Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Svartågatan 43, 2 tr, Bagarmossen, Stockholm
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
54 kvm
Avgift
3 870 kr / mån
Rum
2 rum

Fin lägenhet på lugn återvändsgata nära Nackareservatet

Välkomna till en underbar och smakfullt renoverad 2:a om 54 kvm. Här har ni ett insynsskyddat boende med 50-talscharm och trevlig utsikt från samtliga fönster. Kort sagt, en bostad som rymmer allt en familj kan önska.
Lägenheten genomsyras av sin stilrena och ljusa färgsättning. Den höga takhöjden i kombination med det rika ljusinsläppet ger bostaden en luftig och härlig känsla. Planlösningen är optimal där det nyrenoverade köket och vardagsrummet ligger i öppen planlösning. I det stora vardagsrummet finns plats för både matgrupp, mediamöbel, soffgrupp och mer därtill. Rummet ligger i öppen anslutning med det trivsamma och nyrenoverade köket i som har bra maskinell standard och goda förvaringsmöjligheter. Lägg därtill att balkongen sommartid utgör en utökning av umgängesytan.
Fräscht badrum och goda förvaringsmöjligheter genom flertalet garderober. Rymligt och trivsamt sovrum.

Kort sagt, en härlig lägenhet med bra läge på lugn återvändsgata. Runt hörnet ligger parken Tråget med tennisbana och fin lekplats. Buss 161 stannar nära porten.

Bra läge med kort gångavstånd till Bagarmossens Centrum med apotek, livsmedelsbutiker, kaféer, torghandel, restauranger, videobutik och blomsteraffär. T-banan tar dig snabbt in till stan. Lägenheten ligger endast ett stenkast från Nackareservatet som erbjuder bad om sommaren, skid- och skridskoåkning om vintern. Här ligger även Björkhagens Golfbana och fina joggingspår och strövområden.

Välkommen på visning!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering