Budgivning pågår
Aktuellt bud: 1 450 000 kr
Se budhistorik

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.
Pris
1 450 000 kr
Typ
Fritidshus
KVM
80 kvm
Tomt
709 kvm (friköpt)
Rum
4 rum

Intresseanmälan

Totalrenoverat fritidshus

Varmt välkomna till detta fritidshus alldeles intill Ringsjön! Fastigheten är taxerad som ett småhus och är vinterbonat vilket gör att ni kan nyttja det som permanentbostad.

När ni entrar huset slås ni av ljuset som den öppna planlösningen ger. Med stora fönsterpartier, trägolv och ljusa väggar är detta ett boende som är lätt att möblera. I vardagsrummet finns gott om plats för både matplats och soffgrupp, och med den öppna planlösningen mot köket blir detta till en naturlig samlingsplats för trevliga stunder med familj och vänner.

Bostaden huserar med två sovrum, och från det större når ni uteplatsen som vetter mot sydväst. Det helkaklade badrummet är väldigt generöst och här får ni även plats med tvättmaskin och torktumlare.

Stor tomt om 709 kvm på hörnläge, här kan ni njuta av solen hela dagen. Huset ligger i natursköna Ringsjöbaden, endast ett stenkast från Ringsjön. Området är lugnt och här kan ni även ha en båt vid samfällighetens brygga. Mataffärer, skolor och tåg finns inne i Stehag, endast fyra kilometer från fastigheten, och för dem med barn finns skolskjuts cirka 300 meter från huset.

Varmt välkomna på visning!

Beskrivning

HALL:
Stående träpanel samt en vit vägg och klinkergolv.

KÖK:
Ljusa väggar och vitmålat trägolv. Ljusgråa köksluckor och vitt kakel ovan arbetsbänk. Utrustat med kyl/frys, ugn, spis och fläkt. Här får ni plats med ett större matbord.

BADRUM:
Stort helkaklat badrum i vitt kakel på väggarna och grått klinkergolv. Utrustat med WC, dusch, handfat med kommod under, spegelskåp, tvättmaskin och torktumlare.

SOVRUM 1:
Vita väggar samt en fondvägg i liggande träpanel och trägolv. Utgång till uteplatsen. Här får ni plats med en stor dubbelsäng.

SOVRUM 2:
Gråa väggar samt en fondvägg i liggande träpanel och trägolv. Här får ni plats med en säng.

KONTOR/SOVRUM:
Vita väggar och trägolv. För tillfället är rummet utrustat med två garderober men går att göra om till kontor eller sovrum om så önskas.

VARDAGSRUM:
Ljusa väggar och trägolv. Stora fönsterpartier. Här får ni plats med både soffgrupp och matbord om så önskas.

Dokument (pdf)

Planritningar

Bostadsfakta

Fastighetsbeteckning

Stehag 9:152, Eslöv kommun, Östra Onsjö församling. Skattesats 32.41
Visa fastighetsgräns på karta

Storlek

Boarea ca 80 kvm. Areauppgifter enligt taxeringsinformationen.

Rum

4 rum.

Tomt

Tomtarea 709 m² (friköpt).

Byggnadstyp

1-plan

Byggnadsår

1967

Byggnadssätt

Undergrund: Nedgrävda plintar
Grund: Plintar
Stomme: Trä
Bjälklag: Trä
Fasad: Trä
Takbeklädnad: Plåt
Hängrännor: Plåt
Ventilation: Mekanisk till- och frånluft
Vatten: Kommunalt vatten
Avlopp: Kommunalt avlopp

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Direktverkande el Elinstallation: Ledningarna utbytta

TV

Egen parabol.

Internet

Möjlighet finns att installera fiber.

Bilplats

Plats för 2-3 bilar på uppfarten.

Driftskostnad

27 725 kr varav:
Uppvärmning: 20 000 kr
Försäkring: 2 725 kr
VA: 3 000 kr
Samfällighetsavgift: 2 000 kr
Vid installation av en luftvärmepump minskas uppvärmningskostnaderna.

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i kr/år om inget annat anges.

Servitut, planbestämmelser m.m

Rättigheter: Avtalsservitut Kraftledning(2 st)
Inskrivna Servitut / Övr gravation: Avtalsservitut Kraftledning, Nyttjanderätt Tele, Avtalsservitut Kraftledning
Gemensamhetsanläggningar: Eslöv Stehag GA:1
Planbestämmelser: Byggnadsplan (1965-08-10)

Taxeringsvärde

Taxeringsvärdet är 917 000 kr (fastställt avseende år 2016) varav byggnadsvärde 654 000 kr

Pantbrev

3 st om totalt 388 450 kr

Renoveringar

2015-2016 genomfördes en totalrenovering samt ombyggnad av huset.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Som utgångspunkt redovisas alla bud även till budgivare och spekulanter. Säljarens lagstadgade rätt att besluta om att inte alla bud ska redovisas under budgivningsprocessen gör dock att avvikelser kring denna utgångspunkt kan förekomma. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras fr o m den 1 juli 2013 utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning om 300 kr inkl moms till det publicerande mäklarkontoret.

Ansök om bolån
0 kr
0 kr / mån
kr   0%
0 kr / mån
Före skattereduktion: 0 kr
Stäng
Din månadskostnad

Amortering och ev. månadsavgift är inkl. i månadskostnaden. Vi har räknat på en rak amortering med 15 års löptid på den del av lånesumman som överstiger 75 % av bostadens värde.


Info. om effektiv ränta

Ett lån på 1 miljon kronor med en 3 mån exempelränta på 2,98% får en effektiv ränta om 3,03%. Totalt belopp att betala under kredittiden blir 1 746 242 kr. I ex. är det räknat på ett lån med rak amortering och en löptid på 50 år, exklusive ev. avgifter.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

HitCounter