Visningar

tis 20 mar 17:30 - 18:00
Öppen visning - Välkommen hem!
Pris
895 000 kr / Utgångspris
Adress
Spantgatan 7B, Stohagen, Västerås
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
53 kvm
Avgift
3 213 kr / mån
Rum
2 rum

Intresseanmälan

Optimalt läge och fräscha ytskikt

Charmig och fin lägenhet med optimalt läge bara en halvtrappa upp i huset. Balkong i soligt söderläge, fräscha ytskikt och smart planlösning gör detta till en bostad att trivas i. Bra ljusinsläpp med fönster från båda hållen. Både diskmaskin och tvättmaskin.

Välkommen hem!

Beskrivning

Entréhall med trägolv, vita väggar och garderober.
Badrum med plastmatta, våtrumstapet, dusch, toalett och handfat.
Vardagsrum med utgång till balkong. Här finns parkettgolv och tapetserade väggar.
Kök med plastmatta i schackmönster, vitmålade väggar och vita snickerier. Köket är utrustat med kyl, frys, tvättmaskin, diskmaskin och spis.
Sovrum med laminatgolv, tapetserade/målade väggar och garderober.

Dokument (pdf)

Planritningar

Bostadsfakta

Kommun

Västerås kommun, Västerås Lundby församling. Skattesats 32.44%.

Storlek

Boarea 53 kvm.

Rum

2 rum, varav 1 sovrum.

Lägenhetsnummer

0006

Våning / hiss

Våning 1 av 3.
Bottenvåning. Våningsplan 1 av 3 (0,5 trappor).
Hiss finns ej.

Byggnad

Byggnadsår: 1944

Bostadsrättsförening

Föreningens namn: Skansen
Lägenhetsnummer: 0006
Antal lägenheter: 0
Antal lokaler: 0

TV

Ansluten till kabelnät.

Internet

Bredband.

Månadsavgift

Avgift: 3 213 kr / mån

Övrigt som ingår i avgiften

Värme
Vatten
KabelTV

Ekonomi

Andel i föreningen: 3.98810 %

Uteplats

Balkong, läge söder.

Övriga utrymmen

Det finns förråd, källarförråd och tvättstuga.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Som utgångspunkt redovisas alla bud även till budgivare och spekulanter. Säljarens lagstadgade rätt att besluta om att inte alla bud ska redovisas under budgivningsprocessen gör dock att avvikelser kring denna utgångspunkt kan förekomma. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

HitCounter