgarderober med spegelglas.

SOVRUM 2
Från hallen till höger når Ni detta sovrum med vita väggar och parkettgolv. Förvaringsmöjligheter i form av en skjutdörrsgarderob. Plats för säng, sängbord och möblemang.

SOVRUM 3
Plats för större säng, tv-bänk och ställbara garderober. Ljust parkettgolv med vita väggar.

GÄST BADRUM/WC
Mindre badrum med handfat, spegelskåp och toalett. Grått klinkergolv med vitt kakel.

VARDAGSRUM
Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Stora fönster ifrån balkongen i söder där Ni får rikligt med ljusinsläpp. Parkettgolv och vita väggar. Här får Ni med enkelhet plats med större soffa, soffbord och tv-bänk. Från vardagsrummet når Ni både kök och den trevliga balkongen i sydligt läge.

KÖK
Vita köksluckor, vitt kakel med bänkskivor som bryter av i grått. Ljusinsläpp från två väderstreck samt balkongen. HTH-kök med vitvaror från Bosch bestående av kyl, frys, diskmaskin, integrerad ugn mikrovågsugn samt glashäll. Väldigt gott om förvaringsmöjligheter. Plats för bord upp till 8 sittande.

BALKONG
Stor och luftig balkong i söderläge där Ni garanterat kommer avnjuta många timmar.

Dokument (pdf)

Planritningar RB_BRF_Pappersmakaren-Stadgar.pdf RB_BRF_Pappersmakaren-Årsredovisning-2018.pdf

Bostadsfakta

Kommun

Jönköping kommun, Skattesats 34.66%.

Församling

Jönköpings Kristina-Ljungarum.

Storlek

Boarea 109 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen.

Rum

4 rum, varav 3 sovrum.

Lägenhetsnummer

215072002-0008

Våning / hiss

Våning 4 av 7.
Hiss finns.

Byggnad

Byggnadsår: 2017
Byggnadstyp: Flerfamiljhus
Ventilation: Mekanisk frånluft

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Föreningen

Föreningens namn: Riksbyggens Brf Pappersmakaren
Organisationsnummer: 769631-8018
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 215072002-0008
Antal lägenheter: 80
Antal lokaler: 0

Energideklaration

Status: Behövs ej

TV

Grundutbud tv via Telia

Internet

Bredband via Telia

Månadsavgift

Avgift: 5 338 SEK / mån

Driftskostnad

500 SEK varav:
Försäkring: 100 SEK
Elektricitet: 400 SEK
Obligatoriskt tillägg om 229:- Telia grundutbud TV samt 100/100 Bredband.

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 1.43642 %
Andel av årsavgiften: 1.59694 %
Lägenheten är pantsatt. Detta innebär att nuvarande ägare har lån som belastar bostadsrätten. Dessa löses på tillträdesdagen.

Uteplats

Balkong i söderläge.

Bilplats

Separat kö för garageplats.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy