Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
redoLäs mer om våra Redo-bostäder här.
Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Signe Tillischgatan 13, Solna
Typ
Bostadsrätt
KVM
46 kvm
Avgift
2 712 kr / mån
Rum
2 rum

Intresseanmälan

Härlig 2:a i Frösunda med stor balkong!

Här har du en perfekt lägenhet om två rum och kök som ligger i fantastiskt läge i Frösunda. Optimalt läge med närhet till såväl kommunikationer som shopping. Lägenhetens disposition ger ytorna bra funktion genom stort allrum/kök där ni får plats många. Stort och rymligt badrum med härlig komfortvärme i golv och sovrummet ger plats åt stor säng. På lägenhetens rymliga balkong syns närheten till MoS och Friends arena och där finns även bra kommunikationer (Solna station) genom pendeltåg som tar dig till Stockholm C på ca 8 min.

Välkommen hem till Frösunda - en av Solnas mest populära område med direkt närhet till nya Arenastaden! Frösundas utformning, byggnader och placering direkt invid grönområden som Ballongparken och Hagaparken gör att du bor naturnära med flertalet restauranger och caféer i närheten. För den som gillar shopping finns Mall of Scandinavia på andra sidan järnvägen. Där ligger även den nya Nationalarenan Friends Arena som attraherar såväl internationella artister som högkvalitativ fotboll och populära evenemang. För den aktive så finns såväl gym som härliga motionsspår, cykelvägar och promenadstråk som leder dig till både två naturreservat och hela vägen till Stockholm city. Att bo i Frösunda ger dig som reser mycket ypperliga möjligheter då Arlanda flygplats ligger ca 30 min och Bromma flygplats endast ca 15 minuter bort med bil. Även flygbussar går från Järva krog, en kort promenad bort. Trots områdets lugn når du både E4:an och E18 på mindre än 5 minuter! För dig som vill åka kommunalt finns flertalet bussar (ex. 509, 67 och 508) i närområdet. På mindre än 10 min promenadavstånd har du pendeltåget (Solna Station) som tar dig till Stockholm C på ca 8 minuter. Cykelavstånd till såväl Solna C och Sundbyberg C samt hela vägen in till Stockholm. Närmaste mataffär är Hemköp annars finns ICA och Hemköp även i Mall of Scandinavia samt Willys och Coop en kortare bilfärd bort. För den kulinariske finns flertalet restauranger och caféer i närområdet ex. The Winery Hotel med både delibutik och egen vinproduktion. På promenadavstånd finner du även restauranger som Bockholmens hav och restaurang, Värdshuset Koppartälten, samt anrika Ulriksdals Wärdshus och slottscafé, som ligger precis invid Edsviken med bad och rekreationsmöjligheter.

Beskrivning

Hall
Välkomnande hall som smidigt lotsar dig in i lägenheten. Här har du avhängning genom hatthylla och platsbyggd garderob till förvaring. Parkettgolv och vittapetserade väggar.

Badrum
Stort, helkaklat badrum med ljusa toner. Utrustat med tvättmaskin, torktumlare, wc, kommod med rymligt skåp, dusch med kabin samt komfortvärme i golv.

Kök/vardagsrum
Fräscht köksdel med gott om arbetsyta och förvaring bakom ljusa över- och underskåp. Det tillsammans med det ljusa kaklet matchas med rostfria vitvaror. Köket är utrustat med kyl/frys, mikro, diskmaskin, spishäll och ugn. Här finns utgången mot bostadens balkong. Plats för matbord. I den öppna allrumsdelen finns plats för stor soffgrupp och övrigt möblemang. Här når ljuset in genom stora fönsterpartier vilket bidrar till en öppen och väldigt trevlig yta.

Sovrum
Mysigt sovrum som ger plats för stor säng och vidare förvaring. Genom ljusa väggar och stort fönsterparti får du en härlig rymd i rummet som matchas med fint parkettgolv.

Balkong
Lägenhetens stora balkong skryter inte bara om sitt soliga västerläge utan även sin direkta närhet till shoppingmetropolen Mall of Scandinavia och nationalarenan Friends Arena. Här finns plats för stora loungemöbler till de sociala tillställningarna.

Dokument (pdf)

Planritningar Årsredovisning 2016 Stadgar 2015 Energideklaration Signe Tillischgatan 5-15

Bostadsfakta

Kommun

Solna kommun, församling. Skattesats

Storlek

Boarea 46 kvm.

