Visningar

sön 18 feb 11:30 - 12:00
Kontakta gärna mäklaren för att anmäla er till visningen!
tis 20 feb 16:45 - 17:15
Kontakta gärna mäklaren för att anmäla er till visningen!
Pris
1 395 000 kr / eller högstbjudande
Adress
Tegelvägen 8B, Britsarvet-Falun, Falun
Typ
Bostadsrätt
KVM
ca 81.5 kvm
Avgift
3 976 kr / mån
Rum
3 rum

RENOVERAD OCH RYMLIG 3:A I ATTRAKTIVA BRITSARVET!

Välkommen till denna charmfulla lägenhet om 3 rum och kök i barnvänliga och lugna Britsarvet. Denna lägenhet erbjuder stilfulla ytskikt i nästan nyskick så som genomgående parkettgolv, vitmålade väggar och ett fräscht kök med goda förvaringsmöjligheter. Hör möts du av en rymlig hall med plats för avhängning av kläder genom flertal garderober, två stora sovrum, ett smakfullt kök från -09 med utgång till balkong, ett trevligt vardagsrum och ett stambytt badrum med fräscht kakel på vägg och badkar. Mycket förmånlig hyra om 3976 kr där värme, vatten, el och kabel-tv är inkluderat! BRF Faluhus är en stabil förening som gjort flertalet renoveringar på fastigheten under de senaste åren, fräsch tvättstuga där tvättmedel finns att nyttja gratis i tvättmaskinerna!

Britsarvet är ett familjärt område med närhet till både centrum och det populära aktivitetscentret "lugnet". I direkt närhet finns tre livsmedelsbutiker, apotek, vårdcentral/tandläkare, bensinstation, gym, skola och dagis. Kålgårn som ligger i direkt närhet erbjuder fina promenadstråk, badplats, grillplats, ute gym, volleybollplan och minigolf.

Välkommen på visning!

Beskrivning

HALL

Välkomnande hall med plats för avhängning av ytterkläder genom flertalet garderober. Ljust och fräsch parkettgolv och vitmålade väggar.

SOVRUM 1

Stort sovrum med plats för dubbelsäng, garderober och nattduksbord. Inbyggda garderober, ljust parkettgolv och vitmålade väggar.

BADRUM

Badrum med wc, badkar, tvättställ, spegelskåp och handdukstork. Stambytt -06, vitt kakel på vägg och plastmatta på golv.

KÖK

Stort och stilfullt kök renoverat -09, plats för middagsbord, goda förvaringsmöjligheter och arbetsytor. Kökets maskinella utrustning består av: Kyl och frys, diskmaskin, induktionshäll, spis och spisfläkt. Vitt kakel ovanför diskbänk. Vitmålade väggar och parkettgolv. Utgång till balkong.

SOVRUM 2

Trevligt sovrum med plats för säng och skrivbord, vitmålade väggar och ljust parkettgolv.

VARDAGSRUM

Rymligt och lättmöblerat vardagsrum, vitmålade väggar och ljust parkettgolv.

Dokument (pdf)

Planritningar Arsredovisning-2016-12-31-03091

Bostadsfakta

Kommun

Falun kommun, Stora Kopparberg församling. Skattesats 34.95

Storlek

Boarea ca 81.5 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen.

Rum

3 rum och kök, varav 2 sovrum.

Lgh nr

203310001-0053

Vån / hiss

Våningsplan 3 av 3.

Byggnadsår

1962

Bostadsrättsförening

Föreningens namn: Riksbyggen Falunhus
Lägenhetsnummer: 203310001-0053

TV

Ansluten till kabelnät. Leverantör: Kanal Digital.

Internet

Bredband Fiber.

Övrigt som ingår i avgiften

Värme, Vatten, El, KabelTV.

Uteplats

Balkong

Övriga utrymmen

Det finns källarförråd, matförråd och tvättstuga.

Driftskostnad

Parkering

22 garageplatser. 16 parkeringsplatser. 37 carportplatser. Separat kösystem.

Ekonomi

Andel i föreningen: 1.43580 %
Andel av årsavgiften 1.43577 %
Betalas av Köpare

Renoveringar

Badrum/Stambyte - 1996
Fönsterbyte - 2006
Fasad - 2013
Ventilation - 2013
Tvättstuga - 2016

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Som utgångspunkt redovisas alla bud även till budgivare och spekulanter. Säljarens lagstadgade rätt att besluta om att inte alla bud ska redovisas under budgivningsprocessen gör dock att avvikelser kring denna utgångspunkt kan förekomma. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt, säljaren uppmanar köparen att före köpet undersöka lägenheten. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde kunnat upptäcka. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till bostadsrättens ålder, pris, skick och användning. Om det finns symptom på fel som köparen inte själv kan dra slutsatser av måste köparen gå vidare med sin undersökning och, om så krävs, anlita en sakkunnig för att fullgöra sin undersökningsplikt. Det är inte bara själva lägenheten som undersökningsplikten omfattar. Även förhållanden kring bostadsrättsföreningen bör undersökas. En kontakt med företrädare för föreningen bör därför alltid ingå i köparens undersökning, liksom en genomgång av stadgar och senaste årsredovisning. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Ansök om bolån
0 kr
0 kr / mån
kr   0%
0 kr / mån
Före skattereduktion: 0 kr
Stäng
Din månadskostnad

Amortering och ev. månadsavgift är inkl. i månadskostnaden. Vi har räknat på en rak amortering med 15 års löptid på den del av lånesumman som överstiger 75 % av bostadens värde.


Info. om effektiv ränta

Ett lån på 1 miljon kronor med en 3 mån exempelränta på 2,98% får en effektiv ränta om 3,03%. Totalt belopp att betala under kredittiden blir 1 746 242 kr. I ex. är det räknat på ett lån med rak amortering och en löptid på 50 år, exklusive ev. avgifter.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

HitCounter