Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.
Alla bilder Alla bilder Planritningar Planritning Dokument Dokument Karta Karta Intresseanmälan Intresse Dela via epostTipsa
Pris
795 000 kr / eller högstbjudande
Adress
Västannor Lissmogattu 12, Västannor, Leksand
Typ
Fritidshus
KVM
44 kvm
Tomt
3 989 kvm (friköpt)
Rum
4 rum

Intresseanmälan

VACKERT BELÄGEN DALAIDYLL SNART TILL SALU - ANMÄL ERT INTRESSE REDAN IDAG!

Varmt välkomna till en riktig dalaidyll med hänförande utsikt över byarna i Häradsbygden. Fastigheten är charmfullt inramad av flertalet gedigna timmerstugor med välbevarade originaldetaljer. Huvudbyggnaden inrymmer ett allrum med öppenspis och generös takhöjd, här finns en karakteristisk trappa upp till ett mysigt sovloft med plats för två bäddar. Moderniserat badrum med dusch, praktisk tvätt-avdelning samt ett öppet och luftigt kök med matplats som rymmer hela familjen! I både härbret och gäststugan finns plats för ytterligare övernattningsmöjligheter.

Den stora tomten ligger högt och fritt i naturskön bymiljö med badtoffelavstånd till bad- och sandstrand samt möjlighet till båtplats i Västannorsviken. Fastigheten har åretrunt-standard och är ansluten till kommunalt vatten och avlopp.

Vänligen kontakta fastighetsmäklare Erik Westberg för mer information om försäljningen.

Beskrivning

Dokument (pdf)

Bostadsfakta

Fastighetsbeteckning

Västannor 20:11, Leksand kommun, Leksand församling. Skattesats 35.05

Storlek

Boarea ca 44 kvm. Areauppgifter enligt taxeringsinformationen.

Rum

Samtliga byggnader inrymmer totalt 4st rum varav 3st "sovrum" inkl sovloft.

Tomt

Tomtarea 3 989 m² (friköpt). Naturskön sluttningstomt i högt läge med hänförande utsikt.

Byggnadstyp

1 plan

Byggnadsår

1800

Byggnadssätt

Fasad: Timmer
Vatten: Kommunalt vatten
Avlopp: Kommunalt avlopp
Värme: Direktverkande el och öppenspis med insats.

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Direktverkande el och öppenspis med insats.

Uteplats

Uteplats.

Driftskostnad

Alla belopp rörande driftskostnad är angivna i kr/år om inget annat anges.

14 000 kr varav:

Servitut, planbestämmelser m.m

Servitut: Officialservitut Väg(2 st)
Rättigheter: Ledningsrätt Vatten och Avlopp

Övriga byggnader

Gästhus. Härbre. Förråd.

Taxeringsvärde

542 000 kr. Typkod 220, Småhusenhet, bebyggd. Värdeår: 1954.

Byggnadsvärde: 223 000 kr

Renoveringar

Uppdaterat kök och badrum. Anslutning till kommunalt vatten och avlopp.
Om/tillbyggnad 1978.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Som utgångspunkt redovisas alla bud även till budgivare och spekulanter. Säljarens lagstadgade rätt att besluta om att inte alla bud ska redovisas under budgivningsprocessen gör dock att avvikelser kring denna utgångspunkt kan förekomma. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde kunnat upptäcka. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar.

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Ansök om bolån
0 kr
0 kr / mån
kr   0%
0 kr / mån
Före skattereduktion: 0 kr
Stäng
Din månadskostnad

Amortering och ev. månadsavgift är inkl. i månadskostnaden. Vi har räknat på en rak amortering med 15 års löptid på den del av lånesumman som överstiger 75 % av bostadens värde.


Info. om effektiv ränta

Ett lån på 1 miljon kronor med en 3 mån exempelränta på 2,98% får en effektiv ränta om 3,03%. Totalt belopp att betala under kredittiden blir 1 746 242 kr. I ex. är det räknat på ett lån med rak amortering och en löptid på 50 år, exklusive ev. avgifter.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

HitCounter