Visningar

tors 22 feb 18:15 - 18:45
Öppen visning - Hjärtligt välkommen!
sön 25 feb 14:30 - 15:00
Öppen visning - Hjärtligt välkommen!
Pris
1 995 000 kr / bud
Adress
Götgatan 30 A, Vasastaden, Linköping
Typ
Bostadsrätt
KVM
52 kvm
Avgift
2 481 kr / mån
Rum
2 rum

Bara att flytta in - härligt balkongläge

På central adress i omtyckta Vasastaden ligger denna mycket fina tvåa, högst upp i huset med härlig vy mot fin innergård. Denna bostad har genomgående ljus interiör och fint ekparkettgolv. En stilren och renoverad lägenhet där ni bara kan flytta in och trivas.

Fint kök i vitt med trevlig matplats. Gillar man laga mat gillar man detta kök. Ett fullutrustat kök med bl.a. kyl och frys med kallt vatten och krossad is, självrengörande ugn, inbyggnadsmikro, induktionshäll, integrerad diskmaskin och fin fläktkåpa. En påkostad maskinell utrustning från Cylinda. Spotlights i tak samt under överskåp.

Duschrummet är helkaklat och sovrum är rymligt och har stor skjutdörrsgarderob med gott om klädförvaring. Vardagsrummet är även det rymligt och har utgången till den härliga balkongen.

Här bor ni med ett bekvämt avstånd till centrum, resecentrum samt med direkt anslutning till det nya området Övre Vasastaden med allt dess utbud av service och restauranger.

Mycket välskött Riksbyggenförening med god ekonomi med låga månadsavgifter och bra faciliteter. Här finns eget gym och bastu i källaren och en lugn innergård med gemensamma trädgårdsmöbler.

- Välkomna på visning!

Beskrivning

Ljus och välkomnande hall med infällda spotlights i tak och ekparkett på golv.

Vardagsrum i ljusa färger. Fint ekparkettgolv och utgång till balkong.

Stilrent kök med fullutrustad maskinpark i svart från 2014. Vita köksluckor, bänkskivor i massiv ek samt svart mosaik över diskbänk/arbetsytor. Läckert! Spotlights i tak samt under överskåp. Ett kök att tycka om.

Sovrum med ekparkettgolv och skjutdörrsgarderob.

Fint duschrum renoverat 2009 med helkaklade väggar, klinkergolv med golvvärme och spotlights i tak. Utrustning: Dusch med fällbara glasdörrar, elegant handfat, kommod, wc och spegelskåp. Här är det även förberett för tvättmaskin.

Dokument (pdf)

Planritningar Stadgar Linköpingshus 5. stadgar, del 1 Stadgar Linköpingshus 5, del 2 Energideklaration Linköpingshus 5 Årsredovisning Linköpingshus nr 5 2017

Bostadsfakta

Kommun

Linköping kommun, Linköpings domkyrkoförs. församling. Skattesats 32.28

Storlek

Boarea 52 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen.

Rum

2 rum och kök, varav 1 sovrum.

Lgh nr

40

Vån / hiss

Våningsplan 3 av 3. Hiss finns ej

Byggnadsår

1945

Bostadsrättsförening

Föreningens namn: Riksbyggen Linköpingshus nr 5
Lägenhetsnummer: 40
Föreningen omfattar 41 lägenheter.
Adress: Götgatan 30 A+B, 32-36.

Föreningens ekonomi

Ingen avgiftshöjning planerad, 2018-01-23.

TV

Kabel-TV via Com Hem, basutbud ingår i månadsavgiften.

Internet

Bredband via Com Hem.

Övrigt som ingår i avgiften

Värme, Vatten, KabelTV.

Uteplats

Härlig balkong med trätrall som vetter mot soligt sydosttläge.

Tillträde

Enligt överenskommelse

Gårdsplats/innergård

Gemensam uteplats med trädgårdsmöbler finns på gården.

Övriga utrymmen

Till lägenheten hör ett vindsförråd och ett källarförråd. Föreningen har gemensam tvättstuga, cykelförråd, gym samt bastu med dusch och WC i källaren samt finns miljöhus på gården. Föreningen har även fler förråd, allt ifrån rum i källaren till extra vindsförråd, som man kan hyra av föreningen. Separat kö.

Driftskostnad

350 kr varav:
Försäkring: 100 kr
Hushållsström: 250 kr

Uppskattade siffror

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i kr/mån om inget annat anges.

Parkering

- Parkeringsplats går att hyra i föreningen för ca 175 kr/mån. Separat kö, 5-6 personer i kö. (2018-01-23) - Boendeparkering finns i området och kostar 370 kr/mån.

Ekonomi

Andel i föreningen: 2.53869 %
Andel av årsavgiften 2.50060 %
Pantsättningsavgift: 448 kr
Överlåtelseavgift: 1120 kr Betalas av Säljare
Lägenheten är pantsatt. Detta innebär att nuvarande ägare har lån som belastar bostadsrätten. Dessa löses på tillträdesdagen.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Som utgångspunkt redovisas alla bud även till budgivare och spekulanter. Säljarens lagstadgade rätt att besluta om att inte alla bud ska redovisas under budgivningsprocessen gör dock att avvikelser kring denna utgångspunkt kan förekomma. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt, säljaren uppmanar köparen att före köpet undersöka lägenheten. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde kunnat upptäcka. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till bostadsrättens ålder, pris, skick och användning. Om det finns symptom på fel som köparen inte själv kan dra slutsatser av måste köparen gå vidare med sin undersökning och, om så krävs, anlita en sakkunnig för att fullgöra sin undersökningsplikt. Det är inte bara själva lägenheten som undersökningsplikten omfattar. Även förhållanden kring bostadsrättsföreningen bör undersökas. En kontakt med företrädare för föreningen bör därför alltid ingå i köparens undersökning, liksom en genomgång av stadgar och senaste årsredovisning. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Ansök om bolån
0 kr
0 kr / mån
kr   0%
0 kr / mån
Före skattereduktion: 0 kr
Stäng
Din månadskostnad

Amortering och ev. månadsavgift är inkl. i månadskostnaden. Vi har räknat på en rak amortering med 15 års löptid på den del av lånesumman som överstiger 75 % av bostadens värde.


Info. om effektiv ränta

Ett lån på 1 miljon kronor med en 3 mån exempelränta på 2,98% får en effektiv ränta om 3,03%. Totalt belopp att betala under kredittiden blir 1 746 242 kr. I ex. är det räknat på ett lån med rak amortering och en löptid på 50 år, exklusive ev. avgifter.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

HitCounter