Visningar

sön 21 jan 13:00 - 13:30
Öppen visning - Men, gör gärna en intresseanmälan nedan. Välkommen!
Pris
1 075 000 kr
Typ
Bostadsrätt
KVM
ca 56 kvm
Avgift
2 716 kr / mån
Rum
2 rum

Intresseanmälan

Fin tvåa i populärt område

Fin lägenhet med fönster i två väderstreck, bra planlösning och stor hall som knyter samman alla rum. Större garderob med skjutdörrar. Snyggt kök i vitt (2017) med bl a inbyggd ugn, micro samt diskmaskin. 2,70 m i takhöjd, säkerhetsdörr och nyare fönster. Fräscht helkaklat badrum med dusch bakom välvda glasdörrar. Ljust vardagsrum med större fönsterparti och plats för matbord. I den välskötta bostadsrättsföreningen, som stambytts och har fiberinternet, finns bland annat gym och grillplatser med utemöbler. Smidig parkering i området.

Kort promenad till Stadsparken, centrum, nya Mälardalens Högskola, centralstationen, å-promenaden mm. I närområdet finns även nya badhuset, nya arenan, Lokomotivet, Munktellområdet, muséer och restauranger, jourlivs och nya promenadbron mellan Väster och Munktellstaden.

Beskrivning

Genom säkerhetsdörren kommer man in till en välkomnande hall med bra förvaring i inbyggd garderob med skjutdörrar. Hallen sammanbinder lägenhetens samtliga rum. Här finns plats för hatt/skohylla. Klinker på golv samt vita väggar.

Nytt stilrent kök (2017/2018) med vita skåpsluckor. Kapitalvaror: induktionshäll, fläkt, kombinerad kyl/frys, inbyggd ugn och micro samt diskmaskin. Bra skåpsförvaring och arbetsytor. Vitmålad glasskiva ovan diskbänken och mörka bänkskivor.Parkettgolv samt vita väggar.

Helkaklat badrum i svart och vitt med stor dusch bakom välvda glasdörrar. Utrustning: toalett, kommod, spegel med spotlights samt handduksvärmare. Golvvärme.

Väl tilltaget sovrum med trägolv och vita/målade väggar.

Stort vardagsrum med bra ljusinsläpp från brett fönsterparti och plats för matbord. Parkettgolv samt vita väggar.

Lägenheten har fönster åt två håll och hela 2,7 meter i takhöjd.

Dokument (pdf)

Planritningar HSB Brf Nordmannen Stadgar HSB Brf Nordmannen ÅR 2016 Energideklaration

Bostadsfakta

Kommun

Eskilstuna kommun, Eskilstuna församling. Skattesats 33.99

Storlek

Boarea ca 56 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen.

Rum

2 rum och kök, varav 1 sovrum.

Lgh nr

5-2206-1-8-6

Vån / hiss

Våningsplan 1 av 3 (0,5 trappor).

Byggnadsår

1950

Bostadsrättsförening

Föreningens namn: Nordmannen 5
Lägenhetsnummer: 5-2206-1-8-6
Visa fastighetsgräns på karta

Energideklaration

Energiprestanda: 149 kWh/kvm år.

TV

Kabeltv via ComHem

Internet

Fiberinternet via Bredbandsbolaget och bredband via ComHem

Övrigt som ingår i avgiften

Värme, Vatten, KabelTV.

Övriga utrymmen

Cykelförråd, källarförråd, vindsförråd, hobbyrum och tvättstuga med torkrum. På gården finns gemensamma uteplatser, möjlighet att låna grill. Gym finns i föreningen.

Driftskostnad

380 kr varav:
Försäkring: 150 kr
Hushållsström: 230 kr

Bostadsrättstillägget ingår i avgiften. Denna ersätter dock inte hemförsäkringen. Kostnad för hushållsel påverkas till stor del av nyttjandegraden.

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i kr/mån om inget annat anges.

Parkering

Smidig gatuparkering på Gränsgatan med många parkeringsplatser.

Ekonomi

Pantsättningsavgift: 455 kr
Överlåtelseavgift: 1138 kr Betalas av Säljare

Renoveringar

2016 Byte av takluckor, tätning yttertak
2014 Putsning grundsockel
2013 Gårdsbelysning
2012 Iordningställande av motionsrum
2012 Asfaltering
2008 Källsorteringshus
2006 Fönsterbyte
2004 Säkerhetsdörrar
2004 Balkongrenovering
2003 Bredband
1998 Takbyte
1991 Stambyte / Renovering av badrum

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Som utgångspunkt redovisas alla bud även till budgivare och spekulanter. Säljarens lagstadgade rätt att besluta om att inte alla bud ska redovisas under budgivningsprocessen gör dock att avvikelser kring denna utgångspunkt kan förekomma. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt, säljaren uppmanar köparen att före köpet undersöka lägenheten. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde kunnat upptäcka. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till bostadsrättens ålder, pris, skick och användning. Om det finns symptom på fel som köparen inte själv kan dra slutsatser av måste köparen gå vidare med sin undersökning och, om så krävs, anlita en sakkunnig för att fullgöra sin undersökningsplikt. Det är inte bara själva lägenheten som undersökningsplikten omfattar. Även förhållanden kring bostadsrättsföreningen bör undersökas. En kontakt med företrädare för föreningen bör därför alltid ingå i köparens undersökning, liksom en genomgång av stadgar och senaste årsredovisning. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Ansök om bolån
0 kr
0 kr / mån
kr   0%
0 kr / mån
Före skattereduktion: 0 kr
Stäng
Din månadskostnad

Amortering och ev. månadsavgift är inkl. i månadskostnaden. Vi har räknat på en rak amortering med 15 års löptid på den del av lånesumman som överstiger 75 % av bostadens värde.


Info. om effektiv ränta

Ett lån på 1 miljon kronor med en 3 mån exempelränta på 2,98% får en effektiv ränta om 3,03%. Totalt belopp att betala under kredittiden blir 1 746 242 kr. I ex. är det räknat på ett lån med rak amortering och en löptid på 50 år, exklusive ev. avgifter.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

HitCounter