Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
2 095 000 SEK / Utgångspris
Adress
Rodgagatan 3, Centralt, Strömmen, Norrköping
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
52 kvm
Avgift
3 475 SEK / mån
Rum
2 rum

Nyproducerad 2:a med uteplats

Vill du få chansen att köpa en helt nyproducerad 2:a i markplan med uteplats? I slutet av Augusti står Brf Stinsen klart för inflyttning. Här erbjuds du en välplanerad 2:a där materialvalen är i toppskick. Kök och vardagsrum har en öppen planlösning med utgång till en uteplats om 9 kvm. I det rymliga badrummet finns både tvättmaskin och torktumlare för att förenkla din vardag. Lägenheten är genomgående med fönster åt två väderstreck vilket erbjuder ett generöst ljusinsläpp.

Brf Stinsen ligger mycket centralt med närhet såväl till Centralstation, restauranger samt med gångavstånd till Citykärnan.

Välkommen hem!

Beskrivning

Hall med klinkergolv, målade väggar och stor skjutdörrsgarderob.

Duschrum med klinker och kakel, wc, handfat, duschhörna samt tvättmaskin och torktumlare.

Öppen planlösning mellan vardagsrum och kök med parkettgolv, målade väggar. Köket är utrustat med: kyl/frys, ugn, glaskeramikhäll, fläkt samt diskmaskin.
Här finns utgång till uteplatsen.

Sovrum med parkettgolv och målade väggar. Här finns en större skjutdörrsgarderob.

Dokument (pdf)

Planritningar BRF Stadgar Brf Stinsen.pdf BRF Ekonomisk plan Brf Stinsen.pdf

Bostadsfakta

Kommun

Norrköping kommun.

Storlek

Boarea 52 kvm. Areauppgifter enligt ekonomisk plan.

Rum

2 rum, varav 0 sovrum.

Lägenhetsnummer

E:1001

Våning / hiss

Våning 1 av 3.
Hiss finns.

Byggnad

Byggnadsår: 2019
Byggnadstyp: Flerfamiljhus

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Föreningen

Föreningens namn: Brf Stinsen
Organisationsnummer: 769631-2227
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: E:1001
Antal lägenheter: 56
Antal lokaler: 1

Centralt vid Drottninggatan/Norra Promenaden i området Saltängen uppför Kärnhem ett modernt flerfamiljshus med 56 lägenheter om 1-6 rum och kök. Här bor du ett stenkast från Norrköpings Resecentrum. Området kommer att bestå av gröna parker och verksamheter som ger en levande stadsdel.

Lägenheterna är välplanerade med hög standard på material och inredning.

Parkering: Ett gemensamt garage finns i huset, separat kösystem.

Boendeparkering via Norrköpings kommun på gatorna i området.

TV och bredband: Tv, bredband och ip-telefoni ingår i månadsavgiften (Telia triple play).

Gemensamma utrymmen: Gemensamt SPA med bastu, gym, en grönskande innergård samt cykelförråd.

TV

Triple play från Telia

Internet

Triple play från Telia

Månadsavgift

Avgift: 3 475 SEK / mån
Inkl värme och triple play från Telia

Ekonomi

Andel i föreningen: 1.41900 %
Andel av årsavgiften: 1.41900 %

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy