Visningar

tors 23 nov 18:30 - 19:00
Öppen visning - Välkommen! Anmäl dig gärna.
sön 26 nov 12:00 - 12:45
Öppen visning - Välkommen! Anmäl dig gärna.
Pris
2 800 000 kr
Typ
Friliggande villa
KVM
111 kvm, biarea 35 kvm
Tomt
815 kvm (friköpt)
Rum
4 rum

Intresseanmälan

Allt i ett plan på populär adress

Här finns möjlighet att bli ägare till en kvadratsmart villa i ett plan. Bra läge i området på populära Ekbacksvägen. Tillfälle för dig som söker ett välskött hus nära skola och förskola.
Smart planerad med tre sovrum, rymligt kök och kopplat garage.
Läckert nyrenoverat duschrum, braskamin och riktigt mysigt altan under tak.
Uppvuxen och ogenerad trädgård i fint västerläge.

Beskrivning

Välkomnande hall med plats för ytterkläder samt viss möblering. Här finns också en praktisk inbyggd garderob/förvaring. Ljust tapetserade väggar samt ljust laminatgolv ger en hemtrevlig känsla.
Direkt till höger i anslutning till hallen finns en gäst-wc. Handfat och wc-stol, ljusare plastmatta på golvet samt ljust målade väggar.
Från hallen kommer man in i det praktiska köket med matplatsen som är renoverat 2012. Ljusa skåpluckor, ljus laminatbänkskiva och ljust kakel ovan bänk.
Gott om skåp och bra arbetsytor vilket ger hög trivselfaktor.
Vitvaror från 2012 som består av spishäll(Electrolux), varmluftsugn(Electrolux), micro(Exido), spisfläkt(Electrolux), kyl och frys(Bosch). Diskmaskin (Matsui 2017).
Ljust laminatgolv samt tapetserade vägger.
Matplatsen som rymmer minst 6 personer är fint placerad i kökets burspråk. Känslan av hemtrevnad infinner sig och här finns möjlighet till trevligt umgänge med familj eller vänner.
Från köket når man en praktisk tvättstuga. VV-beredare från 2012 samt en tvättmaskin(Samsung 2017), plastmatta och målade väggar. Viss möjlighet till förvaring.
Från hallen når man vardagsrummet. Här är finns möjligheter till möblering efter önskemål. En fin täljstenskamin skapar trivsel och ger skön värme om så önskas. Parkettgolv och ljust tapetserade väggar. Trivselfaktorn är hög och vardagsrummets stora fönster ger fint ljusinsläpp. Utgång till den takade altanen på baksidan. Här finns även en LV-pump(Fujitsu 2016) monterad.
I huset finns 3 rymliga sovrum. Det ena är lite större och har en ljus plastmatta på golvet samt tapetserade väggar. Rummet har även utgång till baksidan och altanen.
Övriga två sovrum har plastmatta samt tapetserade väggar.
Läckert wc/duschrum renoverat 2012. Duschhörna med glasdörrar, wc-stol samt handfat med kommod. Vitt med inslag av grått kakel på vägg och grå klinkergolv. Självklart finns golvvärme. Riktigt fint!
Det finns även en klädkammare som nås från hallen.
Entresidan är fin med en liten uteplats där kaffet kan njutas i morgonsolen.
Härlig insynsskyddad trädgårdstomt med fruktträd och buskar. En häck sträcker sig utmed större delen av tomten och bidrar till en härlig inramning av huset. Fin och stor altan under tak i västerläge ger möjlighet till skön avkoppling eller trevligt umgänge.
Vidbyggt garage samt förråd och tillbyggd vedbod.
Sammanfattningsvis är detta en riktigt välskött och fin Hölövilla i ett toppenläge!
Välkommen på visning!

Dokument (pdf)

Planritningar Energideklaration Besiktning Frågelista

Bostadsfakta

Fastighetsbeteckning

Kantningen 14, Södertälje kommun, Hölö-Mörkö församling. Skattesats 33.58
Visa fastighetsgräns på karta

Storlek

Boarea ca 111 kvm, biarea ca 35 kvm. Areauppgifter enligt taxeringsinformationen.

Rum

4 rum, varav 3 sovrum.

Tomt

Tomtarea 815 m² (friköpt). Tomten: insynsskyddad hörntomt, trädgårdstomt med bärbuskar, fruktträd och häckar.

Byggnadstyp

1-plan

Byggnadsår

1992

Byggnadssätt

Grund: Krypgrund
Stomme: Trä
Bjälklag: Trä
Fasad: Träpanel
Takbeklädnad: Betongpannor
Hängrännor: Lackerad plåt
Fönster: 3-glasfönster
Ventilation: Mekanisk frånluft med återvinning
Skorsten: Skorsten av plåt
Vatten: Kommunalt vatten
Avlopp: Kommunalt avlopp

Uppvärmning och el

TV

TV-antenn.

Internet

ADSL. Fiber framdraget i området.

Bilplats

Bilplats 1: P-plats. Bilplats 2: Garage.

Uteplats

Uteplats, läge väster.

Driftskostnad

24 415 kr varav:
Försäkring: 3 597 kr
VA: 5 166 kr
Renhållning: 2 652 kr
Elektricitet: 13 000 kr
Sotning 500 kr vartannat år.

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i kr/år om inget annat anges.

Servitut, planbestämmelser m.m

Rättigheter: Ledningsrätt Vatten och Avlopp
Gemensamhetsanläggningar: Södertälje Hölö-Lida GA:6
Planbestämmelser: Byggnadsplan (1984-06-13) , Nybyggnadsförbud (1968-05-03)

Övriga byggnader

Växthus och vedbod.

Taxeringsvärde

Taxeringsvärdet är 1 597 000 kr (fastställt avseende år 2015) varav byggnadsvärde 1 168 000 kr

Pantbrev

3 st om totalt 1 397 000 kr

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Som utgångspunkt redovisas alla bud även till budgivare och spekulanter. Säljarens lagstadgade rätt att besluta om att inte alla bud ska redovisas under budgivningsprocessen gör dock att avvikelser kring denna utgångspunkt kan förekomma. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Ansök om bolån
0 kr
0 kr / mån
kr   0%
0 kr / mån
Före skattereduktion: 0 kr
Stäng
Din månadskostnad

Amortering och ev. månadsavgift är inkl. i månadskostnaden. Vi har räknat på en rak amortering med 15 års löptid på den del av lånesumman som överstiger 75 % av bostadens värde.


Info. om effektiv ränta

Ett lån på 1 miljon kronor med en 3 mån exempelränta på 2,98% får en effektiv ränta om 3,03%. Totalt belopp att betala under kredittiden blir 1 746 242 kr. I ex. är det räknat på ett lån med rak amortering och en löptid på 50 år, exklusive ev. avgifter.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

HitCounter