Visningar

sön 18 feb 13:15 - 14:00
Kontakta gärna mäklaren för att anmäla er till visningen!
ons 21 feb 17:00 - 17:45
Kontakta gärna mäklaren för att anmäla er till visningen!
Pris
1 195 000 kr / eller högstbjudande
Adress
Kårtäkt 14, Sundborn, Sundborn
Typ
KVM
120 kvm, biarea 3 kvm
Areal
3 ha
Rum
5 rum

GÅRDSKÄNSLA I HÄRLIGA KÅRTÄKT!

Välkommen till Kårtäkt, med naturen runt husknuten och en stor loge med dubbelgarage i bottenvåningen har du här möjligheten att skapa ditt egna drömhem! Huset har stor potential, med en öppen och social planlösning på entréplan och tre sovrum på ovanvåning. På gården finns en stor loge med högt i tak och dubbelgarage i bottenvåning med plats för två bilar. Stor tomt om 1 ha med tillhörande åkermark om ca 2 ha.

Kårtäkt ligger ca 15 km från centrala Falun och ca 3 km från Sundborn där livsmedelsbutik och bensinstation ligger.

Beskrivning

Entréplan med stort kök med goda förvaringsmöjligheter och plats för middagsbord, ett mindre sovrum, rymligt vardagsrum och toalett under trapp upp till ovanvåning. Separat rum för dusch i kök.

Ovanvåning består av två stycken större sovrum, goda förvaringsmöjligheter i form av kattvindar. Ett mindre rum som även går att nyttja som sovrum.

Loge, lada och liknande, värdeår 1980-


Area 119 kvm. Beskaffenhet: Normalt.

Dokument (pdf)

Alla planlösningar

Fakta

Fastighetsbeteckning

Kårtäkt 18:1, Falun kommun, Sundborn församling.Skattesats:35.24%

Areal

Arealuppgifter enligt taxerad areal. Totalt 3 ha. Åker: 2 ha. Övrigt: 1 ha.

Storlek

Boarea ca 120 kvm, biarea ca 3 kvm. Osäkerhet råder om areans storlek.

Rum

5 rum, varav 3-4 sovrum.

Renovering

1939

Byggnadstyp

1 ½ plan med källare

Byggnadsår

1870

Byggnadssätt

Grund: Källare
Fasad: Träpanel
Takbeklädnad: Tegel
Fönster: 2-glasfönster
Ventilation: Självdrag
Vatten: Kommunalt vatten
Avlopp: Kommunalt avlopp
Värme: Kombipanna med olja, el, vattenburet till radiatoret.

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Kombipanna med olja, el, vattenburet till radiatoret.

TV

TV-antenn.

Driftskostnad

Driftskostnader kommer inom kort.

Pantbrev

3 st om totalt 187 000 kr

Servitut, planbestämmelser m.m

Rättigheter: Ledningsrätt Starkström
Inskrivna Servitut / Övr gravation: Nyttjanderätt Tele, Nyttjanderätt Markområde
Gemensamhetsanläggningar: Falun Karlsbyn S:1, Falun Karlsbyn S:2, Falun Karlsbyn S:25, Falun Kårtäkt S:1, Falun Kårtäkt S:10, Falun Kårtäkt S:11, Falun Kårtäkt S:12, Falun Kårtäkt S:13, Falun Kårtäkt S:14, Falun Kårtäkt S:2, Falun Kårtäkt S:3, Falun Kårtäkt S:4, Falun Kårtäkt S:5, Falun Kårtäkt S:6, Falun Kårtäkt S:7, Falun Kårtäkt S:8, Falun Kårtäkt S:9, Falun Rupstjärn GA:4

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag och innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren och till övriga budgivare. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor.

Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde kunnat upptäcka. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar.

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

HitCounter