Jordbro

Hörnlokal Rörvägen 57

Tillfälle! Nu finns möjligheten att förvärva en nybyggd lokal i gavelläge i Brf Jordbropark 57.

Industrilokal i två plan; 100 kvm lageryta i entréplanet med en takhöjd på 5 meter. 100 kvm oinredd kontorsyta på övre plan. Belägen i lugnt läge i Jordbro Företagspark.

Stabil Brf med låg avgift - 4 840 kr per månad. (Moms och drift tillkommer).

Stor lastport om 4,5 meter * 4 meter. Separat gångdörr.

Golvvärme ansluten till fjärrvärme och eget ventilationsaggregat.

Golvbrunn anslutet till gemensam oljeavskiljare.

Egen el-central samt fiberuppkoppling. Lysrörsbelysning på båda våningsplanen.

Föreningen har en gemensam hjullastare som medlemmarna har tillgång till. Det är en VOlvo L30 och detta ger möjlighet att enkelt lossa och lasta gods.

Hög säkerhet med kraftigt stängsel och tidsstyrda grindar.

Fastighetsskötsel, yttre underhåll och administration ingår i avgiften. Stabil förening med låg belåning och 2% amortering.
Typ
Fastighet
Area
200 kvm
Kommun
Haninge
Tomt
0 kvm

Kontakta mäklare för visning

Ansvarig mäklare

Ansvarig mäklare

Ansvarig mäklare

Intresseanmälan

Fastighetsfakta

Fastighetsbeteckning

Haninge kommun, Västerhaninge-Muskö församling. Skattesats 32.78
Visa fastighetsgräns på karta

Storlek

Totalarea 200 kvm.

Byggnadssätt

Uppvärmning och el

Areor och hyreintänkter

Övrigt 1
Antal: 1 st
Area: 200.0 m2

Delsumma
Antal: 1 st
Yta: 200 m2

Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag och innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren och till övriga budgivare. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor.

Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Är du intresserad av denna fastighet? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna fastighet. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

HitCounter