Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.
Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Signe Tillischgatan 13, Frösunda, Solna
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
46 kvm
Avgift
2 712 kr / mån
Rum
2 rum

Intresseanmälan

Härlig 2:a i Frösunda med stor balkong!

Här har du en perfekt lägenhet om två rum och kök som ligger i fantastiskt läge i Frösunda. Optimalt läge med närhet till såväl kommunikationer som shopping. Lägenhetens disposition ger ytorna bra funktion genom stort allrum/kök där ni får plats många. Stort och rymligt badrum med härlig komfortvärme i golv och sovrummet ger plats åt stor säng. På lägenhetens rymliga balkong syns närheten till MoS och Friends arena och där finns även bra kommunikationer (Solna station) genom pendeltåg som tar dig till Stockholm C på ca 8 min.

Välkommen hem till Frösunda - en av Solnas mest populära område med direkt närhet till nya Arenastaden! Frösundas utformning, byggnader och placering direkt invid grönområden som Ballongparken och Hagaparken gör att du bor naturnära med flertalet restauranger och caféer i närheten. För den som gillar shopping finns Mall of Scandinavia på andra sidan järnvägen. Där ligger även den nya Nationalarenan Friends Arena som attraherar såväl internationella artister som högkvalitativ fotboll och populära evenemang. För den aktive så finns såväl gym som härliga motionsspår, cykelvägar och promenadstråk som leder dig till både två naturreservat och hela vägen till Stockholm city. Att bo i Frösunda ger dig som reser mycket ypperliga möjligheter då Arlanda flygplats ligger ca 30 min och Bromma flygplats endast ca 15 minuter bort med bil. Även flygbussar går från Järva krog, en kort promenad bort. Trots områdets lugn når du både E4:an och E18 på mindre än 5 minuter! För dig som vill åka kommunalt finns flertalet bussar (ex. 509, 67 och 508) i närområdet. På mindre än 10 min promenadavstånd har du pendeltåget (Solna Station) som tar dig till Stockholm C på ca 8 minuter. Cykelavstånd till såväl Solna C och Sundbyberg C samt hela vägen in till Stockholm. Närmaste mataffär är Hemköp annars finns ICA och Hemköp även i Mall of Scandinavia samt Willys och Coop en kortare bilfärd bort. För den kulinariske finns flertalet restauranger och caféer i närområdet ex. The Winery Hotel med både delibutik och egen vinproduktion. På promenadavstånd finner du även restauranger som Bockholmens hav och restaurang, Värdshuset Koppartälten, samt anrika Ulriksdals Wärdshus och slottscafé, som ligger precis invid Edsviken med bad och rekreationsmöjligheter.

Beskrivning

Hall
Välkomnande hall som smidigt lotsar dig in i lägenheten. Här har du avhängning genom hatthylla och platsbyggd garderob till förvaring. Parkettgolv och vittapetserade väggar.

Badrum
Stort, helkaklat badrum med ljusa toner. Utrustat med tvättmaskin, torktumlare, wc, kommod med rymligt skåp, dusch med kabin samt komfortvärme i golv.

Kök/vardagsrum
Fräscht köksdel med gott om arbetsyta och förvaring bakom ljusa över- och underskåp. Det tillsammans med det ljusa kaklet matchas med rostfria vitvaror. Köket är utrustat med kyl/frys, mikro, diskmaskin, spishäll och ugn. Här finns utgången mot bostadens balkong. Plats för matbord. I den öppna allrumsdelen finns plats för stor soffgrupp och övrigt möblemang. Här når ljuset in genom stora fönsterpartier vilket bidrar till en öppen och väldigt trevlig yta.

Sovrum
Mysigt sovrum som ger plats för stor säng och vidare förvaring. Genom ljusa väggar och stort fönsterparti får du en härlig rymd i rummet som matchas med fint parkettgolv.

Balkong
Lägenhetens stora balkong skryter inte bara om sitt soliga västerläge utan även sin direkta närhet till shoppingmetropolen Mall of Scandinavia och nationalarenan Friends Arena. Här finns plats för stora loungemöbler till de sociala tillställningarna.

