Skogås

Industrifastighet i Länna

I ett av Stockholm mest populära industriområde - Länna Industriområde uthyres en Industrifastighet med ett utmärkt högt läge i området. Fastigheten ligger på en stor- och högt belägen tomt med infart från Svarvarvägen med utmärkt skyltläge. Lokalen har en mindre kontorsdel, ett omklädningsrum med dusch, ett lunchrum med pentry, lagerrum samt ett par verkstadsrum. Större delen av fastigheten är en stor verkstadslokal med högt i tak ca 7 m. Idag finns ett entresolplan på ca 50 kvm som används som lagerdel. Högst upp på fasaden längsmed hela långsidorna finns fönsterpartier som ger ett fint naturligt ljusinsläpp. Det var länge sedan något gjordes åt ytskikten i fastigheten så dessa är slitna. Lokalanpassning kan göras utifrån hyresgästs önskemål både när det gäller uppvärmningssystemet, invändiga ytskikt och rumsplanering. Lokalen passar utmärkt för hantverksfirma såsom snickare, rörmokare, smidesverksamhet, elektriker, uthyrning av maskiner som är i behov av verkstadsutrymme, lagerytor, showroom och kontorsdel. Andra vanliga verksamheter i motsvarande lokaler är bilverkstad, bilplåtsverkstad. Tomtytorna kring fastigheten är mycket generösa - uppställningsplats för material och större maskiner. På baksidan av fastigheten finns idag ett rörupplägg på ca 50x6 m med skärmtak. Geografiskt sett ligger området perfekt med ca 10 min till centrala Stockholm och även ca 30 min ner till Nynäshamn och till den framtida logistiska knutpunkten Norviks hamn.
Hyra
Kontakta Mäklaren
Typ
Industri/verkstad
Area
1 037 kvm
 
 
Kommun
Huddinge
Planritning Dokument

Kontakta mäklare för visning

Ansvarig mäklare

Ansvarig mäklare

Ansvarig mäklare

Intresseanmälan

Beskrivning

Dokument (pdf)

Lokalfakta

Fastighetsbeteckning

Huddinge kommun, Trångsund-skogås församling. Skattesats 32.91
Visa fastighetsgräns på karta

Storlek

Area ca 1 037 kvm. Totalarea 1 037 kvm.

Hyresintäkter

Hyra per kvm/år: 0
(Total hyra/år: 0)

Byggnadsår

1971

Internet

Kommer att ansluta till bredband med fiberuppkoppling.

Teknisk data

Port1 bredd: 3.25 m
Port1 höjd: 3.8 m
Takhöjd max: 7 m
Takhöjd min: 2.5 m

Fastigheten kan nås med

Lastbil: Finns
Långtradare: Finns

Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag och innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren och till övriga budgivare. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor.

Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde kunnat upptäcka. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar.

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna lokal? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna lokal. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

HitCounter