Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.
Alla bilder Alla bilder Planritningar Planritning Dokument Dokument Karta Karta Intresseanmälan Intresse Dela via epostTipsa
Pris
3 295 000 kr / eller högstbjudande
Adress
Långdansgatan 202, Kvarnberget, Norrköping
Typ
Friliggande villa
KVM
127 kvm
Tomt
318 kvm (friköpt)
Rum
5 rum

Smakfullt och renoverat med fritt läge mot allmänning - Kvarnberget

Välkommen till denna välskötta och friliggande villa om 127 kvm fördelat på 5 rum och kök med möjlighet till upp till 4 sovrum. Välplanerat boende och löpande renoverat med bland annat nytt kök, 2015 och nya helkaklade badrum 2011. Ett fint läge i området med södervänd altansida som vetter mot allmänning. Uppvärmning via fjärrvärme. Perfekt för familjen med lekplats och grönområde runt knuten. Välkommen med ditt intresse!

Beskrivning

Hall
Välkomnande hall som öppnar upp mot vardagsrummet. Här finns gott om plats för klädavhängning och förvaring via en skjutgarderob.


Kök
Modernt vitt kök med rostfria beslag och glasmosaik ovan den gråa bänkskivan. Köket är bra planerat med såväl bänkyta som förvaring. Köket ger gott om utrymme för matplats. Köket är utrustat med maskiner från Siemens i form av kyl, frys, separat ugn, micro, spishäll, spisfläkt och diskmaskin i rostfritt utförande. Kök och maskiner är från 2015.

Tvättstugan
Tvättstugan med groventré nås via köket. Renoverat 2013 med klinker och målade väggar. Här finns förvaring och arbetsyta med diskho. Utrustad med tvättmaskin och torkskåp. Här är även fjärrvärmeväxlaren placerad.

Vardagsrum
Ljust vardagsrum med utgång till altan under tak och trädgården. Här ligger ett parkettgolv och väggarna är tapetserade.

Duschrum
Helkaklat duschrum med klinker och golvvärme från 2011. Här finns dusch, wc, tvättställ och handdukstork. Ljusinsläpp via ett fönster.

Övre plan
Allrum
Den vita trappan leder upp till allrummet som ger möjlighet att skapa ytterligare ett sovrum. Här ligger ett laminatgolv och målade väggar.

Sovrum 1
Sovrum med förvaring via 3 garderober. På golvet ligger ett laminatgolv och väggarna är målade och tapetserade.

Sovrum 2
På golvet ligger ett laminatgolv och väggarna är målade och tapetserade.

Sovrum 3
Sovrum 3 är det större sovrummet av de tre. Här ges gott om förvaring via en skjutgarderob.

Badrum
Helkaklat badrum med klinker och golvvärme från 2011. Ljusinsläpp via ett takfönster. Här finns badkar, tvättställ och wc.

På övre plan finns mörkläggnings pliseer i samtliga rum.

Dokument (pdf)

Länkar

Bildspel Bildspel Bildspel

Bostadsfakta

Fastighetsbeteckning

Snoan 87, Norrköping kommun, Norrköpings S:t Johannes församling. Skattesats 33.66

Storlek

Boarea ca 127 kvm. Areauppgifter enligt taxeringsinformationen.

Rum

5 rum, varav 3-4 sovrum.

Tomt

Friköpt och södervänd trädgårdstomt om 318 m². Fritt läge då tomten vetter mot allmänning. Uppvuxen tomt med gräsyta, stenläggning, planteringar och framsida med stenläggning.

Byggnadstyp

1 ½ plan

Byggnadsår

1986

Byggnadssätt

Grund: Krypgrund
Stomme: Trä
Bjälklag: Trä
Fasad: Träpanel (Målat 2011)
Takbeklädnad: Betongpannor
Hängrännor: Lackerad plåt
Fönster: 3-glasfönster. (Målade 2017)
Ventilation: Mekanisk 2015
Vatten: Kommunalt vatten
Avlopp: Kommunalt avlopp
Övrigt: AC installerad 2013 Larm installerat 2017

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme - Ny fjärrvärmeväxlare 2013

Internet

Bredband via fiber.

Bilplats

P-plats och garage i gemensam garagelänga.

Uteplats

Altan under tak med utgång från vardagsrummet.

Driftskostnad

31 500 kr varav:
Uppvärmning: 9 500 kr
Försäkring: 5 500 kr
VA: 5 000 kr
Renhållning: 3 000 kr
Elektricitet: 8 500 kr
Samfällighetsavgift: 8.500 kr/år.

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i kr/år om inget annat anges.

Servitut, planbestämmelser m.m

Rättigheter: Officialservitut Utrymme
Gemensamhetsanläggningar: Norrköping Snoan GA:1, Norrköping Snoan GA:4, Norrköping Snoan GA:5
Planbestämmelser: Stadsplan (1982-11-23)

Övriga byggnader

Friliggande förrådsbyggnad på tomten.

Taxeringsvärde

Taxeringsvärdet är 1 497 000 kr (fastställt avseende år 2015) varav byggnadsvärde 993 000 kr

Pantbrev

1 st om totalt 2 490 500 kr

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Som utgångspunkt redovisas alla bud även till budgivare och spekulanter. Säljarens lagstadgade rätt att besluta om att inte alla bud ska redovisas under budgivningsprocessen gör dock att avvikelser kring denna utgångspunkt kan förekomma. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Ansök om bolån
0 kr
0 kr / mån
kr   0%
0 kr / mån
Före skattereduktion: 0 kr
Stäng
Din månadskostnad

Amortering och ev. månadsavgift är inkl. i månadskostnaden. Vi har räknat på en rak amortering med 15 års löptid på den del av lånesumman som överstiger 75 % av bostadens värde.


Info. om effektiv ränta

Ett lån på 1 miljon kronor med en 3 mån exempelränta på 2,98% får en effektiv ränta om 3,03%. Totalt belopp att betala under kredittiden blir 1 746 242 kr. I ex. är det räknat på ett lån med rak amortering och en löptid på 50 år, exklusive ev. avgifter.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

HitCounter