Kolbäck

Kolbäck

Flexibel fastighet om 152 kvm. Har använts som kontor och försäljningslokal. Beläget mitt i Kolbäck med bra kommunikation till både Västerås och Eskilstuna.
Fastigheten är tomställd.
Pris
995 000 kr
Typ
Fastighet
Area
152 kvm
Kommun
Hallstahammar
Tomt
1 816 kvm
Planritning Dokument

Kontakta mäklare för visning

Beskrivning

Dokument (pdf)

Fastighetsfakta

Fastighetsbeteckning

Herrevad 6:8, Hallstahammar kommun, Hallstahammar-Berg församling. Skattesats 33.95
Visa fastighetsgräns på karta

Storlek

Totalarea 152 kvm.

Byggnadsår

1965

Byggnadssätt

Undergrund: Berg
Yttervägg/Källare: Betonghålsten
Stomme: Betong
Bjälklag: Betong
Fasad: Plåt
Takbeklädnad: Papp
Hängrännor: Plåt
Fönster: 2-glasfönster
Ventilation: Mekanisk till- och frånluft med återvinning.
Vatten: Kommunalt vatten
Avlopp: Kommunalt avlopp
Värme: Vattenburen värme elpatron.

Radon

Ej kontrollerad

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Vattenburen värme elpatron.

Internet

ADSL via telenätet.

Driftskostnad

44 000 kr/år

Pantbrev

5 st om totalt 390 000 kr

Taxeringsvärde

Taxeringsvärdet är 209 000 kr (fastställt avseende år 2016).

Areor och hyreintänkter

Kontor/prod
Area: 152.0 m2
Hyresintäkt: 114 000 kr/år (750 kr/m2)
Schabl. driftkostnad: 15 200 kr/år (100 kr/m2)

Delsumma
Yta: 152 m2
Hyresintäkt: 114000 kr/år
Schabl. driftkostnad: 15200 kr/år

Tomtarea: 1816 m2

Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag och innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren och till övriga budgivare. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor.

Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Är du intresserad av denna fastighet? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna fastighet. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

HitCounter