Visningar

sön 4 mar 14:00 - 15:00
mån 5 mar 16:00 - 17:00
Alla bilder Alla bilder Planritningar Planritning Dokument Dokument Karta Karta Intresseanmälan Intresse Dela via epostTipsa
Pris
1 795 000 kr / eller högstbjudande
Adress
Stigaregatan 2A, Centralt, Leksand
Typ
Bostadsrätt
KVM
100 kvm
Avgift
4 400 kr / mån
Rum
4 rum

Intresseanmälan

TOPPRENOVERAD VÅNING MED 4-ROK OM HELA 100 KVM! LÅG AVGIFT I CENTRALT I MYCKET EFTERTRAKTAT LÄGE!

Varmt välkomna till möjligheten att förvärva en attraktivt renoverad våning om 4-ROK om hela 100 kvm i mycket eftertraktat läge i centrala Leksand! Här erbjuds en mycket generös och välplanerad planlösning med genomgående fräscha ytskikt i modern färgsättning. Bostaden inrymmer ett inbjudande vardagsrum med parkettgolv, nyrenoverat kök med vitvaror av hög kvalité. Tre fina sovrum, större klädkammare med goda förvaringsmöjligheter, gästtoalett samt ett helkaklat badrum med ny tvättmaskin och torktumlare.
I anslutning till matplatsen finns en möblerbar balkong och intill lägenhetens "master bedroom" finns ännu en balkong med inglasning i härligt solläge.
Genom bostadsrättsföreningen erbjuds välskötta gemensamhetsytor med sittgrupp och grillplats i den grönskande trädgården. Här finns planteringar, vinbär, krusbär och hallonbuskar samt plommon och rabarber.

Här bor man i en stabil förening med mycket låg avgift. Promenadavstånd till Tegera arena, tågstationen, affärer, butiker och allt som Noret har att erbjuda. Varmt välkomna att anmäla er till visning!

Beskrivning

Generös planlösning som inrymmer en välkomnande hall, rymlig klädkammare, helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare, gästtoalett, vardagsrum med parkettgolv, nytt kök med matplats, två balkonger och tre väl tilltagna sovrum. Genomgående stilfullt renoverat.

Dokument (pdf)

Bostadsfakta

Kommun

Leksand kommun, Leksand församling. Skattesats 35.05

Storlek

Boarea 100 kvm. Areauppgifter enligt säljaren.

Rum

4 rum och kök, varav 3 sovrum.

Lgh nr

22

Vån / hiss

Våningsplan 2 av 2. Hiss finns ej

Byggnadsår

1970

Bostadsrättsförening

Föreningens namn: BRF Hagbacken
Organisationsnummer: 783200-4043
Lägenhetsnummer: 22
Föreningen består av två hus med totalt 29 st lägenheter. Lägenheterna fördelas enligt:
1 rok: 9 st
2 rok: 8 st
3 rok 10 st
4 rok: 2 st
Ekonomisk förvaltning sköts av SBC. Fullvärdesförsäkring finns. I försäkringen ingår kollektivt bostadsrättstillägg för
medlemmarna samt ansvarsförsäkring för styrelsen.

Föreningens ekonomi

Välskött förening med stabil ekonomi.

TV

Kabel-TV genom ComHems grundutbud.

Internet

Bredbandsanslutning via Telia (Fiber).

Övrigt som ingår i avgiften

Värme, Vatten, KabelTV.

Uteplats

Uteplats 1: Balkong Uteplats 2: Balkong (inglasad)

Gårdsplats/innergård

Välskötta gemensamhetsytor med sittgrupp, grillplats samt trädgård med planteringar, vinbär, krusbär, hallon, plommon och rabarber.

Övriga utrymmen

Källarförråd, matkällare, tvättstuga, cykelförråd och mötesrum.

Driftskostnad

Parkering

Parkeringsplats med eluttag för motorvärmare går att hyra. Till parkeringsplatsen är det separat kö.

Ekonomi


Renoveringar

Kök - 2017
Inglasning balkong - 2017
Badrum - 2010
Nyligen renoverade ytskikt.
Ny tvättmaskin och torktumlare.

Föreningen har investerat i nya fönster och säkerhetsdörrar, renoverad tvättstuga samt nytt fläktsystem.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Som utgångspunkt redovisas alla bud även till budgivare och spekulanter. Säljarens lagstadgade rätt att besluta om att inte alla bud ska redovisas under budgivningsprocessen gör dock att avvikelser kring denna utgångspunkt kan förekomma. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt, säljaren uppmanar köparen att före köpet undersöka lägenheten. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde kunnat upptäcka. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till bostadsrättens ålder, pris, skick och användning. Om det finns symptom på fel som köparen inte själv kan dra slutsatser av måste köparen gå vidare med sin undersökning och, om så krävs, anlita en sakkunnig för att fullgöra sin undersökningsplikt. Det är inte bara själva lägenheten som undersökningsplikten omfattar. Även förhållanden kring bostadsrättsföreningen bör undersökas. En kontakt med företrädare för föreningen bör därför alltid ingå i köparens undersökning, liksom en genomgång av stadgar och senaste årsredovisning. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Ansök om bolån
0 kr
0 kr / mån
kr   0%
0 kr / mån
Före skattereduktion: 0 kr
Stäng
Din månadskostnad

Amortering och ev. månadsavgift är inkl. i månadskostnaden. Vi har räknat på en rak amortering med 15 års löptid på den del av lånesumman som överstiger 75 % av bostadens värde.


Info. om effektiv ränta

Ett lån på 1 miljon kronor med en 3 mån exempelränta på 2,98% får en effektiv ränta om 3,03%. Totalt belopp att betala under kredittiden blir 1 746 242 kr. I ex. är det räknat på ett lån med rak amortering och en löptid på 50 år, exklusive ev. avgifter.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

HitCounter