Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
redoLäs mer om våra Redo-bostäder här.
Pris
2 395 000 kr / bud
Adress
Kompanigatan 34, Hagaberg, Linköping
Typ
Bostadsrätt
KVM
ca 87 kvm
Avgift
4 980 kr / mån
Rum
3 rum

TILLTALANDE & LJUS/ HAGABERG

Tilltalande och ljus bostad om hela 87 kvm med ett otroligt bra läge i området. Bostaden ligger belägen på våning två med fin utsikt mot innergården.
Lägenheten är rymlig och väldisponerad med två sovrum, en klädkammare, stort vardagsrum med ett härligt ljusflöde in mot köket. Smakfullt kök i vitt med inslag av ek med bra förvaring och stor matplats och vackert burspråk som släpper in fint ljus, badrum med badkar samt tvättdel med tvättmaskin och tumlare, till sist men inte minst en stor balkong i västerläge.

I Hagaberg bor du i en stadsnära miljö med tillgång till fantastiska grönområden i form av Eklandskapet och Vallaskogen. Ett lugnt och naturnära område med gång/cykelavstånd till city och Gamla Linköping.
I närheten finns COOP stormarknad, goda kommunikationer, skolor, restauranger, barnomsorg, äldreboende, gym, frisör, bageri och blomsteraffär. Dessutom är det nära till Universitetssjukhuset och den nya ridanläggningen.

Stabil och populär förening som även har gemensamma utrymmen så som övernattningsrum och hobbyrum.

-En riktig guldkantad pärla

Beskrivning

Ljus hall med klinkergolv och ljusa väggar. Här finns plats att hänga av sig ytterkläderna.

Rymligt kök med klassisk stil, vitt med inslag av ek som erbjuder riktigt bra med förvaring. Vid burspråket erbjuds en stor matplats som med enkelhet rymmer sex - åtta middagsgäster.
Rostfri kyl och frys, spis med keramikhäll, fläkt -samtliga årtal från byggåret. Rostfri diskmaskin (2016). Ekparkett och ljusa väggar.

Luftigt vardagsrum med fint ljusflöde mellan köksfönstren och denna del. Ekparkett och ljusa väggar. Här finns utgången till balkongen.

Så till sovrummen.
Sovrum 1, ekparkett och ljusa väggar samt en garderobsdel med skjutdörrar.
Sovrum 2, ekparkett, ljusa väggar och en fondvägg.

Mellan de båda sovrummen finns en klädkammare som erbjuder bra förvaring, här inne finns ett städskåp.

Helkaklat badrum med badkar. Blått klinkergolv och ljust kakel på väggarna samt vädringsfönster. Via badrummet når man tvättdelen. Här finns tvättmaskin och torktumlare samt bänkyta och överskåp -praktiskt och bra.

Dokument (pdf)

Planritningar 6515554_1-312-4_2D_print Arsredovisning 2016 Generalen Stadgar 2016 Generalen Energideklaration Brf Generalen

Bostadsfakta

Kommun

Linköping kommun, Linköpings Berga församling. Skattesats 32.28

Storlek

Boarea ca 87 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen.

Rum

3 rum och kök, varav 2 sovrum.

Lgh nr

62

Vån / hiss

Våningsplan 2 av 5.

Bostadsrättsförening

Föreningens namn: Brf Generalen
Organisationsnummer: 769611-2122
Lägenhetsnummer: 62
Antal lägenheter: 48
I föreningen finns 48 bostadsrätter. Föreningen disponerar 58 p-platser, 26 garage och 3 MC-platser.

Föreningens ekonomi

Föreningen har beslutat om oförändrad årsavgift, 2017-05-02.

Energideklaration

Energiprestanda: 105 kWh/kvm år.

TV

Telia.

Internet

Bredband via Telia avgift om 244kr tillkommer varje månad.

Övrigt som ingår i avgiften

Värme, Vatten.
Det tillkommer 244kr/månad för Tv och bredband.

Uteplats

Stor balkong med trätrall. Balkongen vetter mot innergården i västerläge.

Driftskostnad

470 kr varav:
Försäkring: 120 kr
Hushållsström: 350 kr

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i kr/mån om inget annat anges.

Parkering

Garageplats går att hyra för 600 kr/mån, dock kö. Mc-plats går att hyra för 200kr/mån, dock kö. Parkeringsplats utan el går att hyra för 150kr/mån, dock kö. Parkeringsplats med el går att hyra för 225 kr/mån.

Ekonomi

Andel i föreningen: 1.98490 %
Andel av årsavgiften 1.98489 %
Pantsättningsavgift: 448 kr
Överlåtelseavgift: 1138 kr Betalas av Köpare
Lägenheten är pantsatt. Detta innebär att nuvarande ägare har lån som belastar bostadsrätten. Dessa löses på tillträdesdagen.

Kommande/Gjorda renoveringar

Träpartierna på fasaderna har målats 2016.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Som utgångspunkt redovisas alla bud även till budgivare och spekulanter. Säljarens lagstadgade rätt att besluta om att inte alla bud ska redovisas under budgivningsprocessen gör dock att avvikelser kring denna utgångspunkt kan förekomma. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt, säljaren uppmanar köparen att före köpet undersöka lägenheten. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde kunnat upptäcka. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till bostadsrättens ålder, pris, skick och användning. Om det finns symptom på fel som köparen inte själv kan dra slutsatser av måste köparen gå vidare med sin undersökning och, om så krävs, anlita en sakkunnig för att fullgöra sin undersökningsplikt. Det är inte bara själva lägenheten som undersökningsplikten omfattar. Även förhållanden kring bostadsrättsföreningen bör undersökas. En kontakt med företrädare för föreningen bör därför alltid ingå i köparens undersökning, liksom en genomgång av stadgar och senaste årsredovisning. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Ansök om bolån
0 kr
0 kr / mån
kr   0%
0 kr / mån
Före skattereduktion: 0 kr
Stäng
Din månadskostnad

Amortering och ev. månadsavgift är inkl. i månadskostnaden. Vi har räknat på en rak amortering med 15 års löptid på den del av lånesumman som överstiger 75 % av bostadens värde.


Info. om effektiv ränta

Ett lån på 1 miljon kronor med en 3 mån exempelränta på 2,98% får en effektiv ränta om 3,03%. Totalt belopp att betala under kredittiden blir 1 746 242 kr. I ex. är det räknat på ett lån med rak amortering och en löptid på 50 år, exklusive ev. avgifter.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

HitCounter