Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.
Alla bilder Alla bilder Planritningar Planritning Dokument Dokument Karta Karta Intresseanmälan Intresse Dela via epostTipsa
Pris
95 000 kr
Typ
Tomt
1 850 kvm (friköpt)

Intresseanmälan

Tomt i Ålbo!

Bygg ditt drömhus i Hedesunda!

I byn Ålbo strax utanför Hedesunda har du möjlighet att förverkliga dina husdrömmar på denna avstyckade skogstomt.

Här bor du avskilt med nära till dalälvens fantastiska fiskevatten och badstränder.

I tätorten Hedesunda finns livsmedelsaffär, restauranger, camping, bensinstationer och övrig service.

Inom en timmes bilfärd når du Uppsala, Västerås, Gävle och Sandviken.
Till Arlanda kommer du på mindre än 1,5 timme med bil.

Kollektivtrafik finns inom promenadavstånd från fastigheten, linje 49 tar dig till Gävle och tillbaka flera gånger dagligen.

Beskrivning

Dokument (pdf)

Bostadsfakta

Fastighetsbeteckning

Andersbo 3:2, Gävle kommun, Hedesunda församling. Skattesats 35.24
Visa fastighetsgräns på karta

Storlek

Tomtarea 1 850 m² (friköpt).

Byggnadssätt

Vatten: Vatten saknas
Avlopp: Avlopp saknas

Rättigheter: Avtalsservitut Elledning Mm
Inskrivna Servitut / Övr gravation: Avtalsservitut Elledning Mm

Taxeringsvärde

80 000 kr. Typkod 210, Småhusenhet, tomtmark.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Som utgångspunkt redovisas alla bud även till budgivare och spekulanter. Säljarens lagstadgade rätt att besluta om att inte alla bud ska redovisas under budgivningsprocessen gör dock att avvikelser kring denna utgångspunkt kan förekomma. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga kunskaper att undersöka bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar.

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

HitCounter