Nacka

Fin lokal i charmiga Finntorps centrum

I charmiga Finntorps centrum med närhet till Sickla köpkvarter ligger denna flina och nyligen renoverade lokal om 282 kvm. Lokalen inrymmer för närvarande uppmöblerad för ca 20 arbetsplatser fördelade på sex inglasade arbetsrum, två konferensrum och ett pentry med tillhörande matplats. Lokalen har även en handikappanpassad WC och en WC med dusch. Bra förbindelser till City och promenadavstånd till Sickla köpcentrum. Förråd i källaren ingår. Brf Bergåsen som är fastighetsägare består av 135 lägenheter, butiker och kontorslokaler
Hyra
Kontakta Mäklaren
Typ
Kontor
Area
282 kvm
 
 
Kommun
Nacka

Kontakta mäklare för visning

Ansvarig mäklare

Övrig kontakt

Övrig kontakt

Lokalfakta

Fastighetsbeteckning

Nacka kommun, Nacka församling. Skattesats 31.65
Visa fastighetsgräns på karta

Storlek

Area ca 282 kvm. Totalarea 282 kvm.

Hyresintäkter

Hyra per kvm/år: 1 400
(Total hyra/år: 394 800)

Omgivning

Närservice

I Finntorps centrum finns närlivs, restauranger, bageri med café, blomsterbutik m.m

Kommunikationer

Finntorp är lättillgängligt med bil, och kommunala kommunikationer. Buss 409-422 till slussen tar cirka 10 minuter. Tvärbanan blir klar till hösten 2017 med station vid Sickla köpkvarter och T-bana till Nacka påbörjas 2018.

Omgivning/Natur

Finntorp gränsar till Alphyddan och Sickla i väst och sydväst, Värmdöleden i norr och av Värmdövägen och Saltsjöbanan i söder.

Övrigt

Snabbt tillträde för den som önskar.

Fastigheten är ansluten till Telias öppnas fiber

Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag och innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren och till övriga budgivare. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor.

Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde kunnat upptäcka. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar.

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna lokal? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna lokal. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

HitCounter