Visningar

sön 18 feb 13:15 - 14:00
mån 19 feb 18:45 - 19:15
Välkomna!
Pris
2 150 000 kr / Utgångspris
Adress
Ola Hanssonsgatan 7, Kungsholmen - Kristineberg, Stockholm
Typ
Bostadsrätt
KVM
28 kvm
Avgift
1 559 kr / mån
Rum
1 rum

Intresseanmälan

Ytterst väldisponerad - Fantastisk förvaring - Sovalkov för 140-160 cm säng

Underbart boende med ytterst väldisponerade 28 kvm. Här bjuds du på fantastiskt rymd och allrum som ger utrymme för sällskapsdel samt matbord för 4-5 middagsgäster. Rummet har ett stort fönster för härligt ljusinsläpp med bevarade spanjolett och vacker fönsterbänk i sten. I rummet finns även en mysig och avskild sovalkov som rymmer 140-160 cm säng. Köket har vit skåpförvaring samt ett litet fönster för din kryddodling. Genomgående är lägenheten målad i ljusa nyanser och på golvet ligger en fin ekparkett. Du finner mycket bra förvaring i hallen med rymlig klädkammare och dubbelgarderob. Badrummet har vitkaklade väggar och vitt klinkergolv.

I Kristineberg bor du med grönskan direkt utanför dörren samt med badklippor ett stenkast bort. Du når snabbt Hornsbergs Strands vackra strandpromenad som kantras av badbryggor och välbesökta restauranger. Motionsspåren finns precis utanför och tar dig runt om hela Kungsholmen. Utanför fastigheten är det lätt att parkera bilen och det finns ofta lediga platser.

Kommunikationer med buss och tunnelbanans gröna linje ligger runt hörnet med Coop Kristineberg precis intill. Lindhagens galleria med ICA Maxi, systembolag, apotek mm når du med ca 10 minuters promenad. Där finner du även tunnelbanans blåa linje.

Beskrivning

HALL:
Direkt till vänster i hallen finns en väggnisch som ger en naturlig plats för ytterkläder och skor. Intill finns en rymlig klädkammare som ger dig fantastisk förvaring. Klädkammaren är inredd med hyllor och stänger för avhängning. På hallens högra sida finner du en dubbelgarderob för extra förvaring. Väggarna är målade i en ljus nyans. På golvet ligger fin ekparkett som är genomgående i hela lägenheten.

ALLRUM:
Allrummet bjuder på en underbar rymd och ger plats för sällskapsdel samt middagsbord för 4-5 personer. Rummet har ett stort fönster för härligt ljusinsläpp med bevarade spanjoletter och vacker fönsterbänk i sten. Du finner en avskild och mysig sovdel i en sovalkov som rymmer 140-160 cm säng. Väggarna är målade i stockholmsvitt.

KÖK:
Köket är inrett med vita över- och underskåp och bakom arbetsytan i vit laminat sitter ett sandfärgat kakel. För extra avställning sitter en bänkskiva framför fönstret som också blir den perfekta platsen för din kryddodling. Vitvarorna består av kyl/frys, gasugn med gasspis samt fläkt. Väggarna är målade i stockholsvitt.

BADRUM:
Badrummet har vitkaklade väggar samt vita klinkergolv. Invid toalettstolen sitter duschen och ovanför handfatet finns en spegel samt hyllplan.

Dokument (pdf)

Planritningar Energideklaration Brf Stormyrtösen 2 Stadgar Brf Stormyrtösen-2 Årsredovisning 2016 Brf Stormyrtösen 2

Bostadsfakta

Kommun

Stockholm kommun, Västermalm församling. Skattesats 30.75

Storlek

Boarea 28 kvm. Areauppgifter enligt bostadsföreningen.

Rum

1 rum och kök.

Lgh nr

16196-0284

Byggnadsår

1934

Bostadsrättsförening

Föreningens namn: Brf Stormyrtösen 2
Organisationsnummer: 769606-1964
Lägenhetsnummer: 16196-0284

Energideklaration

Energiprestanda: 154 kWh/kvm år.

Övrigt som ingår i avgiften

Värme, Vatten, El.

Övriga utrymmen

Till lägenheten hör ett vindsförråd.

Driftskostnad

218 kr varav:
Övrigt: 218 kr

Övrigt avser gas.

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i kr/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 0.62412 %
Andel av årsavgiften 0.61706 %

Lägenheten är pantsatt. Detta innebär att nuvarande ägare har lån som belastar bostadsrätten. Dessa löses på tillträdesdagen.

