Energibesiktigad Besiktigad

Visningar

tis 21 nov 16:30 - 17:30
Öppen visning - Välkommen! Anmäl er gärna.
tors 23 nov 16:30 - 17:30
Öppen visning - Välkommen! Anmäl er gärna.
Pris
2 250 000 kr / Utgångspris
Typ
Friliggande villa
KVM
Ca 120 kvm, biarea 100 kvm
Tomt
5 409 kvm (friköpt)
Rum
3 rum

Intresseanmälan

Total renoverad Västerbottengård!

En härlig Västerbottensgård i centrala Kåge. Totalrenoverad mellan 2013-17. Väl tilltalade bottenvåning. Golvvärme i kök, hall, badrum och tvättstuga. Vattenburen bergvärme. Stort kök där ni kan bjuda in till härliga middagar med släkt och vänner. Ett lyxigt badrum med både badkar och dusch. Två sovrum och vardagsrum. Det finns möjlighet inreda en övervåning efter era behov. övervåningen är tilläggsisolerad, treglasfönster är monterat utom ett och uppdraget vatten, avlopp, ventilation och el. Nära Kåge centrum, fritidsaktiviteter och naturen. Bra pendlingsavstånd till Skellefteå ca 15 min.

Beskrivning

Hall
Stor hall med golvvärme. En framtagen timrad vägg resten av väggarna är det en liggande panel. Ett slitstarkt laminatgolv.

Kök
Rymligt kök med induktionshäll, ugn, diskmaskin, köksfläkt, kyl och frys. En fantastisk köksö med bänk yta. Vita köksluckor och en gedigen ek bänkskiva. Spotlight i taket. I köket finns det ett kallskafferi som det finns gott om plats för kylvaror.

Vardagsrum
Vardagsrum med framtagen timmervägg och resten är tapetserade. Det gamla trägolvet som har legat i huset från början är bevarat och slipat.

Sovrum 1
Sovrum med framtagen timmervägg och resten är tapetserade. Det gamla trägolvet som har legat i huset från början är bevarat och slipat.

Sovrum 2
Sovrum med framtagen timmervägg och resten är tapetserade. Det gamla trägolvet som har legat i huset från början är bevarat och slipat. En Arbetsplan med skrivbord om så önskas.

I Sovrum 2 finns det förberett för trappa upp till övervåningen.

Badrum
Ett lyxigt badrum med WC, handfat, dusch, badkar och en hel garderobsvägg. Våtrumsmatta på golvet och boasering på väggarna utom i duschhörnan. Spotlight i taket.

Övervåning
Här kan ni sätta er egna prägel med tanke på hur familjesituationen ser ut. Timrade väggar som är tilläggsisolerade på utsidan. Treglasfönster. Uppdraget el, vatten, avlopp och ventilation. Nytt plåttak och isolerat.

Dokument (pdf)

Planritningar Högåsvägen 40, ESD Högåsvägen 40, Gripen

Bostadsfakta

Fastighetsbeteckning

Storkåge 53:4, Skellefteå kommun, Kågedalen församling. Skattesats 35.25
Visa fastighetsgräns på karta

Storlek

Boarea ca 120 kvm, biarea ca 100 kvm. Areauppgifter enligt taxeringsinformationen.

Rum

3 rum (kan göras om till 6 rum), varav 2-4 sovrum.

Tomt

Tomtarea 5 409 m² (friköpt). Tomten: naturtomt.

Byggnadstyp

1 ½ plan

Byggnadsår

1833

Byggnadssätt

Grund: Torpargrund
Stomme: Trä/Timrade väggar
Bjälklag: Trä
Fasad: Stående träpanel
Takbeklädnad: Plåt
Hängrännor: Lackerad plåt
Fönster: 3-glasfönster
Ventilation: Mekanisk till- och frånluft med återvinning.
Vatten: Enskilt vatten, borrad brunn
Avlopp: Enskilt avlopp, 3-kammarbrunn

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Bergvärme Huvudsäkring: 16 A Elinstallation: Nya El och avloppsstammar

TV

Egen parabol. Dekoder ingår ej.

Internet

Bredband. Leverantör: Skekraft.

Driftskostnad

24 600 kr varav:
Uppvärmning: 10 000 kr
Försäkring: 3 500 kr
VA: 1 600 kr
Renhållning: 4 500 kr
Elektricitet: 5 000 kr
El: 2016: 8265 kWh 2015: 12577 kWh 2014: 7329 kWh Beräknad årsförbrukning 2017 7587 kWh Kostnad 2016: 11597 kr

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i kr/år om inget annat anges.

Servitut, planbestämmelser m.m

Planbestämmelser: Detaljplan (1989-04-25)

Övriga byggnader

Bagarstuga, jordkällare, hundgård och pumphus.

Taxeringsvärde

Taxeringsvärdet är 482 000 kr (fastställt avseende år 2016) varav byggnadsvärde 362 000 kr

Pantbrev

4 st om totalt 1 600 000 kr

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Som utgångspunkt redovisas alla bud även till budgivare och spekulanter. Säljarens lagstadgade rätt att besluta om att inte alla bud ska redovisas under budgivningsprocessen gör dock att avvikelser kring denna utgångspunkt kan förekomma. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Ansök om bolån
0 kr
0 kr / mån
kr   0%
0 kr / mån
Före skattereduktion: 0 kr
Stäng
Din månadskostnad

Amortering och ev. månadsavgift är inkl. i månadskostnaden. Vi har räknat på en rak amortering med 15 års löptid på den del av lånesumman som överstiger 75 % av bostadens värde.


Info. om effektiv ränta

Ett lån på 1 miljon kronor med en 3 mån exempelränta på 2,98% får en effektiv ränta om 3,03%. Totalt belopp att betala under kredittiden blir 1 746 242 kr. I ex. är det räknat på ett lån med rak amortering och en löptid på 50 år, exklusive ev. avgifter.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

HitCounter