Energibesiktigad

Visningar

tis 20 feb 16:30 - 17:30
Öppen visning - Välkommen!
tors 22 feb 16:30 - 17:30
Öppen visning - Välkommen!
Pris
1 695 000 kr / utgångspris
Adress
Läkarvägen 7C, Norrböle - Läkarvägen, Skellefteå
Typ
Bostadsrätt
KVM
ca 78.5 kvm
Avgift
3 914 kr / mån
Rum
3 rum

Intresseanmälan

Ljus och vacker 3:a med inglasad balkong i söder.

I denna underbara, ljusa trea är det bara att flytta in och bo i direkt. Här är det promenadavstånd till det mesta som centrum och grönområden, Erikslid, elljusspår, vårdcentral och en kortare cykeltur tar dig till hockeyarenan. Vackert kök med vitvaror från 2013, fina ytskikt och matplats som rymmer 4-6 personer för trevliga middagar. På den härliga, inglasade balkongen kan du njuta av sol från söder medan du äter gott eller myser ner dig i en soffa. Vardagsrummet är rymligt och ljust med fönsterparti mot söder, ljusa tapeter och fin parkett. Badrummet är stambytt och renoverat 2001 med halvkaklade väggar och klinker med golvvärme. De två sovrummen är fräscha med fina golv, ljusa väggar och fint ljusinsläpp. Båda sovrummen rymmer dubbelsäng med sängbord. Klädkammare med fönster och med bra förvaringsmöjligheter, för den som behöver går det att göra ett extra sovrum eller kontor. I källaren finns tvättstuga med tre bokningsbara tvättrum samt stora torkskåp. Finns tillgång till mini gym och relaxavdelning.

Beskrivning

Hall
Fin, välkommnande hall med plats för klädavhängning direkt du kommer in. Tapetserade väggar i ljusgrå ton samt ett snyggt, grått laminatgolv som fortsätter in i köket.

Kök
Vackert, ljust kök med vita köksluckor med mässingknoppar från 2013. Bänkskiva i laminat, vita Fibotrespo-skivor ovanför bänkytorna och infällda spotlights under samtliga överskåp.Alla vitvaror byttes ut när köket renoverades 2013, vilket inkluderar: infälld spishäll, varmluftsugn, kombinerad kyl/frys samt en integrerad diskmaskin. Vid fönstret finns det plats för en matgrupp för ca 4-6 personer. Det grå laminatgolvet är detsamma som i hallen, samt ljusa, tapetserade väggar. Finns även en dörröppning från matplatsen till vardagsrummet.

Vardagsrum
Fint, rymligt vardagsrum med ljusa väggar samt fräsch ekparkett. Fint ljusinsläpp från stort fönsterparti mot söder. En balkongdörr leder ut till den härliga balkongen med söderläge, som glasades in 2009. Här finns plats för en soffa eller matgrupp för ca 4 personer.

Sovrum 1
Ljust sovrum med ingång från hallen. Plats för dubbelsäng samt sängbord. Vita väggar, trevligt laminatgolv och två garderober.

Sovrum 2
Fint sovrum med ingång från vardagsrum. Ljusa väggar och fint ljusgrått laminatgolv.

Klädkammare
Klädkammare med delvis platsbyggd förvaring. Ljusinsläpp från fönster, ljusa väggar och fint laminatgolv. Möjlighet att göra om utrymmet till ett mindre sovrum eller kontor.

Badrum
Fräscht badrum som renoverades vid stambytet 2001. Ytskikten består av klinkergolv med vattenburen golvvärme, samt halvkaklade väggar. Inredningen består av en platsbyggd duschkabin, en tvättmaskin, wc, handfat med tvättställskommod, väggskåp med speglar samt en vattenburen handdukstork.

Dokument (pdf)

Planritningar

Bostadsfakta

Kommun

Skellefteå kommun, Skellefteå S:t Olov församling. Skattesats 35.25

Storlek

Boarea ca 78.5 kvm.

Rum

3 rum och kök, varav 2 sovrum

Lgh nr

011-01-018

Vån / hiss

Våningsplan 3 av 3 (3 trappor).

Byggnadsår

1963

Bostadsrättsförening

Föreningens namn: BRF Skelleftehus nr 11
Organisationsnummer: 794700-1959
Lägenhetsnummer: 011-01-018
Antal lägenheter: 111

Energideklaration

Energiprestanda: 136 kWh/kvm år.

TV

Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.

Internet

Bredband. Leverantör: Bredbandsbolaget.

Övrigt som ingår i avgiften

Bredband, Värme, Vatten, El, KabelTV.
Bredband 150 kronor ingår

Uteplats

Balkong, inglasad (2009), läge söder.

Gårdsplats/innergård

Området har en stor innergård mellan hus Läkarvägen1, Lasarettsvägen 33 och Läkarvägen 7 samt gräsytor på norra sidan Läkarvägen 8. Trädgårdsmöbler och grillplats finns sommartid.

Övriga utrymmen

Det finns cykelförråd, källarförråd, matkällare, minigym, relaxdel, uthyrningsrum, samlingslokal och tvättstuga.

Städning

Sköts av RentAv och miljövård AB.

Driftskostnad

Parkering

20 garageplatser. Till garageplatsen är det separat kö. 41 parkeringsplatser. Till parkeringsplatsen är det separat kö. 68 carportplatser. Till carportplatsen är det separat kö.

Ekonomi

Andel av årsavgiften 0.95200 %
Pantsättningsavgift: 455 kr
Överlåtelseavgift: 1138 kr Betalas av Säljare
Lägenheten är pantsatt. Detta innebär att nuvarande ägare har lån som belastar bostadsrätten. Dessa löses på tillträdesdagen.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Som utgångspunkt redovisas alla bud även till budgivare och spekulanter. Säljarens lagstadgade rätt att besluta om att inte alla bud ska redovisas under budgivningsprocessen gör dock att avvikelser kring denna utgångspunkt kan förekomma. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt, säljaren uppmanar köparen att före köpet undersöka lägenheten. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde kunnat upptäcka. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till bostadsrättens ålder, pris, skick och användning. Om det finns symptom på fel som köparen inte själv kan dra slutsatser av måste köparen gå vidare med sin undersökning och, om så krävs, anlita en sakkunnig för att fullgöra sin undersökningsplikt. Det är inte bara själva lägenheten som undersökningsplikten omfattar. Även förhållanden kring bostadsrättsföreningen bör undersökas. En kontakt med företrädare för föreningen bör därför alltid ingå i köparens undersökning, liksom en genomgång av stadgar och senaste årsredovisning. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Ansök om bolån
0 kr
0 kr / mån
kr   0%
0 kr / mån
Före skattereduktion: 0 kr
Stäng
Din månadskostnad

Amortering och ev. månadsavgift är inkl. i månadskostnaden. Vi har räknat på en rak amortering med 15 års löptid på den del av lånesumman som överstiger 75 % av bostadens värde.


Info. om effektiv ränta

Ett lån på 1 miljon kronor med en 3 mån exempelränta på 2,98% får en effektiv ränta om 3,03%. Totalt belopp att betala under kredittiden blir 1 746 242 kr. I ex. är det räknat på ett lån med rak amortering och en löptid på 50 år, exklusive ev. avgifter.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

HitCounter