Visningar

sön 21 jan 12:00 - 12:30
Öppen visning - Varmt välkommen! Gör gärna en intresseanmälan nedan.
mån 22 jan 17:30 - 18:00
Öppen visning - Varmt välkommen! Gör gärna en intresseanmälan nedan.
Pris
2 750 000 kr
Typ
Bostadsrätt
KVM
105 kvm
Avgift
4 417 kr / mån
Rum
3.5 rum

Intresseanmälan

Nyproducerat bostadsrättsparhus i välskött lågt belånad förening

Spektakulärt nyproducerat bostadsrättsparhus belägen i en gammal välskött förening med låg belåning. Här får du ett boende utöver det vanliga som präglas av exceptionellt hög standard med genomgående smakfulla materialval. Ytterst väldisponerade 105 kvm med social planlösning och generös takhöjd om mellan ca 2,75 upp till hela ca 3,15 meter. Stort kök med funktionell köksö är en dröm för den matlagningsintresserade och erbjuder bl.a 80-häll, centralstyrd (tyst) fläkt, granitbänkskiva och rostfria maskiner. Öppen planlösning med vardagsrum med lounge-känsla tack vare den fantastiska takhöjden, inbyggt ljud i akustikinnertaket och det rejäla fönsterpartiet som skänker ett härligt ljus. Gott om utrymme finns för att bereda matplats för stora sällskap. Lyxigt helkaklat badrum med duschhörna, dubbelkommod med tvättfat ovan ekskiva och egen smidig tvättavdelning. Även här finns inbyggt ljud i taket samt infälld dimbar LED-belysning. Separat gäst-wc med klinker i snygg Techwood som skapar en varm och trivsam känsla. Två stora sovrum belägna lugnt mot innergården varav ett med utgång till eget insynsspaljerat trädäck. Det tredje rummet saknar fönster men har dagsljusersättande LED-belysning infälld i taket. Det här rummet lämpar sig ypperligt som kontor, klädkammare eller gästrum.

Vattenburen golvvärme i hela huset med digitala termostater i alla rum (värme ingår i den redan låga avgiften). Mekanisk till- och frånluftsventilation med värmeåtervinning. Bredband (fiber/LAN) med uttag i alla rum. Egen ingång genom entrédörr med appstyrt lås och mycket bra ljudklassad skiljevägg mellan grannar skapar privat känsla.

Här får du ett boende på attraktiva och expansiva Norr med närhet till Munktellstaden och sitt breda utbud av aktiviteter som exempelvis Stiga Sports Arena, det nya badhuset, gym, badmintonhall och bordtennis. Nära Eskilstunaån och Stadsparken med sina vackra promenadstråk och kort gångavstånd till centrum. Välkommen på visning!

Beskrivning

Egen ingång via LED-belyst cederträ-inramad entrédörr med appstyrt lås och larm. Entréhall med slitstarkt klinkergolv i grafitgrå nyans och garderob med mediacentral för bredband, ljudanläggning och låssystem.

Kök och vardagsrum med ljus luftig planlösning och akustikinnertak med infälld dimbar LED-belysning. Golv belagt med lackad ekparkett och väggar målade i bruten vit nyans är genomgående i husets samtliga rum. Stort kök med funktionell köksö som ger ytterst goda arbets- och förvaringsytor. Stommar med vita lådfronter, praktisk lådförvaring och granitbänkskiva. Ordentligt med eluttag. Utrustning: 80-bred induktionshäll, centralstyrd (tyst) fläkt, inbyggnadsugn- och mikro, integrerad diskmaskin i köksön och separat kyl och frys i fullhöjd. Vitvarorna är i genomgående rostfritt utförande.

Lyxigt helkaklat duschrum med antracitgrått klinkergolv, väggar klädda med stora vita kakelplattor med en snygg fondvägg i grafitgrått som bryter av. Infälld dimbar LED-belysning samt inbyggt ljud i taket. Här finns: wc, vägghängd dubbelkommod med tvättfat ovan ekskiva samt förvaring, inkaklad badrumsspegel och duschhörna med takduschblandare bakom väggar i klarglas. Egen tvättavdelning med tvättmaskin, torktumlare, bänk i massivt trä och överskåp.

Två rymliga sovrum som är belägna in mot föreningens lugna innergård. Från ett av sovrummen nås utgång till trädäcket. Det finns även ett tredje rum (utan fönster) som lämpar sig perfekt som arbetsrum, gästrum, barnrum eller som walk-in-closet. Dörren har överljus och i taket sitter dagsljusersättande LED-belysning som gör rummet ljust och trivsamt.

Separat gäst-wc med Techwood klinker och kommod med ovanpåliggande handfat och ekskiva.

Hela huset har vattenburen golvvärme (med digitala termostater i samtliga rum). Värme ingår.

