Energibesiktigad

Visningar

mån 1 maj 16:30 - 17:00
Öppen visning - Välkommen!
tis 2 maj 18:00 - 18:30
Öppen visning - Välkommen!
Pris
4 595 000 kr / eller högstbjudande
Typ
Friliggande villa
KVM
175 kvm, biarea 10 kvm
Tomt
904 kvm (friköpt)
Rum
6 rum

Fantastiskt läge !

Stor rymlig villa med härlig karaktär, här är det öppna ytor och stora fönster som ger fint ljus. Huset ligger med lite "på landet känsla" och har ett barnvänligt läge, det ligger längst in på återvändsgata och med perfekt solläge på baksidan. Villan har fyra sovrum, varav ett går att använda som kontor med egen ingång. Stora sociala ytor med kök, matrum och vardagsrum som tillsammans bildar en stor, ljus öppen yta. Golvvärme och ekparkettgolv på entréplan.

Takhöjd på bottenvåning är 2,50 m. Häck runt huset som bildar en fin inramning. Baksida med soligt skyddat läge stenlagd altan i bästa sydväst läge.

Beskrivning

Välkomnande entré med klinkersgolv som har golvvärme och stor praktisk skjutgarderob med spegel samt spottar i tak. Från hallen kommer man in i stor ljus samvarodel där kök och vardagsrum bildar en stor ljus enhet med stora fina fönster. Luftigt stort vardagsrum med parkettgolv och fönster ut mot trädgården, här är det även utgång till stensatt uteplats som ligger med soligt västerläge. Köket har ett stilrent Vedumkök med mosaik över bänk och köksluckor i björk. Köket erbjuder gott om plats för förvaring och praktisk utgång till trädgården. I köket finns rostfri kyl och frys, inbyggnadsugn, micro, integrerad diskmaskin, fläkt och induktionshäll. Helkaklat våtutrymme med duschvägg och golvvärme (el). Stort sovrum med parkettgolv, härifrån når du husets tvättstuga och walk-in closet/förråd. Detta rum har separat ingång vilket gör att man kan ha det som kontor eller separat tonårsrum. Helkaklad tvättstuga med stora arbetsytor, här finns två tvättmaskiner och torktumlare. Från tvättstugan når man rymligt förråd. Rejäl groventré med klinkersgolv med gott om plats för avhängning samt en liten praktisk förrådsdel.

Övervåning
Allrum med fint ljusinsläpp via stora fönster som går upp till nock. Helkaklat badrum med golvvärme (el). Tre sovrum, alla rum med ekparkettgolv och garderober. Ett rum med stor klädkammare.

Dokument (pdf)

Planritningar Energideklaration Hägerhällsvägen 39 5649694_1-312-4_2D_print 5649694_2-312-4_2D_print

Bostadsfakta

Fastighetsbeteckning

Malmskogen 10:210, Linköping kommun, Åkerbo församling. Skattesats 32.48
Visa fastighetsgräns på karta

Storlek

Boarea ca 175 kvm, biarea ca 10 kvm. Areauppgifter enligt ritning, taxerad yta 153 kvm..

Rum

6 rum, varav 4 sovrum.

Tomt

Tomtarea 904 m² (friköpt).

Byggnadstyp

1 ½ plan

Byggnadsår

2009

Byggnadssätt

Grund: Betongplatta
Stomme: Trä
Bjälklag: Trä
Fasad: Stående träpanel
Takbeklädnad: Betongpannor
Fönster: 3-glasfönster
Ventilation: Mekanisk från- och tillluftssystem
Vatten: Kommunalt vatten
Avlopp: Kommunalt avlopp

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme samt från och tilluftsvärme

TV

Fiber

Internet

Fiber

Driftskostnad

25 600 kr varav:
Uppvärmning: 7 000 kr
VA: 3 500 kr
Renhållning: 1 500 kr
Elektricitet: 10 000 kr
Samfällighetsavgift: 3 600 kr

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i kr/år om inget annat anges.

Servitut, planbestämmelser m.m

Gemensamhetsanläggningar: Linköping Malmskogen GA:5, Linköping Malmskogen GA:6
Planbestämmelser: Detaljplan (2006-04-20)

Taxeringsvärde

Taxeringsvärdet är 2 717 000 kr (fastställt avseende år 2015) varav byggnadsvärde 1 887 000 kr

Pantbrev

3 st om totalt 3 100 000 kr

Renoveringar

Byggt om garagebyggnad med förråd och tvättstuga 2016.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Som utgångspunkt redovisas alla bud även till budgivare och spekulanter. Säljarens lagstadgade rätt att besluta om att inte alla bud ska redovisas under budgivningsprocessen gör dock att avvikelser kring denna utgångspunkt kan förekomma. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras fr o m den 1 juli 2013 utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning om 300 kr inkl moms till det publicerande mäklarkontoret.

Ansök om bolån
0 kr
0 kr / mån
kr   0%
0 kr / mån
Före skattereduktion: 0 kr
Stäng
Din månadskostnad

Amortering och ev. månadsavgift är inkl. i månadskostnaden. Vi har räknat på en rak amortering med 15 års löptid på den del av lånesumman som överstiger 75 % av bostadens värde.


Info. om effektiv ränta

Ett lån på 1 miljon kronor med en 3 mån exempelränta på 2,98% får en effektiv ränta om 3,03%. Totalt belopp att betala under kredittiden blir 1 746 242 kr. I ex. är det räknat på ett lån med rak amortering och en löptid på 50 år, exklusive ev. avgifter.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

HitCounter