Besiktigad

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.
Pris
5 975 000 kr / accepterat pris
Typ
Friliggande villa
KVM
Ca 161 kvm, biarea 23 kvm
Tomt
768 kvm (friköpt)
Rum
6 rum

Intresseanmälan

Trevlig familjevilla på lugn återvändsgata

ACCEPTERAT PRIS -Villa med ett fantastiskt läge på lugn återvändsgata samtidigt som centrum inte ligger långt bort. Huset presenteras enligt följande: ett enplanshus med suturängvåning från 1979 med många fördelar såsom: fyra bra sovrum, två badrum & en tvättstuga, stilrent kök med öppen planlösning till vardagsrum samt ett allrum. Generösa sociala ytor inomhus och stor uteplats på baksidan. Garage för en bil & trevlig tomt på baksidan med härlig utsikt.

Huset är beläget i populärt villakvarter med ett par minuters promenad till bussar som tar er till Huddinge C/Fruängen på cirka 8-12 minuter. På nära avstånd finns även fina naturstråk, förskolor och skolor för barn upptill årskurs 9. På 15 minuters bilväg når man Kungens Kurva som erbjuder ett stort utbud av butiker, restauranger och nöjen för alla i familjen.

Välkommen på visning!

Beskrivning

ENTRE PLAN

--- Praktisk hall med avhägningsutrymme samt anslutande klädkammare/förråd. Hallen har klinkergolv och tapetserade väggar.

--- Allrum/gillestuga med parkettgolv, vitmålade väggar och rymliga sällskapsytor samt trapp upp till övre plan.

--- Tre bra sovrum varav två har parkettgolv och det trejde sovrummet har heltäckningsmatta.

--- Fräscht helkaklat badrum från 2014 med stora vita kakelplattor och stilrent grått klinkergolv med golvvärme. Här finns tvättställ, duschhörna, större badkar och vädringsfönster.

ÖVRE PLAN

--- Ljust och luftigt kök med parkettgolv, bra förvaringsmöjligheter i över/-underskåp samt praktiska arbetsytor. Vitvaror i form av induktionshäll (-17), fläkt, ugn (-10), diskmaskin (-17), kyl och frys (-11) full höjd. Öppen planlösning från kök till vardagsrum.

--- Väl tilltaget och lättmöblerat vardagsrum med parkettgolv, stora sällskapsytor och möjlighet med matplats för flertalet personer. Här finns utgång till balkongen.

--- Wc med duschhörna, tvättställ med kommod och spegelskåp.

--- Sovrum med parkettgolv och stora fönster för härligt ljusinsläpp.

--- Tvättstuga med praktiska klädvårdsbänkar och förvaring. Här finns en tvättmaskin (-11), torktummlare (-09) samt tvättställ. Här hittar ni även varmvattenberedaren Nibe compact (-06).

Dokument (pdf)

Planritningar 6275787_1-312-4_2D_print 6275787_2-312-4_2D_print A10493 PENSIONÄREN 27 SKOGSHEMSVÄGEN 9 HUDDINGE A10493 Pensionären 27 Skogshemsvägen 9 Huddinge 803158-deklaration

Bostadsfakta

Fastighetsbeteckning

Pensionären 27, Huddinge kommun, S:t Mikael församling. Skattesats 32.91
Visa fastighetsgräns på karta

Storlek

Boarea ca 161 kvm, biarea ca 23 kvm. Areauppgifter enligt taxeringsinformationen.

Rum

6 rum, varav 4 sovrum.

Tomt

Härlig tomt på 768 m² (friköpt) med fantastik uteplats på baksidan.

Byggnadstyp

1-plans med suterrängkällare

Byggnadsår

1979

Byggnadssätt

Grund: Platta på mark
Stomme: Trä/lättbetong
Fasad: Tegel och träpanel
Fönster: 2-glasfönster
Ventilation: Mekanisk frånluft med ventiler vid fönster
Vatten: Kommunalt vatten
Avlopp: Kommunalt avlopp

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Direktverkande el och luft/luft värmepump (-07)

TV

Fiber

Internet

Fiber

Bilplats

Garage med plats för 1 bil samt plats på uppfarten.