Dokument (pdf)

Planritningar Årsredovisning 2016 Stadgar 2015 Energideklaration Signe Tillischgatan 5-15

Bostadsfakta

Kommun

Solna kommun, Solna församling. Skattesats 30.12%.

Storlek

Boarea 46 kvm.

Rum

2 rum, varav 0 sovrum.

Lägenhetsnummer

1124

Våning / hiss

Hiss finns.

Byggnad

Byggnadsår: 2006

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Bostadsrättsförening

Föreningens namn: Brf Bäcken 1
Organisationsnummer: 769601-8758
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 1124
Antal lägenheter: 111
Antal lokaler: 0
Bostadsrättsföreningen Brf Bäcken 1 bildades 2006 och består av sex flerbostadshus.

Föreningens ekonomi

2017 planeras ingen höjning av avgiften.

Föreningens renoveringar

Fastigheten är relativt nyproducerad, därför är inte några större renoveringar planerade inom den närmsta framtiden. Styrelsen följer en fastställd långsiktig underhållsplan.

Energideklaration

Energiprestanda: 118 kWh/kvm år.

TV

Comhem levererar tv till föreningen. Comhem levererar TV; Digital TV Medium 8 favoriter samt med förmån om 150 kr rabatt på ordinarie pris för annat digitalt TV-paket.
Information hämtad från föreningens hemsida.

Internet

Ownit levererar bredband till föreningen. Avtalet innebär att samtliga medlemmar erbjuds en hastighet
om 100/100 Mbit/s i medlemsavgiften.

Önskar man uppgradera sin bredbandshastighet till 500-
1000Mbit/s görs detta via Ownits portal i samband med aktiveringen.
Information hämtad från föreningens hemsida.

Månadsavgift

Avgift: 2 712 kr / mån

Övrigt som ingår i avgiften

Värme
Vatten
KabelTV

Gårdsplats/innergård

Föreningen har en härlig trädgård som delas med grannföreningen, Brf Kolonnen. Trädgården är grönskande och genom rinner en bäck som mynnar ut i guldfiskdammen. Lekplats med gungor och sandlådor, likaså sittgrupper och grillplatser används flitigt av medlemmarna.

Driftskostnad

292 kr varav:
Försäkring: 142 kr
Elektricitet: 150 kr
Föreningen köper in el som storkund och debitrerar sedan varje lägenhet för faktisk förbrukning. Varje lägenhet är försedd med en egen elmätare för att var och en ska kunna kontrollera den egna förbrukningen.

Uppgifterna kommer från säljaren och kan givetvis komma att variera.

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i kr/mån om inget annat anges.

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Ekonomi

Andel i föreningen: 0.56190 %

Renoveringar

Beskrivning: Fastigheten är relativt nyproducerad, därför är inte några större renoveringar planerade inom den närmsta framtiden. Styrelsen följer en fastställd långsiktig underhållsplan.

Uteplats

Balkong, läge väster.

Övriga utrymmen

Det finns cykelförråd, föreningslokal, källarförråd och tvättstuga i angränsande fastighet.
Information hämtad från föreningens hemsida.

Bilplats

Föreningen hyr dels 30 platser i garaget som tillhör Brf Klinten, Signe Tillischgatan 8-16, dels 15 platser på parkeringsdäcket i slutet av Anders Lundströms gata som tillhör Brf Signalen 1. Det är kö till både garage- och parkeringsplatser. Om du önskar hyra en plats kontaktar du ansvarig i styrelsen.

Boendeparkering: innebär att folkbokförda i Solna kan parkera längre tid och till lägre kostnad än besökare. Skyltar med texten "Boende Solna" anger var parkering kan ske.
Månadsmärke: 300 kr/ mån
Säsongsmärke: 750 kr/kvartal

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Som utgångspunkt redovisas alla bud även till budgivare och spekulanter. Säljarens lagstadgade rätt att besluta om att inte alla bud ska redovisas under budgivningsprocessen gör dock att avvikelser kring denna utgångspunkt kan förekomma. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

HitCounter