Redo
Energibesiktigad Besiktigad & försäkrad

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
redoLäs mer om våra Redo-bostäder här.
Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Stora Hundens Gata 615, Brandbergen, Haninge
Typ
Radhus
KVM
Ca 133 kvm
Tomt
248 kvm (friköpt)
Rum
5 rum

Intresseanmälan

Oslipad diamant!

Tillfälle att skapa ett personligt boende efter egen smak och tycke! Rymligt gavelradhus med stor potential. Bra planlösning med trevligt matrum. Stort vardagsrum och praktiskt kök. Tre sovrum, två klädkammare och badrum på övre plan. Lummig trädgård med områdets bästa gavelläge!
Nära skola, kommunikationer och mataffär.
Kontakta mäklaren för med information, Johanna Åström 070-042 09 07

Beskrivning

Dokument (pdf)

Planritningar

Bostadsfakta

Fastighetsbeteckning

Söderby 2:494, Haninge kommun, Österhaninge församling. Skattesats 32.85

Storlek

Boarea ca 133 kvm. Areauppgifter enligt taxeringsinformationen.

Rum

5 rum, varav 4 sovrum.

Tomt

Tomtarea 248 m² (friköpt hörntomt).

Byggnadstyp

2 plan

Byggnadsår

1975

Byggnadssätt

Yttervägg/Källare: Betongbalkar på plintar
Grund: Krypgrund
Stomme: Trä
Bjälklag: Trä
Fasad: Tegel/träpanel
Takbeklädnad: Betongpannor
Hängrännor: Plåt
Fönster: Kopplade 2-glasfönster
Ventilation: Självdrag
Vatten: Kommunalt vatten
Avlopp: Kommunalt avlopp

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Direktverkande el

Bilplats

Garage i länga.

Servitut, planbestämmelser m.m

Servitut: Officialservitut Underhålls; Officialservitut Underhålls Avloppsledning
Rättigheter: Officialservitut Ledning; Officialservitut Underhålls Avloppsledning
Gemensamhetsanläggningar: Haninge Söderby GA:25
Planbestämmelser: Stadsplan (1974-03-18)

Övriga byggnader

Förråd.

Taxeringsvärde

Taxeringsvärdet är 1 736 000 kr (fastställt avseende år 2015) varav byggnadsvärde 992 000 kr

Pantbrev

4 st om totalt 291 900 kr

Övrigt

INFORMATION OM OMRÅDET

Vendelsömalm/Brandbergen ligger i Haninge kommuns nordöstra del, cirka 2,5 km nordost om Haninge Centrum. Bostadsområdet gränsar i öster mot strövområden, sjöar och Tyresta nationalpark. Vendelsömalm gränsar till Tyresta nationalpark och naturreservat, och ligger på cykel- och promenadavstånd från Tyresta by. Där finns äldre gårdsbebyggelse, café och Nationalparkernas hus. Bollplaner och lekplatser finns på flera platser och i Vendelsömalmsgropen centralt i området finns boll- och idrottsplaner. Friluftsbad finns vid Ramsjön strax öster om Vendelsömalm. Matvaruaffärer, kiosk och pizzerior finns i närområdet.

SKOLOR OCH FÖRSKOLOR
Vendelsömalmsskolan har undervisning från 5-6-årsverksamhet till årskurs 9.
Förskolor i området är Mårtensberg och Tjädern.
Svartbäcksskolan har årskurs 1-5, förskola, fritidshem och särskola och ligger på väg mot Tyresta. Förskolorna i närområdet heter Dragspelet, Trombonen, Trumman och Tamburinen.

KOMMUNIKATIONER
Genom Brandbergen passerar ett flertal busslinjer. Några ansluter till pendeltåget i Haninge Centrum medan andra förbinder andra delar av Haninge med bland annat Tyresö och Stockholm samt direktbussar till Gullmarsplan. Det finns gång- och cykelvägar till Haninge Centrum, Brandbergen samt till Tyresta by. För mer information om kollektivtrafik, gå in på www.sl.se

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Som utgångspunkt redovisas alla bud även till budgivare och spekulanter. Säljarens lagstadgade rätt att besluta om att inte alla bud ska redovisas under budgivningsprocessen gör dock att avvikelser kring denna utgångspunkt kan förekomma. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras fr o m den 1 juli 2013 utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning om 300 kr inkl moms till det publicerande mäklarkontoret.

Ansök om bolån
0 kr
0 kr / mån
kr   0%
0 kr / mån
Före skattereduktion: 0 kr
Stäng
Din månadskostnad

Amortering och ev. månadsavgift är inkl. i månadskostnaden. Vi har räknat på en rak amortering med 15 års löptid på den del av lånesumman som överstiger 75 % av bostadens värde.


Info. om effektiv ränta

Ett lån på 1 miljon kronor med en 3 mån exempelränta på 2,98% får en effektiv ränta om 3,03%. Totalt belopp att betala under kredittiden blir 1 746 242 kr. I ex. är det räknat på ett lån med rak amortering och en löptid på 50 år, exklusive ev. avgifter.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

HitCounter