Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Gamla Enköpingsvägen 152, Ursvik/Sundbyberg, Sundbyberg
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
44.5 kvm
Avgift
2 841 SEK / mån
Rum
2 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Stilren och ljus 2:a i mycket fint skick med solig balkong/uteplats i söderläge

Välkommen till Ursvik i Sundbyberg och denna tvårummare om 44.5 kvadratmeter. Denna lägenhet, som är i absolut toppskick, är stilren och ljus och erbjuder en härlig uteplats/balkong i bästa söderläge. Bostaden har vackert ljusinsläpp, påkostade material och bra förvaringsmöjligheter - ett exklusivt boende med sociala ytor, fina ytskikt och öppen planlösning.

Här finns ett öppet socialt vardagsrum i öppen planlösning med ett modernt, stilrent kök. Lägenheten har ett rymligt och ljust sovrum med utsikt över den fina innergården och badrummet är stilrent, smakfullt och perfekt planerat.

HSB Brf Fanfaren är en trevlig och välskött förening med god ekonomi och en tydlig och långsiktig plan för framtida förbättringar. Föreningen tillhandahåller bland annat tvättstuga, cykelrum och en trevlig och välskött innergård. I månadsavgiften om 2841 kronor ingår värme, vatten och källarförråd.

Här i Ursvik är det lätt att trivas och läget är centralt och populärt. Här bor du naturnära med Igelbäckens naturreservat och Ursviks motionsgård med motionsspår och härliga grönområden på bekvämt avstånd. Ursviks utbud av restauranger och kommunikationer ligger precis runt hörnet. I området finns även matbutiker, idrottsanläggningar, vackra promenadstråk - perfekt för dig som letar efter ett bekvämt boende och som vill bo centralt och naturnära! Stockholm city når du med bil inom 15 minuter.

Varmt välkomna på visning!

Beskrivning

Hall
Det första som möter oss när vi kliver in i denna lägenhet är en välplanerad och yteffektiv hall med hatthylla och klädhängare. Hallen har vita väggar och blåmålad vägg vid klädhängare och fint parkettgolv.

Kök
Ett socialt, stilrent och öppet kök med generösa arbetsytor, bra förvaringsmöjligheter och öppen planlösning mot vardagsrummet.

Vardagsrum
Ett öppet, socialt vardagsrum med stora fönster med härligt ljusinsläpp och gott om plats för soffa och matgrupp. Rummet har vita väggar och fint parkettgolv.

Sovrum
Från vardagsrummet och köket når du detta sovrum, som är ljust, rymligt och inbjudande med plats för stor säng och vacker utsikt. Vita väggar och fint parkettgolv.

Badrum
Ett rymligt och smakfullt badrum med toalett, dusch, duschvägg, tvättmaskin, torktumlare, badrumsskåp och handdukstork. Mörkt klinkergolv och väggar i vitt kakel.

Balkong
Solig och mysig uteplats med loungedel, plats för ett mindre bord och söderläge. Här har man utsikt mot gatan. Uteplatsen nås via vardagsrummet.

Dokument (pdf)

Planritningar BRF Stadgar.pdf BRF Årsredovisning 2017.pdf BRF Årsredovisning 2018.pdf

Bostadsfakta

Kommun

Sundbyberg kommun, Skattesats 31.95%.

Församling

Sundbyberg.

Storlek

Boarea 44.5 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen.

Rum

2 rum, varav 1 sovrum.

Lägenhetsnummer

99-2902-1-31-3

Våning / hiss

Våning 3 av 5.
Hiss finns.

Byggnad

Byggnadsår: 2017

Föreningen

Föreningens namn: HSB Brf Fanfaren
Organisationsnummer: 769628-9326
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 99-2902-1-31-3
Antal lägenheter: 59
Antal lokaler: 0

TV och bredband: Fastigheten ansluts till fibernät för överföring av data, TV och IP-telefoni. Gruppanslutet i Bredbandsbolaget.

Föreningens ekonomi

Föreningen höjde avgiften med 4% per 1 januari 2018. Detta i enlighet med ekonomisk plan men också för ökade kostnader kring sophantering.

Observera att detta är en fråga som en styrelse i alla föreningar diskuterar flera gånger om året och bedömningen görs efter varje diskussion. Därför är det viktigt att du som blivande köpare själv tar kontakt med styrelsen för att få förstahandsinformation.

TV

Bredbandsbolaget

Internet

Bredbandsbolaget

Månadsavgift

Avgift: 2 841 SEK / mån
obligatoriskt tillägg 204 kronor för bredband tillkommer.

Gårdsplats/innergård

I föreningen finns ett styrelserum med pentry. I källarplanet finns garage, cykelställ, bänk för cykelservice, lägenhetsförråd och utrymmen för förvaring av barnvagnar och rullstolar.

En grovtvättstuga finns utrustad med tvättmaskin, torktumlare, torkskåp etc, anpassat för grovtvätt. Innergården kommer att samnyttjas med småhusen i kvarteret.

På kvarterets innergård finns det cykelställ, lekplats, samlingsplatser, sandlåda och utegym.

Driftskostnad

350 SEK varav:
Försäkring: 200 SEK
Elektricitet: 150 SEK

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 1.73092 %
Andel av årsavgiften: 1.67321 %
Pantsättningsavgift: 683 SEK
Överlåtelseavgift: 1593 SEK
Betalas av: Säljare
Lägenheten är pantsatt. Detta innebär att nuvarande ägare har lån som belastar bostadsrätten. Dessa löses på tillträdesdagen.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy