Energibesiktigad Besiktigad

Visningar

sön 25 feb 14:30 - 15:30
Öppen visning - Anmäl er gärna!
tis 27 feb 17:00 - 17:30
Öppen visning - Anmäl er gärna!
Pris
2 495 000 kr
Adress
Bjälbovägen 91, Vadstena
Typ
Friliggande villa
KVM
163 kvm
Tomt
874 kvm (friköpt)
Rum
6 rum

MYCKET TREVLIG ENPLANSVILLA MED GENERÖSA YTOR

Varmt välkomna till Bjälbovägen 91. Här erbjuds nu möjligheten att förvärva ett hemtrevligt och rymlig enplansvilla fördelat på sex rum och kök. Till huset hör en lättskött hörntomt, ett tralldäck med härliga solstunder samt en väl tilltagen inglasat uterum. Huset är tillbyggt 2009 med bland annat nytt badrum, TV-rum, sovrum och förråd. Fiber är indraget till huset.

Barnvänligt hus som ligger i en återvändsgränd med en lekplats i närheten av huset. Här bor ni naturnära med närhet till friluftsliv, golfbana och med bekväm avstånd till centrum.
Välkomna på visning!

Beskrivning

ENTRÉ:
Stor och rymlig hall med goda avhängningsmöjligheter som är inrett med laminatgolv och tapet.

KÖK:
Till vänster om hallen finner ni köket som är inrett med laminatgolv och målade väggar. Här finns gott om plats för ett matbord. Kökets maskinella utrustning är diskmaskin, kyl/frys, spis, fläkt samt en exclusiv vinkyl från Dometic. Spotligths i taket. Ovanför laminatbänkskivan sitter kakel på väggen.

VARDAGSRUM:
Rakt fram från hallen kommer man till vardagsrummet med plats för matbord och en soffa. Vardagsrummet är inrett med laminatgolv och målade/tapet väggar. Från vardagsrummet finns en utgång mot baksidan.

SOVRUM 1 & SOVRUM 2
Vidare från hallen finns två sovrum där sovrum 1 är inrett med laminatgolv och fondvägg. Tre garderober som ger goda förvaringsmöjligheter. Från detta rum kommer man även ut till det inglasade uterummet. Sovrum 2 är inrett med laminatgolv och fondvägg.

BADRUM:
I anslutning till hallen finns ett helkaklat badrum som ryms WC, badkar och handfat med kommod. Idag används detta badrum endast som toalett då badkaret saknar blandare.

WALK IN CLOSET:
Rymligt rum som är inrett med hyllor, hängsystem, laminatgolv och målade väggar.

TVÄTTSTUGAN:
Klinkergolv med golvvärme. Plats för både tvättmaskin och torktumlare. Bra arbetsytor med en ho. Längst in i rummet står elpannan.

TILLBYGGNADEN:

Stor och rymlig hall som är inrett med klinkergolv och golvvärme. Här finns en
stor skjutdörrsgarderob med bra förvaring. I anslutning till hallen finns ett utrymme som idag används som förråd. Går att använda som ett kontor eller sovrum om man vill. Vidare från hallen kommer man till den helkaklade badrummet med golvvärme som rymmer en hörndusch, Wc, handfat med kommod och spotlights i taket. Rakt fram från hallen finns ett TV-rum som är öppet upp till nocken med ett härligt stort fönster.TV-rummet är inrett med valnötsgolv och tapet. Bredvid detta rum finns även Sovrum 3 som är inrett med laminatgolv och tapet. Hela tillbyggnaden har golvärme via vattenburet system.

Dokument (pdf)

Planritningar Frågelista Bjälbovägen 91 TISTELN 1 BJÄLBOVÄGEN 91 VADSTENA Energi Bjälbovägen 91 Vadstena

Bostadsfakta

Fastighetsbeteckning

Tisteln 1, Vadstena kommun, Vadstena församling. Skattesats 35.02

Storlek

Boarea ca 163 kvm. Areauppgifter enligt taxeringsinformationen.

Rum

6 rum, varav 3-4 sovrum.

Tomt

Tomtarea 874 m² (friköpt). Tomten: hörntomt med häckar.

Byggnadstyp

1 plan

Byggnadsår

1981

Byggnadssätt

Grund: Platta på mark
Stomme: Trä
Bjälklag: Trä
Fasad: Stående träpanel
Takbeklädnad: Betongpannor
Utvändigt plåtarbete: Plåt
Hängrännor: Plast
Fönster: 2-glas isoler
Ventilation: Mekanisk frånluft
Vatten: Kommunalt vatten
Avlopp: Kommunalt avlopp

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Elpanna, vattenburet system,

Energideklaration

Energiklass: E
Energiprestanda: 93 kWh/kvm år.

TV

TV-antenn.

Internet

Fiber

Bilplats

P-plats med plats för 2 bilar.

Uteplats

Uteplats 1: Altan, inglasad, läge sydväst. Uteplats 2: Uteplats, läge sydväst.

Driftskostnad

Alla belopp rörande driftskostnad är angivna i kr/år om inget annat anges.

49 228 kr varav:
Uppvärmning: 31 684 kr
Försäkring: 6 132 kr
VA: 11 412 kr
I kostnaden för uppvärming ingår även hushållsström.

Servitut, planbestämmelser m.m

Planbestämmelser: Stadsplan (1974-09-30)

Övriga byggnader

Förråd och vedbod.

Taxeringsvärde

Taxeringsvärdet är 1 327 000 kr (fastställt avseende år 2015) varav byggnadsvärde 1 122 000 kr

Pantbrev

5 st om totalt 1 841 000 kr

Renoveringar

2009 tillbyggt ca 60 kvm. Se bilaga från frågelistan.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Som utgångspunkt redovisas alla bud även till budgivare och spekulanter. Säljarens lagstadgade rätt att besluta om att inte alla bud ska redovisas under budgivningsprocessen gör dock att avvikelser kring denna utgångspunkt kan förekomma. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Ansök om bolån
0 kr
0 kr / mån
kr   0%
0 kr / mån
Före skattereduktion: 0 kr
Stäng
Din månadskostnad

Amortering och ev. månadsavgift är inkl. i månadskostnaden. Vi har räknat på en rak amortering med 15 års löptid på den del av lånesumman som överstiger 75 % av bostadens värde.


Info. om effektiv ränta

Ett lån på 1 miljon kronor med en 3 mån exempelränta på 2,98% får en effektiv ränta om 3,03%. Totalt belopp att betala under kredittiden blir 1 746 242 kr. I ex. är det räknat på ett lån med rak amortering och en löptid på 50 år, exklusive ev. avgifter.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

HitCounter