Visningar

sön 25 mar 11:30 - 12:00
Öppen visning - Välkommen!
mån 26 mar 17:30 - 18:00
Öppen visning - Välkommen!
Pris
1 950 000 kr
Adress
Utsädesgatan 65, Lambohov, Linköping
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
106 kvm
Tomt
0 kvm
Rum
4 rum

Radhus i nyskick med inglasad altan

Välkommen till ett bostadsrättsradhus i nyskick. Ett mycket ljust och trevligt boende i två plan om 106 kvm med bra planlösning. På entréplanet hittar vi ett rymligt kök med matplats, ljust och trevligt vardagsrum med utgång till inglasad altan, helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare. På övre plan finns duschrum, tre sovrum där det största sovrummet har tillgång till en stor garderob/walk in closet. Trevlig lättskött trädgårdstomt med inglasad altan i fint sydvästläge på baksidan. Plattsatt entrésida med förråd och plats för 1-2 bilar. Huset värms upp genom fjärrvärme och har golvvärme på hela entréplanet och radiatorer på övre plan.

Familjeidyll, i ett mycket trevligt och barnvänligt område. I närområdet finns förskola, skola och affär i Lambohov centrum. Dessutom finns på gångavstånd den helt nya stormarknaden City Gross. Vackra strövområden, Tinnerö eklandskap och härliga skogar finns runt om. Cykelavstånd till Mjärdevi, universitetet, sjukhuset och city samt goda bussförbindelser strax utanför dörren.

Välkommen på visning!

Beskrivning

Entréplan:

- Välkomnande hall med klinkergolv, en garderob och avhängningsyta, samt ett inbyggt skåp med värmeväxlaren för fjärrvärmen.
- Ljust kök med rymlig matplats intill fönster. Köket har vitt kakel över diskbänk/arbetsytor och grå laminatbänkskivor. Utrustning: spishäll, fläkt, inbyggnadsugn, diskmaskin, inbyggnadsmikro, kyl och frys i fullhöjd.
- Helkaklat badrum med tvättdel och golvvärme. Utrustning: Tvättmaskin, torktumlare, spegelskåp, tvättställ och badkar.
- Ljust och härligt vardagsrum med utgång till inglasad altan (isolerat golv) och trädgård i fint söderläge.
- Trappan till övervåningen är i ek med handledare och överliggare i ek. Ljusinsläpp från trevligt takfönster.
- Förråd under trappan.

Övre plan:

- Hall som förbinder tre sovrum och ett badrum. I hallen finns också en luftvärmepump med luftkonditionering (AC).
- Sovrum 1.
- Sovrum 2.
- Sovrum 3 större och med stor garderob/walk in clost.
- Duschrum med våtrumsmatta och kaklade väggar. Utrustning: spegelskåp, dusch, wc och tvättställ.

Dokument (pdf)

Planritningar

Bostadsfakta

Fastighetsbeteckning

Linköping kommun, Slaka församling. Skattesats 32.4%.

Typ

Bostadsrättslägenhet

Våning / hiss

Hiss finns ej.

Storlek

Boarea 106 kvm.
Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen.

Rum

4 rum, varav 3 sovrum.

Byggnad

Byggnadsår: 2010

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Internet

Tv, bredband och fast kostnad telefoni ingår i månadsavgiften.

Månadsavgift

Avgift: 5 750 kr / mån

Övriga byggnader

Isolerat förråd finns vid entrén

Bilplats

På den stenbelagda uppfarten får man plats med två bilar.
Föreningen har 21 P-platser och 6 gästparkeringar.

Uteplats

Baksida med inglasad altan och lättskött gräsmatta i fint sydvästläge. Den inglasade altanen har isolerat golv och skjutdörrar runt om.

Driftskostnad

Alla belopp rörande driftskostnad är angivna i kr/år om inget annat anges.

1 400 kr varav:
Gäller för hushållsel, värme och vatten.

Taxeringsvärde

Taxeringsvärdet är ej tillgängligt (fastställt avseende år saknas) varav byggnadsvärde saknas.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Som utgångspunkt redovisas alla bud även till budgivare och spekulanter. Säljarens lagstadgade rätt att besluta om att inte alla bud ska redovisas under budgivningsprocessen gör dock att avvikelser kring denna utgångspunkt kan förekomma. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

HitCounter