Övrigt

FÖRENINGEN:
Brf Stormyrtösen 2 förvärvade fastigheten 2001 och består idag av 140 lägenheter upplåtna med bostadsrätt samt 6 lägenheter och 5 lokaler upplåtna med hyresrätt. Föreningen hyr även ut extra förråd till medlemmar. Föreningen huserar i grönskande och härliga Kristineberg på adresserna Ola Hanssonsgatan 1-9.

RENOVERINGAR:
Fastigheten är i gott skick och stora renoveringar i huset är utförda. Det stora renoveringsåret var 2003-2004 då stammar och el-stigare med el-centraler samt el-ledningar byttes. Man renoverade även fasad och trapphus vid detta tillfälle. Under senare år har stora renoveringar sett ut enligt nedan.

2018 - OVK- besiktning
2017 - Ny el på vinden
2016 - Nytt värmesystem, målning och putsning av fasad efter bakongbygge, renovering av källarlokaler
2015 - Bygge av balkonger, renoverat lokaler i källaren som finns för uthyrning, optimerat och märkt upp vindsförvaringen
2014 - Målning av utvalda fönster, renovering av grovsoprum, Fiberdragning i hela huset av Bredbandsbolaget, ny el i källaren, Renovering och lackning av entréportarna
2013 - Målning av källargången, inkl dörrar och tak
2012 - Byte av fläktmotor i 1:an, Portarna inoljades
2011- Byte av fläktmotor i 9:an, Målning av taket
2007 - Renovering och tillbyggnad av tvättstugorna, Dränering av grunden
2005 - Elstambyte
2004 - Stambyte, fasadrenovering samt trapphusmålning

AVGIFTEN:
I avgiften ingår värme, VA samt hushållsel. Föreningen har ett gemensamt elavtal för hela fastigheten.

KABEL-TV och BREDBAND:
Bredband och Kabel-TV levereras via Com Hem alternativt Bredbandsbolaget (fiber)

HYRBIL:
Föreningen hyr ut en parkeringsplats till Sunfleet. Sunfleet är en bilpool och bilen kan hyras av föreningens medlemmar. För mer information kan du läsa på föreningens hemsida.

GEMENSAMMA UTRYMMEN:
- Tre tvättstugor samt torkrum ligger belägen i källaren och nya maskiner som installerades 2007. Nya torkskåp installerades under 2013.
- Cykelrum finns i källaren.
- Gemensamma vädringsbalkonger finns att nyttja på varje våningsplan.
- Ett gemensamt hobbyrum med pingisbord finns för föreningens medlemmar.

ÖVRIGT:
Delat ägande godkänns med minsta ägarandel på 10%
För mer information gå in på föreningens hemsida:
www.stormyrtosen2.se

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Som utgångspunkt redovisas alla bud även till budgivare och spekulanter. Säljarens lagstadgade rätt att besluta om att inte alla bud ska redovisas under budgivningsprocessen gör dock att avvikelser kring denna utgångspunkt kan förekomma. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt, säljaren uppmanar köparen att före köpet undersöka lägenheten. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde kunnat upptäcka. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till bostadsrättens ålder, pris, skick och användning. Om det finns symptom på fel som köparen inte själv kan dra slutsatser av måste köparen gå vidare med sin undersökning och, om så krävs, anlita en sakkunnig för att fullgöra sin undersökningsplikt. Det är inte bara själva lägenheten som undersökningsplikten omfattar. Även förhållanden kring bostadsrättsföreningen bör undersökas. En kontakt med företrädare för föreningen bör därför alltid ingå i köparens undersökning, liksom en genomgång av stadgar och senaste årsredovisning. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Ansök om bolån
0 kr
0 kr / mån
kr   0%
0 kr / mån
Före skattereduktion: 0 kr
Stäng
Din månadskostnad

Amortering och ev. månadsavgift är inkl. i månadskostnaden. Vi har räknat på en rak amortering med 15 års löptid på den del av lånesumman som överstiger 75 % av bostadens värde.


Info. om effektiv ränta

Ett lån på 1 miljon kronor med en 3 mån exempelränta på 2,98% får en effektiv ränta om 3,03%. Totalt belopp att betala under kredittiden blir 1 746 242 kr. I ex. är det räknat på ett lån med rak amortering och en löptid på 50 år, exklusive ev. avgifter.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

HitCounter