Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
2 616 510 SEK / Fast pris
Adress
Köpmangatan 7B, Söder, Eskilstuna
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
66 kvm
Avgift
3 567 SEK / mån
Rum
2 rum

Unik nyproduktion på Söder med drömläge intill ån. Inflyttningsklart!

Originalfastigheten har restaurerats och byggts om till 13 lägenheter med rymlig hiss i trapphuset. Alla lägenheter har balkong, alternativt uteplats med vacker utsikt, högt i tak och charmiga höga fönster med spröjs. Det finns även två nya byggnader varav ett med fyra moderna stadsradhus om tre plan vardera. I stadsradhusen erbjuds uteplats på entréplan, balkong på andra planet och en härlig indragen takterrass på översta planet med en enastående utsikt över Eskilstunaån. Den andra nybyggnationen är ett enplanshus som består av två mindre lägenheter med stora fönster och uteplatser direkt mot ån.

Genomgående för projektet är en mycket hög standard och bra materialval där husen bär distinkt karaktär från sina respektive tidsepoker. Genomgående kommer lägenheterna ha vitlaserat ekparkettgolv, helkaklade badrum med golvvärme och Vedum kök med Miele vitvaror. Infällda spotlights i tak kommer att finnas i badrum, gemensamma sällskapsytor samt hall. I samtliga lägenheter ingår tvättmaskin, torktumlare och torkskåp som standard.

På innergården kommer det att skapas ett stort gemensamt trädäck mot vattnet där de boende kan spendera fina sommarkvällar med att grilla och umgås, eller bara sitta och njuta av utsikten över ån med en bok. Det kommer att finnas nio stycken parkeringsplatser med el-stolpe för 500 kr/mån, dessa kommer i första hand att erbjudas vissa lägenheter i projektet. Här kan du bo tryggt med låsta grindar till innergården och samtliga bostadsrättsinnehavare tilldelas en fjärrkontroll till den automatiska bilgrinden.

I månadsavgiften ingår värme, varm- och kallvatten. Kostnad för hushållsel tillkommer. Fastigheten kommer att vara ansluten till Stadsnätet där boende kan välja leverantör av abonnemang för internet, ip-telefoni samt TV.

Bostäderna har nära till grönområden och vackra promenadstråk på bägge sidor om ån. Inom närområdet finns även restauranger, livsmedelsaffär, gym, apotek, vårdcentral m.m. och till torget och city tar det endast 5-10 min att promenera.

För att läsa mer om projektet eller för att se bostadsväljaren, där du kan titta mer på varje lägenhet, finns bostadsrättsföreningens egna hemsida.
http://brfsvardsliljan1.se/

Välkommen hem!

Beskrivning

På plan två finns denna välplanerade och rymliga tvåa om 67 kvm.

Lägenheten har en öppen planlösning för kök och vardagsrum och vackra dubbeldörrar som leder ut till den fina balkongen. Det smakfulla köket från Vedum har en användbar köksö som fungerar lika bra som arbetsyta som trevlig frukostplats. Ytan är generös och här finns god plats för både matsalsmöbler och soffgrupp. Sovrummet är väl tilltaget och har bra förvaring med fyra garderober.

Badrummet, som har golvvärme, är utrustat med duschhörna med infällbara duschväggar, kommod med handfat, spegelskåp med LED-belysning, toalett och handdukstork. Dessutom ingår tvättmaskin (Miele), torktumlare (Miele) och torkskåp som standard.

Genomgående har lägenheten vitlaserat parkettgolv och infällda spotlights i badrum, sällskapsytor och hall. I hallen finns ytterligare tre garderober för förvaring.

Dokument (pdf)

Planritningar Stadgar Brf Svärdsliljan 1.pdf

Bostadsfakta

Kommun

Eskilstuna kommun, Skattesats 34%.

Församling

Eskilstuna.

Storlek

Boarea 66 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsförening.

Rum

2 rum, varav 1 sovrum.

Lägenhetsnummer

201

Våning / hiss

Våning 2 av 3.
Hiss finns.

Byggnad

Byggnadsår: 2019
Byggnadstyp: Flerfamiljhus
Ventilation: Mekanisk till- och frånluft

Föreningen

Föreningens namn: Brf Svärdsliljan 1 i Eskilstuna
Organisationsnummer: 769633-7901
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 201
Antal lägenheter: 19
Antal lokaler: 0

Parkering: Föreningen har nio parkeringsplatser med el-stolpe tillgängliga att hyra för 500 kr/mån. Dessa kommer i första hand att erbjudas vissa lägenheter i projektet.

TV och bredband: Fiber

Föreningens renoveringar

Originalfastigheten har restaurerats och byggts om till 13 lägenheter. Det har även byggts två nya huskroppar varav en med fyra stadsradhus samt en med två mindre lägenheter direkt vid å-kanten.

Energideklaration

Status: Ej utförd

Månadsavgift

Avgift: 3 567 SEK / mån
I avgiften ingår värme och vatten.

Gårdsplats/innergård

Föreningen har en gemensam uteplats på ett stort trädäck mot Eskilstunaån där du har tillgång till gemensam grill och sittplats.

Driftskostnad

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 3.55715 %

Uteplats

Stor balkong med glasräcken.

Bilplats

Föreningen har nio parkeringsplatser med el-stolpe tillgängliga att hyra för 500 kr/mån. Dessa kommer i första hand att erbjudas vissa lägenheter i projektet.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy