Visningar

sön 18 mar 12:00 - 12:30
Pris
1 750 000 kr / utgångspris
Adress
Kornettstigen 3, 1tr, Brunna - Kungsängen, Kungsängen
Typ
Bostadsrätt
KVM
ca 67 kvm
Avgift
3 953 kr / mån
Rum
4 rum

Ombyggd 2:a till 4:a med stor balkong

Välkommen till en yteffektiv 4:a till priset av en 2:a. Fin-fina 67 kvm som ursprunligen var 2 rum och kök har nu blivit 4 fina rum och kök. Kök och vardagsrum med öppen planlösning. Stort helkaklat badrum med badkar, dusch, vägghängd kommod med handfat och tvättmaskin. Bra klädkammare omgjord till walk-in closet. Sovrum med dörr ut till den stora balkongen som ligger i västerläge. Vindsförråd ingår till lägenheten. Förstklassigt närområde med förskola, skola, gymnasium, buss, badplatser, golfbanor och nybyggd handelsplats. Omtyckt och aktiv föreningen med bland annat stor tvättstuga, festlokal med grillplats, fina lekparker och cykelbodar. Hiss och barnvagnsförråd i huset.

Beskrivning

HALL:
Välkomnande hall med ljusa väggar och svart klinkergolv.

SOVRUM 1:
Bra sovrum med vita väggar och parkettgolv. Renov. 2016/17

SOVRUM 2:
Mysigt kryp in, perfekt för tonårsbarnen. Vita väggar och parkettgolv. Renov. 2016/17

SOVRUM 3:
Yteffektivt sovrum vägg i vägg med vardagsrummet. Dörr ut till stor balkong. Vita väggar och parkettgolv. Renov. 2016/17

VARDAGSRUM:
Öppen planlösningen mellan kök och vardagsrum som ger en härlig och gemensam känsla. Parkett golv vidare in i köket. Vita väggar även här.

KÖK:
Fräscht och modernt kök i vitt med bra arbetsytor, fabrikat är Mälarkök. Fullstor kyl och frys(whirlpool), spis(electrolux), fläkt(franke) och ny diskmaskin(cylinda) 2016.

BADRUM:
Fint vitt helkaklat badrum med badkar, dusch, vägghängd kommod med handfat, tvättmaskin(cylinda) och arbetsbänk över tvättmaskin. (2014)

KLÄDKAMMARE:
Stor klädkammare uppdaterad till praktisk walk-in closet.

Dokument (pdf)

Planritningar

Länkar

Brf Repslagaren

Bostadsfakta

Kommun

Upplands-Bro kommun, Kungsängen-Västra Ryd församling. Skattesats 32.8

Storlek

Boarea ca 67 kvm.

Rum

Mini 4:a varav 3 sovrum. En 2 rok som yteffektivt har byggts om till 4 rum o kök, klädkammare samt badrum med tvättmaskin och torktumlare.

Lgh nr

16

Vån / hiss

Våningsplan 2 av 5 (1 trappa). Hiss finns.

Byggnadsår

1983

Bostadsrättsförening

Föreningens namn: Brf Repslagaren
Organisationsnummer: 716417-4711
Lägenhetsnummer: 16
Antal lägenheter: 183
Förvaltare: fastum Ekonomisk Förvaltning i Sverige AB.
Områdesvärd är Laila Gyllefors.

TV

Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.

Internet

Bredband via Com Hem 3-hål i väggen.

Övrigt som ingår i avgiften

Värme, Vatten, KabelTV.

Uteplats

Balkong, läge väster.

Tillträde

Enligt ök med säljaren

Övriga utrymmen

Det finns cykelförråd, festlokal, tvättstuga och vindsförråd.

Driftskostnad

275 kr varav:
Försäkring: 75 kr
Hushållsström: 200 kr

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i kr/mån om inget annat anges.

Parkering

Parkeringsplats. Går att hyra för 100 kr/mån.

Ekonomi

Andel i föreningen: 0.45890 %
Andel av årsavgiften 0.45890 %
Pantsättningsavgift: 444 kr
Överlåtelseavgift: 1077 kr Betalas av Köpare
Reparationsfond: 3 988 kr

Renoveringar

Ombyggd 2 rok till 4 rok.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Som utgångspunkt redovisas alla bud även till budgivare och spekulanter. Säljarens lagstadgade rätt att besluta om att inte alla bud ska redovisas under budgivningsprocessen gör dock att avvikelser kring denna utgångspunkt kan förekomma. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt, säljaren uppmanar köparen att före köpet undersöka lägenheten. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde kunnat upptäcka. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till bostadsrättens ålder, pris, skick och användning. Om det finns symptom på fel som köparen inte själv kan dra slutsatser av måste köparen gå vidare med sin undersökning och, om så krävs, anlita en sakkunnig för att fullgöra sin undersökningsplikt. Det är inte bara själva lägenheten som undersökningsplikten omfattar. Även förhållanden kring bostadsrättsföreningen bör undersökas. En kontakt med företrädare för föreningen bör därför alltid ingå i köparens undersökning, liksom en genomgång av stadgar och senaste årsredovisning. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

HitCounter