Visningar

Kontakta säljaren för information om visning, se kontaktuppgifter nedan.
Alla bilder Alla bilder Planritningar Planritning Dokument Dokument Karta Karta Intresseanmälan Intresse Dela via epostTipsa
Pris
399 000 EURO
Plats
Marbella- Nueva Andalucia
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
Ca 102 kvm
Terrass
ca 60 KVM
Rum
3 rum och kök, varav 2 sovrum.

Ansvarig säljare

Norma Magnusson
Ansvarig säljare

Intresseanmälan

Unikt penthouse i Nueva Andalucia med panoramavy!

Ljus takvåning med en fantastisk takterrass som erbjuder 360 grader vy över golf, havet och bergem! I området finns restauranger och uppvärmd pool.

Beskrivning

Unikt penthouse med oslagbar 360 vy över havet och golfbanan! Beläget i eftersökta Aloha Pueblo i Nueva Andalucia.

Detta ljusa och rymliga penthouse är fördelat på två plan, på entreplanet finns ett fullt utrustat kök, en generöst vardagsrum med öppen spis och plats för matsalsdel. Från vardagsrummet finns en utgång till en av terrasserna i söderläge om ca 12 kvm.

På övreplan finns två sovrum och två badrum, sovrummen har franska balkonger och gott om förvaring. Från detta plan har man access till en nyrenoverad takterrass med en helt fantastisk utsikt över havet, golfbanor, bergen och dalen. Takterrassen har utomhusdusch, plats för solsängar, loungegrupp och matgrupp.

En fantastik lägenhet där du kan njuta av sol hela dagen, året om.

I området, som är uppbyggt som en typisk andalusisk Pueblo, finns tre restauranger och ett fint poolområde med uppvärmd pool.

Hög uthyrningspotential, garage finns till.


Kontakta oss för mer information, fler bilder och video över vy!

Dokument (pdf)

Länkar

Bostadsfakta

Typ

Bostadsrättslägenhet

Storlek

3 rum och kök, varav 2 sovrum.

Övrigt

Kontakta oss med dina önskemål och krav så hittar vi ditt boende åt dig!
Vi på Skandiamäklarna Costa del sol fungerar som din privata köpmäklare utan att det kostar dig något. Vi samarbetar med alla mäklarbyråer längst Costa del sol. Då vi sköter om allt från visningar till inflyttning får Ni alltid en trygg affär när Ni köper via oss. Våra fastighetsmäklare är högt utbildade och har tillsammans flera års erfarenhet av fastighetsbranschen.

Vi har det största utbudet av fastigheter på Costa del sol och finns på plats året om med lokala kontor. Vår personal talar svenska, danska, norska, engelska och spanska.

För mer information i ditt bostadssökande kontakta

costadelsol@skandiamaklarna.se

Objektnummer

NM-006543

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.