Redo
Besiktigad

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
redoLäs mer om våra Redo-bostäder här.
Pris
3 350 000 kr / utgångspris
Adress
Stina Lottas Gata 6, Habo, Habo
Typ
Friliggande villa
KVM
Ca 132 kvm, biarea 11.5 kvm
Tomt
1 141 kvm (friköpt)
Rum
5 rum

Kommande försäljning

Mycket välskött familjevilla uppförd 2005 i populärt och barnvänligt bostadsområde. Välplanerade invändiga ytor om 4-5 rum och kök fördelade på 132 kvadratmeter boyta samt 11 kvadratmeter loftutrymme. Stor södervänd trädgårdstomt med plana gräsytor perfekta för lek och spel samt rejäl altan delvis under tak. Invändigt finner man luftigt vardagsrum öppet i nock med hela 4,5 meter i takhöjd, snyggt ekkök från Ballingslöv, separat matrum, tre sovrum i bra storlek, duschrum, helkaklat badrum med bastu samt tvättstuga. Frånluftsvärmepump och solpaneler via vattenburen golvvärme samt braskamin med täljsten bidrar till mycket låga driftskostnader och god boendeekonomi. Carport samt flera biluppställningsplatser.

Beskrivning

Öppen och välkomnande ENTRÉHALL med gott om utrymme och fantastiskt ljusinsläpp, klinkergolv vid entrédörren och ekparkettgolv i övriga delar, målade väggar, vitlaserat träpaneltak öppet i nock samt bra klädavhängningsplats.

Stort VARDAGSRUM/MATPLATS med underbart ljusinsläpp, ekparkettgolv, målade väggar, vitlaserat träpaneltak öppet i nock, centralt placerad braskamin med täljsten samt utgång till ALTAN i bästa tänkbara söderläge.

Funktionellt KÖK med ekparkettgolv, målade väggar, vitt tak, köksluckor av ek från Ballingslöv, bänkskiva i laminat och rostfri diskbänk med kakel som stänkskydd ovan samt MATPLATS med utrymme för 4 sittande. Utrustning från Siemens (-05): Spishäll, spisfläkt, varmluftsugn, kyl, frys, inbyggd micro och diskmaskin.

ALLRUM (möjlighet till ytterligare sovrum) med ekparkettgolv, målade väggar samt vitt tak. Härifrån finns trappa till loft.

LOFT (byggt -11) om ca 11,5 kvadratmeter med eklaminatgolv, målade vita väggar, vitt tak med infällda spotlights, ingång till varmt förråd samt kallt sidovindsförråd. Loftet har ca 1,75 meter i maximal takhöjd.

SOVRUM med ekparkettgolv, tapetserade väggar, vitt tak samt 2 garderober.

Lyxigt BADRUM med klinkergolv, helkaklade väggar, vitt tak, ordentlig duschplats, toalett, stort tvättställ samt ingång till BASTU med utrymme för 4 personer.

SOVRUM med ekparkettgolv, tapetserade väggar med en fondtapet, vitt tak samt 2 garderober.

Stort SOVRUM med ekparkettgolv, tapetserade väggar, vitt tak samt ingång till KLÄDKAMMARE och DUSCH/WC.

DUSCH/WC med plastmatta på golvet, våttapet på vägg, vitt tak, badkar, tvättställ, toalett och vädringsfönster.

TVÄTTSTUGA/GROVENTRÉ med plastmatta på golvet, våttapet på vägg, vitt tak med infälld vindslucka, klädavhängningsplats samt ingång till FÖRRÅD där både el -och nätverkscentral finns.. Utrustning: Tvättmaskin, torktumlare samt frånluftsvärmepump med extra varmvattenberedare för solenergi.

Dokument (pdf)

Planritningar

Bostadsfakta

Fastighetsbeteckning

Bränninge 3:43, Habo kommun, Habo församling. Skattesats 34.86

Storlek

Boarea ca 132 kvm, biarea ca 11.5 kvm. Areauppgifter enligt taxeringsinformationen och säljaren.

Rum

5 rum, varav 3-4 sovrum.

Tomt

Tomtarea 1 141 m² (friköpt). Tomten: södervänd trädgårdstomt.

Byggnadstyp

1-plan

Byggnadsår

2005

Byggnadssätt

Grund: Krypgrund
Stomme: Trä
Bjälklag: Trä
Fasad: Stående träpanel
Takbeklädnad: Betongpannor
Hängrännor: Plåt
Fönster: 3-glasfönster isoler
Ventilation: Mekanisk frånluft
Vatten: Kommunalt vatten
Avlopp: Kommunalt avlopp

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Frånluftsvärmepump med återvinning, solenergi samt braskamin

Energideklaration

Energiprestanda: 70 kWh/kvm år.

TV

Ansluten till kabelnät. Leverantör: HaboNet.

Internet

Ansluten till bredband. Leverantör: HaboNet.

Bilplats

Bilplats 1: Carport med plats för 1 bil. Bilplats 2: Biluppställningsplats med plats för 2 bilar.

Uteplats

Altan, läge söder.

Servitut, planbestämmelser m.m

Planbestämmelser: Detaljplan (2004-11-18)

Övriga byggnader

Lekstuga och förråd intill carport.

Taxeringsvärde

Taxeringsvärdet är 1 817 000 kr (fastställt avseende år 2015) varav byggnadsvärde 1 422 000 kr

Pantbrev

2 st om totalt 2 720 000 kr

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Som utgångspunkt redovisas alla bud även till budgivare och spekulanter. Säljarens lagstadgade rätt att besluta om att inte alla bud ska redovisas under budgivningsprocessen gör dock att avvikelser kring denna utgångspunkt kan förekomma. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras fr o m den 1 juli 2013 utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning om 300 kr inkl moms till det publicerande mäklarkontoret.

Ansök om bolån
0 kr
0 kr / mån
kr   0%
0 kr / mån
Före skattereduktion: 0 kr
Stäng
Din månadskostnad

Amortering och ev. månadsavgift är inkl. i månadskostnaden. Vi har räknat på en rak amortering med 15 års löptid på den del av lånesumman som överstiger 75 % av bostadens värde.


Info. om effektiv ränta

Ett lån på 1 miljon kronor med en 3 mån exempelränta på 2,98% får en effektiv ränta om 3,03%. Totalt belopp att betala under kredittiden blir 1 746 242 kr. I ex. är det räknat på ett lån med rak amortering och en löptid på 50 år, exklusive ev. avgifter.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

HitCounter