Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.
Pris
2 995 000 kr / Utgångspris
Typ
Friliggande villa
KVM
26 kvm
Tomt
1 559 kvm (friköpt)
Rum
1 rum

Tomt med bra läge i expansiva Högmora

Fin tomt i expansiva Högmora på ca 1.559 kvm. Idag finns ett mindre sommarhus på tomten. Uppväxta buskar runt om, plan och fin gräsmatta samt bergsknalle på sidan.

Åk gärna förbi och titta på tomten

YA PLANBESTÄMMELSER ETAPP 1:

- Minsta tomtstorlek 1 000 kvm.

- Total byggnadsarea får max vara 200 kvm varav garage max 40 kvm.

- Huvudbyggnad ska placeras minst 6 m från gatan. Garage minst 1 m från granntomt och 6,0 m från gatan.

- Max två våningar med högsta nockhöjd 8,5 m. Garage högsta bygghöjd 3 m med högsta nockhöjd 4 m.

VATTEN/AVLOPP

Anslutningskostnader för kommunalt vatten och avlopp är ca 80 000 kr utan dagvattenanslutning (lokalt omhändertagande av vatten). För mer information, ring Stockholm Vatten, 08-522 120 00.

GATUKOSTNAD

Beslutat belopp för befintliga fastigheter uppgår till max 190 000 kr.

För avstyckad fastighet gäller dubbel vägavgift.

För mer information om gatukostnader kontakta Huddinge kommun 08-535 365 70.

Högmora är ett mysigt och naturnära område där etapp 1 nu har förberett för kommunalt vatten och avlopp. Byggrätten har blivit generösare och gatorna förbättras och breddas.

Skola och bussar kommer att byggas och trafikera området.

Från Högmora tar du dig enkelt mot Stockholm city med buss till pendeltåg/tunnelbana i Huddinge/Farsta strand.

Bostadsfakta

Fastighetsbeteckning

Högmora 4:11, Huddinge kommun, Huddinge församling. Skattesats 32.91
Visa fastighetsgräns på karta

Storlek

Boarea ca 26 kvm. Areauppgifter enligt taxeringsinformationen.

Rum

1 rum.

Tomt

Tomtarea 1 559 m² (friköpt).

Byggnadsår

1909

Byggnadssätt

Vatten: Kommunalt/enskilt sommarvatten
Avlopp: Avlopp saknas

Uppvärmning och el

Servitut, planbestämmelser m.m

Planbestämmelser: Detaljplan (2011-06-20) , Gatukostn, ersättn (2010-05-06)

Taxeringsvärde

Taxeringsvärdet är 1 238 000 kr (fastställt avseende år 2015) varav byggnadsvärde 135 000 kr

Pantbrev

3 st om totalt 120 265 kr

Övrigt

OMRÅDET
Expansivt och naturnära. Lugnt beläget med ett par minuters bil- eller bussfärd till Farsta C, Stuvsta C och Huddinge C. Man når även Ågesta golfklubb, stall och badplats på ett par minuter. Kort promenadavstånd från sjön Trehörningen samt Orlångens naturreservat.

Till Stockholm City tar det 20 minuter med bil och i området planeras skola att uppföras. Kommunikationerna är goda med bussförbindelse och spårbunden trafik från Farsta Strand med T-bana samt pendeltåg både från Farsta och Stuvsta. Buss 705 tar dig till Stuvsta C, Huddinge C och Solgård.
Buss 742 tar dig till Huddinge Sjukhus, Ågesta friluftsområde, Farsta Strand samt till Trångsund och Skogås

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Som utgångspunkt redovisas alla bud även till budgivare och spekulanter. Säljarens lagstadgade rätt att besluta om att inte alla bud ska redovisas under budgivningsprocessen gör dock att avvikelser kring denna utgångspunkt kan förekomma. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Ansök om bolån
0 kr
0 kr / mån
kr   0%
0 kr / mån
Före skattereduktion: 0 kr
Stäng
Din månadskostnad

Amortering och ev. månadsavgift är inkl. i månadskostnaden. Vi har räknat på en rak amortering med 15 års löptid på den del av lånesumman som överstiger 75 % av bostadens värde.


Info. om effektiv ränta

Ett lån på 1 miljon kronor med en 3 mån exempelränta på 2,98% får en effektiv ränta om 3,03%. Totalt belopp att betala under kredittiden blir 1 746 242 kr. I ex. är det räknat på ett lån med rak amortering och en löptid på 50 år, exklusive ev. avgifter.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

HitCounter