Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.
Alla bilder Alla bilder Planritningar Planritning Dokument Dokument Karta Karta Intresseanmälan Intresse Dela via epostTipsa
Pris
375 000 kr / eller högstbjudande
Adress
Enviksbyn 177, Enviksbyn, Enviken
Typ
Fritidshus
KVM
Ca 40 kvm, biarea 7 kvm
Tomt
699 kvm (friköpt)
Rum
2 rum

Intresseanmälan

MYSIGT FRITIDSHUS MED STOR POTENTIAL I ENVIKSBYN!

Varmt välkomna till möjligheten att förvärva detta charmfulla fritidshus med fantastisk potential i härliga Enviksbyn! Husets trevliga entréplan inrymmer ett inbjudande vardagsrum med kakelugn och trägolv intill ett generöst lantkök med vedspis och plats för större matbord. Övervåningen består av en stor vind med enorma möjligheter samt ett helkaklat badrum med dusch. Här finner man lugnet i naturskön och rogivande miljö med promenadavstånd ner till sjön. Närhet till busshållplats med goda förbindelser till centrala Falun.

Beskrivning

KÖK
Stort kök med vedspis, spis/ugn, kökskåp samt kyl och frys. Trägolv och tapetserade väggar.

ALLRUM
Mysigt allrum med kakelugn och trägolv.

TRAPPA UPP
Stort vindsutrymme med stora möjligheter till att skapa 2-3 rum extra vid behov.

BADRUM
Badrum med kakel/klinker, wc, handfat och dusch.

Dokument (pdf)

Bostadsfakta

Fastighetsbeteckning

Enviksbyn 25:3, Falun kommun, Enviken församling. Skattesats 35.24

Storlek

Boarea ca 40 kvm, biarea ca 7 kvm. Areauppgifter enligt taxeringsinformationen.

Rum

2 rum + vind.

Tomt

Tomtarea 699 m² (friköpt). Härlig tomt med fri utsikt.

Byggnadstyp

1 plan med vind

Byggnadsår

1909

Byggnadssätt

Fasad: Timmer/trä
Takbeklädnad: Tegel
Ventilation: Självdrag
Vatten: Enskilt vatten
Avlopp: Enskilt avlopp
Värme: Direktverkande el, vedspis samt kakelugn.

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Direktverkande el, vedspis samt kakelugn.

Bilplats

Parkeringsmöjligheter intill huset.

Driftskostnad

Alla belopp rörande driftskostnad är angivna i kr/år om inget annat anges.

3 517 kr varav:
VA: 1 600 kr
Renhållning: 1 260 kr
Sotning: 657 kr

Servitut, planbestämmelser m.m

Servitut: Officialservitut Väg
Rättigheter: Officialservitut Väg

Taxeringsvärde

205 000 kr. Typkod 220, Småhusenhet, bebyggd. Värdeår: 1929.

Byggnadsvärde: 77 000 kr

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Som utgångspunkt redovisas alla bud även till budgivare och spekulanter. Säljarens lagstadgade rätt att besluta om att inte alla bud ska redovisas under budgivningsprocessen gör dock att avvikelser kring denna utgångspunkt kan förekomma. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde kunnat upptäcka. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar.

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Ansök om bolån
0 kr
0 kr / mån
kr   0%
0 kr / mån
Före skattereduktion: 0 kr
Stäng
Din månadskostnad

Amortering och ev. månadsavgift är inkl. i månadskostnaden. Vi har räknat på en rak amortering med 15 års löptid på den del av lånesumman som överstiger 75 % av bostadens värde.


Info. om effektiv ränta

Ett lån på 1 miljon kronor med en 3 mån exempelränta på 2,98% får en effektiv ränta om 3,03%. Totalt belopp att betala under kredittiden blir 1 746 242 kr. I ex. är det räknat på ett lån med rak amortering och en löptid på 50 år, exklusive ev. avgifter.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

HitCounter