Budgivning pågår
Aktuellt bud: 1 790 000 kr

Visningar

mån 18 dec 17:30 - 18:00
Öppen visning - Välkommen hem!
Pris
1 790 000 kr / utgångspris
Typ
Bostadsrätt
KVM
ca 34.5 kvm
Avgift
2 203 kr / mån
Rum
1 rum

Intresseanmälan

Vacker etta högst upp i huset. Separat kök!

Välkommen hem till denna vackra, praktiska och genomtänkta etta i mysiga kvarter. Här bor du högst upp i huset med vackra trägolv, högt i tak, sovalkov, separat kök (nyligen renoverat), kaklat badrum m.m.

Genom säkerhetsdörr når du den praktiska hallen med två inbyggda garderober och överskåp. Här möts du även av den höga takhöjden om ca 2,7m och det vackra trägolvet vilka båda fortsätter in i bostaden. På hallens högra sida når du det vitkaklade badrummet med regndusch och duschväggar i glas. Genom hallen når du även ut i bostadens stora rum med vitmålade väggar, stora fönsterpartier med vacker fönsterbänk i sten, rymlig sovalkov samt stora möbleringsmöjligheter. Vidare når du bostadens nyligen renoverade kök i vita toner. Här finns rikligt med både skåpsförvaring och bänkyta. Dessutom finns här även matplats för 2-4 personer. Till lägenheten hör dessutom två förråd.

På Geijersgatan 27 D bor du i lugna, trivsamma kvarter med promenadavstånd till Centrum med all dess utbud, Ekonomikum (enbart ca 500m gångavstånd!), matbutiker, Stabbyskogen med elljusspår samt sport och badanläggning på Fyrishov. Till centralstationen är det blott 10 min med cykel eller buss.

Välkommen hem!

Beskrivning

HALL
Rymlig och praktisk hall tack vare två stora inbyggda garderober med överskåp samt nisch med hatthylla och plats för exempelvis skohylla. Till hallen kliver du in genom en säkerhetsdörr och här möts du av den generösa takhöjden om ca 2,7 meter och ett vackert trägolv vilka fortsätter in i bostaden.

BADRUM
Ljust och kaklat badrum i vitt som är delvis nyrenoverat. Här finns duschhörna med glasväggar och regndusch, spegelskåp och kommod i vitt som alla nyligen installerats. Badrummet består därtill av toalettstol, tvättställ samt handdukshängare.

RUM
Generöst och ljust rum med en rymlig sovalkov och gott om golvyta för soffhörna och matplats om så önskas. Tack vare de stora, härliga fönsterpartierna ges rummet massor med ljus. Samtliga av bostadens fönsterbänkar är i vacker sten.

KÖK
Mycket fräscht och genomtänkt kök! Här finns massor med skåpsförvaring bakom de vita skåpsluckorna och på de öpnna hyllplanen såväl som rejält med bänkyta på den fina laminatskivan i mörkt trä. Kökets utrustning består av rostfri kyl/frys och köksfläkt, spis samt en rund diskho. I köket har du gott om utrymme för matplats åt 2-4 personer invid det stora fönsterpartiet.

Dokument (pdf)

Planritningar Stadgar Årsredovisning Energideklaration

Länkar

Föreningens hemsida Provmöblering FotoStyling

Bostadsfakta

Kommun

Luthagen 54:1, Uppsala kommun, församling. Skattesats

Storlek

Boarea ca 34.5 kvm. Areauppgifter enligt säljaren och bostadsrättsföreningen.

Rum

1 rum och kök.

Lgh nr

00039

Vån / hiss

Våningsplan 3 av 3. Hiss finns ej

Byggnadsår

1943

Bostadsrättsförening

Föreningens namn: Brf Kettil
Lägenhetsnummer: 00039
Antal lägenheter: 48
Registreringsår av bostadsrättsföreningen: 1948
Organisationsnummer: 7176003676
Fastighetsbeteckning: Luthagen 54:1
Gatuadress: Geijersgatan 27 A-F
Byggår: 1943
Antal bostadsrätter: 48 st
Lägenhetsfördelning: 12 ettor, 26 tvåor och 10 treor
Visa fastighetsgräns på karta

Föreningens ekonomi

Inga beslut om avgiftshöjningar planerade. (Uppgifter kontrollerade 29-11-2017).

