Länk kopierad!
Budgivning pågår
Aktuellt bud: 1 550 000 SEK

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
1 750 000 SEK / FAST PRIS
Adress
Logdansvägen 36, Ör, Sundbyberg
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
25.3 kvm
Avgift
1 225 SEK / mån
Rum
1 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

FAST PRIS: Varmt välkommen till 1 rok på populära Logdansvägen med låg avgift och fint läge!

FAST PRIS: När ni väl kliver innanför säkerhetsdörren nås ni av en ljus bostad med nya parkettgolv, samt ljusa väggar. Bostaden utgörs av en rymlig hall med bra avhängningsytor och flera nya garderober längs ena väggen. Från hallen nås även bostadens rymliga allrum som rymmer både dubbelsäng och övrigt möblemang. Bostadens renoverade kök erbjuder ljusblå/gråa snickerier, som har gott om förvaringsmöjligheter, köket erbjuder även integrerad kyl. Denna bostad flödar i vackert ljusinsläpp via stora fönster belägna delvis i soligt läge och delvis omgivna av grönska. Alldeles bakom fastigheten finner ni Råstasjön och dess fantastiska omgivning.

Här bor ni i brf Logen i Ör, föreningen är belägen på adresserna Logdansvägen 2-48 och Örsvängen 6A-C. Föreningen erbjuder parkeringsplatser, tvättstuga som är tillgängligt dygnet runt och en gemensamhets lokal. Föreningen har även en engagerad trädgårdsgrupp som består av medlemmar i föreningen som är intresserade av trädgårdsarbete men även vill samla dem boende för gemenskap och upprätthålla trivseln i området.

Här bor ni i ett mysigt område med naturen som er närmsta granne. Här finner ni vackra motionsstråk via Råstasjön och Lötsjön och med en kort promenad nås Ursviks motionsområde med milsvid av skog som uppskattas av många boende i Sundbyberg. Trots det naturnära läget, finner ni service och kommunikationer inom nära avstånd. Med en kort promenad om ca 8 minuter finner ni t-bana antingen Näckrosen eller Hallonbergen. På gångavstånd nås Mall of Scandinavia med alla tänkbara kommunikationer och ni har även en buss några hundra meter utanför bostaden som tar er till centrala Sundbyberg och som längs vägen passerar flera tunnelbanestationer. I Ör finns många framtidsplaner och det är ett område som verkligen växer! Utanför bostaden finns en trevlig grillplats för föreningens medlemmar där grannar kan mötas.

Varmt välkommen på visning!

Beskrivning

HALL:
In genom en säkerhetsdörr når ni bostadens hall. Förvaring via flera nya garderober till vänster och avhängning till höger.

BADRUM:
Badrummet erbjuder idag en välbevarad våtrumsmatta och helkaklade väggar. Badrummet är utrustad med handfat, wc och duschhörna. Det kommer ske ett stambyte i föreningen vilket innebär att badrummet kommer renoveras kostnadsfritt. Passa på att köpa i god tid för att få ett helt nytt badrum efter tycke smak.

ALLRUM/KÖK:
Bostadens allrum har ett fint ljusinsläpp via stort fönster. Till vänster finns en köksvrå med ljusa överskåp. Två spisplattor, kylskåp och diskho.

Dokument (pdf)

Planritningar BRF Energideklaration Brf Logen i Ör BRF Stadgar Brf Logen i Ör BRF Ekonomisk plan Brf Logen i Ör BRF Årsredovisning 2017-2018 Brf Logen i Ör BRF Energideklaration.pdf

Bostadsfakta

Kommun

Sundbyberg kommun, Skattesats 31.95%.

Församling

Sundbyberg.

Storlek

Boarea 25.3 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen.

Rum

1 rum, varav 0 sovrum.

Lägenhetsnummer

182

Våning / hiss

Våning 1 av 3.
Hiss finns ej.

Byggnad

Byggnadsår: 1967
Fönster: 2-glasfönster

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Föreningen

Föreningens namn: Brf Logen
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 182
Antal lägenheter: 270
Antal lokaler: 23

Brf Logen i Ör är belägen Logdansvägen 2-48 samt Örsvängen 6a-6c.

Parkering: 197 garageplatser & 66 parkeringsplatser.

Kostnader:
Utomhus
Plats utan el: 300:-/månad
Motorvärmarplats: 380:-/månad
Inomhus
Öppen plats: 600:-/månad
Burplats: 750:-/månad

TV och bredband: Kabel-TV finns genom ComHem.
Indraget fiberanslutning som är anslutet till Sundbybergs stadsnät. Bostadsrättsinnehavaren tecknar själv abonnemang hos leverantör med respektive utbud av Internetanslutning, IP-telefoni, etc. För mer information om stadsnätet hänvisar vi till www.sundbybergsstadsnat.se.

Gemensamma utrymmen: Gemensamma utrymmen i föreningen är cykelförråd, barnvagnsrum, tvättstuga, grillplats samt en föreningslokal.

Föreningens ekonomi

Finns inga beslut gällande avgiftsförändringar. Det kommande stambytet är budgeterat för och kommer inte att påverka avgiften.

Föreningens renoveringar

KOMMANDE RENOVERINGAR:
2019 - Stambyte av kök & badrum.
(Stambytet har en planerad byggstart Q3 2019- Stambytet beräknas vara färdigställd om 2 år, och varje lägenhet baseras vara klar inom 8v)
2019-20 Fasadrenovering
2019-20 Reparation av balkonger

Månadsavgift

Avgift: 1 225 SEK / mån
Obligatoriskt tillägg om 85 kr för anslutning av stadsnät och ComHems basutbud.

Driftskostnad

406 SEK varav:
Försäkring: 156 SEK
Elektricitet: 250 SEK
Driftkostnaden är individuell.

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 0.18230 %
Pantsättningsavgift: 465 SEK
Överlåtelseavgift: 1163 SEK
Betalas av: Köpare
Lägenheten är pantsatt. Detta innebär att nuvarande ägare har lån som belastar bostadsrätten. Dessa löses på tillträdesdagen.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy