Visningar

sön 25 mar 12:00 - 12:45
Öppen visning - Välkommen! Anmäl gärna intresse!
Pris
1 750 000 kr / utgångspris
Adress
Kadettvägen 25, Rosersberg, Rosersberg
Typ
Tomt
Tomt
1 677 kvm (friköpt)

Stor tomt med fint läge i idylliska Rosersberg

I lugnt och ostört läge finner man denna tomt om cirka 1677 kvadratmeter. Belägen i lugna och idylliska Rosersberg stad. Här bor du i ett lugnt område med närhet till kommunikationer, natur, matbutik och mer därtill. Rosersberg ligger enbart någon minut från E4an som tar dig både norrut och söderut. Dessutom bor man med gångavstånd till pendeltåg, skolor & förskolor.

Kostnader för diverse anslutningar:
VA-anslutning 148.000 kr i avgift samt 45 kr per m2. Totalkostnad cirka 223.500 kr
El-anslutning kostar cirka 27.700 kr (Vattenfall). Kostnad för elektriker tillkommer.
Bygglovskostnaden ligger på cirka 40.000 kr.

Under rubriken dokument finner ni husförslag från vår samarbetspartner A-Hus. Observera att detta är enbart förslag. Här finner ni även byggplansbestämmelser i original.
Kontakt:
A-hus AB - A-hus Villa
Telefon: 018-25 95 96
E-post: Peter.Bjorck@a-hus.se | www.a-hus.se
Adress: Spikgatan 10, 753 23 Uppsala

Bostadsfakta

Fastighetsbeteckning

Rosersberg 10:188, Sigtuna kommun, Norrsunda församling. Skattesats 33.25

Storlek

Tomtarea 1 677 m² (friköpt).

Byggnadssätt

Vatten: Vatten saknas
Avlopp: Avlopp saknas

Planbestämmelser: Byggnadsplan (1941-09-20)

Taxeringsvärde

984 000 kr. Typkod 210, Småhusenhet, tomtmark.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Som utgångspunkt redovisas alla bud även till budgivare och spekulanter. Säljarens lagstadgade rätt att besluta om att inte alla bud ska redovisas under budgivningsprocessen gör dock att avvikelser kring denna utgångspunkt kan förekomma. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga kunskaper att undersöka bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar.

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

HitCounter