Driftskostnad

38 350 kr varav:
Uppvärmning: 27 000 kr
Försäkring: 7 000 kr
VA: 2 350 kr
Renhållning: 2 000 kr
Driftskostnaden kan variera beroende på antal boende, förbrukning och val av leverantörer.

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i kr/år om inget annat anges.

Servitut, planbestämmelser m.m

Planbestämmelser: Stadsplan (1944-12-22)

Taxeringsvärde

Taxeringsvärdet är 3 468 000 kr (fastställt avseende år 2015) varav byggnadsvärde 1 890 000 kr

Pantbrev

10 st om totalt 2 884 000 kr

Övrigt

Skogshemsvägen är beläget på en lugn och trivsam återvändsgata med skyddat och ostört läge.

Närhet finns till såväl affärer, kommunikationer som till naturen. Inom promenadavstånd finns matvaruaffär samt en bensinstation och inom cykelavstånd ytterligare finner vi Stuvsta centrum.

Stuvsta centrum är ett mysigt litet centrum med bank, Ica, apotek, vårdcentral, frisörer, pizzeria, restauranger, grillkiosk, videobutik, zoo, konditori, spelbutik/kiosk, pressbyrå, leksaksbutik, optiker och florist.

Närmaste bushållplatsen finns inom några hundra meters avstånd.

I närheten finns Källbrinks idrottsplats som förutom friidrottsanläggningen har tennisbanor och motionsspår. Inom promenadavstånd finns även Långsjön med härliga strövområden och bad. På cykelavstånd finns Gömmaren med populär badplats och aktivt sportfiske.

För barnfamiljer finns några av Huddinges bästa skolor inom promenadavstånd nämligen Snättringeskolan, Utsäljeskolan (6-12 år), Källbrinksskolan (årskurs 7-9) samt flera förskolor.

På Huddinge kommuns hemsida: www.huddinge.se finns mycket trevlig information att tillgå vad gäller skola, natur och diverse utbud. Nedan kommer ett litet urplock från hemsidan:

"I Huddinge finns många spännande utflyktsmål och ett brett utbud av fritidsaktiviteter.

Vill du koppla av, ta dig då ut till den natur som Huddinge erbjuder. Här finns skogar, berg, sjöar (Gömmaren och Långsjön) och en rofylld tystnad. Vi har hela sju naturreservat i kommunen.

Huddinge erbjuder ett brett utbud av friluftsaktiviteter som klättring, orientering, kanotpaddling, golf, ridning, och vintertid utförsåkning med skidor eller snowboard. I Kungens Kurva finns Heron City- ett hus fullt av upplevelser för både stora och små.

Från Vårby brygga kan du, från maj till september, ta båten ut på Mälaren, till Birka eller Stockholm.

Eller vill du kanske hellre gå på museum? Passa på att besöka Internationella Barnkonstmuseet i Vårby Gård, det enda i sitt slag."

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Som utgångspunkt redovisas alla bud även till budgivare och spekulanter. Säljarens lagstadgade rätt att besluta om att inte alla bud ska redovisas under budgivningsprocessen gör dock att avvikelser kring denna utgångspunkt kan förekomma. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Ansök om bolån
0 kr
0 kr / mån
kr   0%
0 kr / mån
Före skattereduktion: 0 kr
Stäng
Din månadskostnad

Amortering och ev. månadsavgift är inkl. i månadskostnaden. Vi har räknat på en rak amortering med 15 års löptid på den del av lånesumman som överstiger 75 % av bostadens värde.


Info. om effektiv ränta

Ett lån på 1 miljon kronor med en 3 mån exempelränta på 2,98% får en effektiv ränta om 3,03%. Totalt belopp att betala under kredittiden blir 1 746 242 kr. I ex. är det räknat på ett lån med rak amortering och en löptid på 50 år, exklusive ev. avgifter.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

HitCounter