Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.
Pris
3 750 000 kr / / utgångspris
Typ
Friliggande villa
KVM
Ca 185 kvm
Tomt
1 500 kvm (friköpt)
Rum
5 rum

STOR VILLA MED LANTLIGT LÄGE MED UTSIKT

Nybyggd villa med generösa ytor fördelat på 5 rum som lätt kan ändras till 7 rum. Härligt läge på en "bergstopp" med utsikt över ängar och hagar. Huset har en stor altan och ett inglasat uterum. På tomten finns även ett dubbelgarage

Beskrivning

Ljus öppen entréhall med trappa till övervåningen. Hallen leder in till ett stort härligt vardagsrum med utsikt över ängar och skog. Från vardagsrummet finns utgång till en ca 140 kvm stor altan med västerläge. Mellan vardagsrummet och köket är planlösningen öppen, även köket är stort så här skapas en härligt ljus yta med fönster i tre vädersträck. Från köket når man även en praktisk tvättstuga med egen entré från altanen.
I entréplanet finns ett fint badrum med dusch samt en separat wc. Här finns även 2 ljusa sovrum varav det ena har klädkammare och utgång till ett inglasat uterum som även detta har västerläge och härlig utsikt.
På övervåningen finns ett väldigt stort allrum med dubbla fönster på gaveln och med en fin takkupa. Detta rum kan enkelt avdelas till både allrum och sovrum.
Övervånigen bjuder även på ett stort sovrum m eget badrum med hörnplacerat badkar.

Kök. Golv: trägolv. Väggar: tapet. Tak: målat. Köksluckor: Vita. Matplats: plats för 10 personer, öppen planlösning. Utrustning: spishäll, induktion, inbyggnadsugn, varmluft, fläkt, kyl-fullhöjd, frys-fullhöjd, diskmaskin, microugn och köksön ingår ej.

Toalett på entréplan. Golv: plastmatta. Väggar: våtskivor. Tak: målat, med spotlights. Utrustning: toalett, dusch och tvättställ kommod.

Tvättstuga på entréplan. Golv: plastmatta. Väggar: plastmatta. Tak: målat. Utrustning: tvättmaskin, torktumlare och tvättho.

Toalett. Golv: våtmatta. Väggar: tapet. Tak: målat. Utrustning: toalett och tvättställ kommod.

Badrum m badkar på ovanvåning. Golv: våtmatta. Väggar: våtskiva. Tak: målat. Utrustning: toalett, badkar och tvättställ

Dokument (pdf)

Planritningar Vattenkontroll Delegationsprotokoll; avloppsanläggning Frågelista

Bostadsfakta

Fastighetsbeteckning

Bergastugan 7:2 under avstyckning, Nyköping kommun, Tystbergabygden församling. Skattesats 34.08
Visa fastighetsgräns på karta

Storlek

Boarea ca 185 kvm.

Rum

5 rum, varav 3 sovrum (går att göra 5 sovrum).

Tomt

Tomtarea ca 1500 m² (friköpt). Tomten: insynsskyddad. Fastigheten är under avstyckning och ytan kan marginellt förändras under processen.

Byggnadstyp

1 ½ plan

Byggnadsår

2014

Byggnadssätt

Grund: Torpargrund
Stomme: Trä
Bjälklag: Trä
Fasad: Trä
Takbeklädnad: Betongpannor
Hängrännor: Lackad plåt
Fönster: 3-glasfönster
Ventilation: Mek frånluft m tilluftsdon
Vatten: Servitut på grävd brunn, se vattenprotokoll.
Avlopp: Slamavskiljare och 20 kvm markbädd med fosforfälla.

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Frånluftsvärmepump Anläggning: IVT Ålder: 2014 Huvudsäkring: 16 A Elinstallation: 2014/2016

TV

TV-antenn.

Internet

Fiber. Leverantör: Gästabudstaden.

Bilplats

Bilplats 1: Garage med plats för 2 bilar. Bilplats 2: Carport med plats för 2 bilar på djupet.

Uteplats

Uteplats 1: Altan, läge nordväst. Uteplats 2: Inglasat uterum 2017, inglasad, läge väster.

Driftskostnad

10 000 kr varav:
Försäkring: 5 000 kr
VA: 3 000 kr
Renhållning: 2 000 kr
Fastigheten blir medlem i vägsamfällighet och kan komma att få en kostnad för vägen. Hitintills har bidraget räckt för underhåll av vägen.

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i kr/år om inget annat anges.

Servitut, planbestämmelser m.m

Renoveringar

Byggt 2014/2016

Övrigt

Hundgården ingår ej.

Plats finns att hyra in hästar. Pris på förfrågan.
Både boxplats och lösdrift plats.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Som utgångspunkt redovisas alla bud även till budgivare och spekulanter. Säljarens lagstadgade rätt att besluta om att inte alla bud ska redovisas under budgivningsprocessen gör dock att avvikelser kring denna utgångspunkt kan förekomma. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras fr o m den 1 juli 2013 utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning om 300 kr inkl moms till det publicerande mäklarkontoret.

Ansök om bolån
0 kr
0 kr / mån
kr   0%
0 kr / mån
Före skattereduktion: 0 kr
Stäng
Din månadskostnad

Amortering och ev. månadsavgift är inkl. i månadskostnaden. Vi har räknat på en rak amortering med 15 års löptid på den del av lånesumman som överstiger 75 % av bostadens värde.


Info. om effektiv ränta

Ett lån på 1 miljon kronor med en 3 mån exempelränta på 2,98% får en effektiv ränta om 3,03%. Totalt belopp att betala under kredittiden blir 1 746 242 kr. I ex. är det räknat på ett lån med rak amortering och en löptid på 50 år, exklusive ev. avgifter.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

HitCounter