Dokument (pdf)

Planritningar 347195-2

Länkar

Bildspel

Bostadsfakta

Kommun

Eskilstuna kommun, Eskilstuna församling. Skattesats 33.99

Storlek

Boarea 105 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen.

Rum

3,5 rum och kök, varav 2-3 sovrum.

Lgh nr

581-414

Vån / hiss

Markplan

Byggnadsår

1956

Bostadsrättsförening

Föreningens namn: Brf Nordstjärnan 11
Organisationsnummer: 718000-0684
Lägenhetsnummer: 581-414
Antal lägenheter: 43
Visa fastighetsgräns på karta

TV

Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem. Grundutbud ingår i månadsavgiften

Internet

Snabbt bredband (fiber/LAN) med uttag i samtliga rum. Leverantör: Bredbandsbolaget

Övrigt som ingår i avgiften

Värme, Vatten, KabelTV.

Uteplats

Stort trädäck in mot föreningens härliga innergård. El-uttag för anslutning av belysning och värme. Läge: nordväst.

Övriga utrymmen

Till parhuset finns ett rymligt förråd som är beläget i föreningens källare. I föreningens källare finns möjlighet att låsa in cykel och barnvagn. Det finns även tvättstuga och torkrum. Föreningen har en av Eskilstunas mest spektakulära innergård med långbord, spaljéer, LED-belysning, vattenspegel och konstgräs.

Driftskostnad

330 kr varav:
Försäkring: 30 kr
Hushållsström: 300 kr

Kostnad för försäkring avser bostadsrättstillägg på hemförsäkringen. Kostnad för hushållsström är uppskattad och påverkas till stor del av nyttjandegraden.

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i kr/mån om inget annat anges.

Parkering

Föreningen har ett centralgarage (infart från Bryggaregatan) om totalt 20 garageplatser. Kostnad ca 300 kr/mån. Till garageplatserna tillämpas ett separat kösystem. Smidig parkering med månadsbiljett ut med gatorna i området.

Ekonomi

Andel i föreningen: 4.08780 %

Lägenheten är pantsatt. Detta innebär att nuvarande ägare har lån som belastar bostadsrätten. Dessa löses på tillträdesdagen.

Renoveringar

Nyproducerat bostadsrättsparhus 2016/2017 i befintlig byggnad
Vattenburen golvvärme med digitala termostater i samtliga rum där värme ingår i månadsavgiften.
Nya ljuddämpande fönster (3-glas isoler)
Yale Doorman (appstyrt lås).
Mekanisk till och frånluft med återvinning.
Vägg mot det andra parhuset uppfyller ljudklass B (krav vid nyproduktion klass C).
Generös takhöjd om mellan ca 2,75 och 3,15 meter.
Infällt ljud i taket i vardagsrum, kök och duschrum.
Infälld och energisnål LED-belysning i kök, vardagsrum, hall samt våtrum/gäst-wc.

Övrigt

Lägenheten är klassad som 4 rum och kök i lägenhetsregistret. Dock saknar ett av rummen fönster varför vi har valt att marknadsföra den som 3,5 rum och kök. Uteplatsen är ej upplåten med bostadsrätt.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Som utgångspunkt redovisas alla bud även till budgivare och spekulanter. Säljarens lagstadgade rätt att besluta om att inte alla bud ska redovisas under budgivningsprocessen gör dock att avvikelser kring denna utgångspunkt kan förekomma. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt, säljaren uppmanar köparen att före köpet undersöka lägenheten. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde kunnat upptäcka. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till bostadsrättens ålder, pris, skick och användning. Om det finns symptom på fel som köparen inte själv kan dra slutsatser av måste köparen gå vidare med sin undersökning och, om så krävs, anlita en sakkunnig för att fullgöra sin undersökningsplikt. Det är inte bara själva lägenheten som undersökningsplikten omfattar. Även förhållanden kring bostadsrättsföreningen bör undersökas. En kontakt med företrädare för föreningen bör därför alltid ingå i köparens undersökning, liksom en genomgång av stadgar och senaste årsredovisning. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Ansök om bolån
0 kr
0 kr / mån
kr   0%
0 kr / mån
Före skattereduktion: 0 kr
Stäng
Din månadskostnad

Amortering och ev. månadsavgift är inkl. i månadskostnaden. Vi har räknat på en rak amortering med 15 års löptid på den del av lånesumman som överstiger 75 % av bostadens värde.


Info. om effektiv ränta

Ett lån på 1 miljon kronor med en 3 mån exempelränta på 2,98% får en effektiv ränta om 3,03%. Totalt belopp att betala under kredittiden blir 1 746 242 kr. I ex. är det räknat på ett lån med rak amortering och en löptid på 50 år, exklusive ev. avgifter.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

HitCounter