Visningar

sön 4 feb 14:00 - 15:00
Varmt välkomna att anmäla er till visning!
Alla bilder Alla bilder Planritningar Planritning Dokument Dokument Karta Karta Intresseanmälan Intresse Dela via epostTipsa
Pris
695 000 kr / eller högstbjudande
Typ
Friliggande villa
KVM
Ca 45 kvm
Tomt
1 339 kvm (friköpt)
Rum
1 rum

Intresseanmälan

CHARMFULLT HUS ENDAST CA 10 MIN FRÅN POPULÄRA ROMME ALPIN!

Varmt välkomna till möjligheten att förvärva ett charmfullt fritidshus med god permanentstandard vid vackra Ulvsjön. Huset inrymmer ett inbjudande entréplan med en välkomnande hall, moderniserat kök, kombinerat vardagsrum och sovrum med kamin. Övervåning/kallvind med enorma möjligheter.
Nytt tak, ny el, badrum med dusch, delvis nya ytsikt och kommunalt vatten och avlopp. Här bor man i ett rogivande och sjönära område med utsikt mot vattnet. Närhet till badplats, bra fiskevatten och med naturen runt knuten. Endast ca 10 minuter från populära Romme alpin med fantastisk skidåkning samt ca 20 min till Borlänges stadskärna och populära köpcenter.

Beskrivning

HALL
Välkomnande hall med plats för avhängning.

KÖK
Rymligt kök med vedspis, induktionshäll, fläkt och kyl samt frys. Gott om plats för matbord.

BADRUM
Med våtrumsmatta, handfat, wc samt dusch.

VARDAGSRUM/SOVRUM
Generöst rum med kamin, målat trägolv och tapetserade väggar.

VIND
Med enorma möjligheter att skapa ytterligare rum.

Dokument (pdf)

Bostadsfakta

Fastighetsbeteckning

Ulvshyttan 7:85, Säter kommun, Säterbygden församling. Skattesats 35.49
Visa fastighetsgräns på karta

Storlek

Boarea ca 45 kvm. Areauppgifter enligt taxeringsinformationen.

Rum

1 rum och kök med matplats. Övervåning/kallvind.

Tomt

Tomtarea 1 339 m² (friköpt). Naturskön tomt med gräsytor och sjöutsikt.

Byggnadstyp

1 plan med vind

Byggnadsår

1900

Byggnadssätt

Stomme: Timmer
Fasad: Trä
Ventilation: Självdrag + mekanisk frånluft
Vatten: Kommunalt vatten
Avlopp: Kommunalt avlopp

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: El samt vedspis och kamin.

Driftskostnad

9 900 kr varav:
Uppvärmning: 4 000 kr
Försäkring: 1 900 kr
VA: 4 000 kr

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i kr/år om inget annat anges.

Servitut, planbestämmelser m.m

Rättigheter: Ledningsrätt Va_ledning
Planbestämmelser: Fornlämning

Taxeringsvärde

Taxeringsvärdet är 274 000 kr (fastställt avseende år 2015) varav byggnadsvärde 57 000 kr

Pantbrev

1 st om totalt 171 000 kr

Renoveringar

Renoverat badrum, nymålat utvändigt, nytt yttertak, uppdaterade ytsikt och kök samt ny el (2015 - 2017).

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Som utgångspunkt redovisas alla bud även till budgivare och spekulanter. Säljarens lagstadgade rätt att besluta om att inte alla bud ska redovisas under budgivningsprocessen gör dock att avvikelser kring denna utgångspunkt kan förekomma. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Ansök om bolån
0 kr
0 kr / mån
kr   0%
0 kr / mån
Före skattereduktion: 0 kr
Stäng
Din månadskostnad

Amortering och ev. månadsavgift är inkl. i månadskostnaden. Vi har räknat på en rak amortering med 15 års löptid på den del av lånesumman som överstiger 75 % av bostadens värde.


Info. om effektiv ränta

Ett lån på 1 miljon kronor med en 3 mån exempelränta på 2,98% får en effektiv ränta om 3,03%. Totalt belopp att betala under kredittiden blir 1 746 242 kr. I ex. är det räknat på ett lån med rak amortering och en löptid på 50 år, exklusive ev. avgifter.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

HitCounter