Energideklaration

Energiprestanda: 165 kWh/kvm år.

TV

Analog- och Kabel-TV via Comhem och Bredbandsbolaget.

Internet

Fiber via ComHem och Bredbandsbolaget.

Övrigt som ingår i avgiften

värme, vatten, analogt TV-grundutbud, två förråd och boenderätt..

Gårdsplats/innergård

Fin och välskött innergård med grill, utemöbler och källsortering. Här finns fruktträd och grönsaksland för föreningens medlemmar att nyttja - Föreningen har även en trädgårdsgrupp för de trädgårdsintresserade. På innergården finns dessutom källsortering för återvinning av plast, papp, tidningar och glas.

Övriga utrymmen

Det finns bastu, cykel- och barnvagnsförråd, gym, relaxavdelning, hobbyrum, tvättstuga och torkrum. Till lägenheten hör dessutom två förråd.

Städning

Det finns ingen obligatorisk syssla som föreningens medlemmar måste delta i.

Driftskostnad

200 kr varav:
Försäkring: 100 kr
Hushållsström: 100 kr

Observera att schablonvärden har använts.

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i kr/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 0.01509 %
Andel av årsavgiften 1.52708 %
Pantsättningsavgift: 448 kr
Överlåtelseavgift: 1120 kr Betalas av Köpare

Renoveringar

2017 (utfört och planerat underhåll) - Renovering av relaxavdelning, fogning av skorstenar, uppgradering av ventilationen samt lagning av avloppsrörsras vid trappuppgång A.
2016 - Renovering av skärmtak samt måleri av hobbyrum.
2015 - Fogning av skorstenar, nya tvättmaskiner och torktumlare, nytt gym samt uppgradering av ventilationen.
2014 - Fönsterrenovering samt installation av energiglas.
2012 - Stamrenovering.
2010 - Elrenovering.
2009 - Säkerhetsdörrar samt renovering av trapphus.
2005 - Stamrenovering.
2000 - Bastu och relaxavdelning
1993 - Stambyte.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Som utgångspunkt redovisas alla bud även till budgivare och spekulanter. Säljarens lagstadgade rätt att besluta om att inte alla bud ska redovisas under budgivningsprocessen gör dock att avvikelser kring denna utgångspunkt kan förekomma. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt, säljaren uppmanar köparen att före köpet undersöka lägenheten. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde kunnat upptäcka. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till bostadsrättens ålder, pris, skick och användning. Om det finns symptom på fel som köparen inte själv kan dra slutsatser av måste köparen gå vidare med sin undersökning och, om så krävs, anlita en sakkunnig för att fullgöra sin undersökningsplikt. Det är inte bara själva lägenheten som undersökningsplikten omfattar. Även förhållanden kring bostadsrättsföreningen bör undersökas. En kontakt med företrädare för föreningen bör därför alltid ingå i köparens undersökning, liksom en genomgång av stadgar och senaste årsredovisning. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Ansök om bolån
0 kr
0 kr / mån
kr   0%
0 kr / mån
Före skattereduktion: 0 kr
Stäng
Din månadskostnad

Amortering och ev. månadsavgift är inkl. i månadskostnaden. Vi har räknat på en rak amortering med 15 års löptid på den del av lånesumman som överstiger 75 % av bostadens värde.


Info. om effektiv ränta

Ett lån på 1 miljon kronor med en 3 mån exempelränta på 2,98% får en effektiv ränta om 3,03%. Totalt belopp att betala under kredittiden blir 1 746 242 kr. I ex. är det räknat på ett lån med rak amortering och en löptid på 50 år, exklusive ev. avgifter.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

HitCounter