Rum

2 rum och kök.

Lgh nr

1124

Byggnadsår

2006

Bostadsrättsförening

Föreningens namn: Brf Bäcken 1
Organisationsnummer: 769601-8758
Lägenhetsnummer: 1124
Antal lägenheter: 111
Bostadsrättsföreningen Brf Bäcken 1 bildades 2006 och består av sex flerbostadshus.

Föreningens ekonomi

2017 planeras ingen höjning av avgiften.

Energideklaration

Energiprestanda: 118 kWh/kvm år.

TV

Comhem levererar tv till föreningen. Comhem levererar TV; Digital TV Medium 8 favoriter samt med förmån om 150 kr rabatt på ordinarie pris för annat digitalt TV-paket. Information hämtad från föreningens hemsida.

Internet

Ownit levererar bredband till föreningen. Avtalet innebär att samtliga medlemmar erbjuds en hastighet om 100/100 Mbit/s i medlemsavgiften. Önskar man uppgradera sin bredbandshastighet till 500- 1000Mbit/s görs detta via Ownits portal i samband med aktiveringen. Information hämtad från föreningens hemsida.

Övrigt som ingår i avgiften

Bredband (ownit), Värme, Vatten, KabelTV.

Uteplats

Balkong, läge väster.

Övriga utrymmen

Det finns cykelförråd, föreningslokal, källarförråd och tvättstuga i angränsande fastighet. Information hämtad från föreningens hemsida.

Driftskostnad

292 kr varav:
Försäkring: 142 kr
Hushållsström: 150 kr

Föreningen köper in el som storkund och debitrerar sedan varje lägenhet för faktisk förbrukning. Varje lägenhet är försedd med en egen elmätare för att var och en ska kunna kontrollera den egna förbrukningen. Uppgifterna kommer från säljaren och kan givetvis komma att variera.

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i kr/mån om inget annat anges.

Parkering

Föreningen hyr dels 30 platser i garaget som tillhör Brf Klinten, Signe Tillischgatan 8-16, dels 15 platser på parkeringsdäcket i slutet av Anders Lundströms gata som tillhör Brf Signalen 1. Det är kö till både garage- och parkeringsplatser. Om du önskar hyra en plats kontaktar du ansvarig i styrelsen. Boendeparkering: innebär att folkbokförda i Solna kan parkera längre tid och till lägre kostnad än besökare. Skyltar med texten "Boende Solna" anger var parkering kan ske. Månadsmärke: 300 kr/ mån Säsongsmärke: 750 kr/kvartal

Ekonomi

Andel i föreningen: 0.56190 %
Pantsättningsavgift: 448 kr
Överlåtelseavgift: 1120 kr

Renoveringar

Fastigheten är relativt nyproducerad, därför är inte några större renoveringar planerade inom den närmsta framtiden. Styrelsen följer en fastställd långsiktig underhållsplan.

Kommande/Gjorda renoveringar

Fastigheten är relativt nyproducerad, därför är inte några större renoveringar planerade inom den närmsta framtiden. Styrelsen följer en fastställd långsiktig underhållsplan.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Som utgångspunkt redovisas alla bud även till budgivare och spekulanter. Säljarens lagstadgade rätt att besluta om att inte alla bud ska redovisas under budgivningsprocessen gör dock att avvikelser kring denna utgångspunkt kan förekomma. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt, säljaren uppmanar köparen att före köpet undersöka lägenheten. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde kunnat upptäcka. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till bostadsrättens ålder, pris, skick och användning. Om det finns symptom på fel som köparen inte själv kan dra slutsatser av måste köparen gå vidare med sin undersökning och, om så krävs, anlita en sakkunnig för att fullgöra sin undersökningsplikt. Det är inte bara själva lägenheten som undersökningsplikten omfattar. Även förhållanden kring bostadsrättsföreningen bör undersökas. En kontakt med företrädare för föreningen bör därför alltid ingå i köparens undersökning, liksom en genomgång av stadgar och senaste årsredovisning. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Ansök om bolån
0 kr
0 kr / mån
kr   0%
0 kr / mån
Före skattereduktion: 0 kr
Stäng
Din månadskostnad

Amortering och ev. månadsavgift är inkl. i månadskostnaden. Vi har räknat på en rak amortering med 15 års löptid på den del av lånesumman som överstiger 75 % av bostadens värde.


Info. om effektiv ränta

Ett lån på 1 miljon kronor med en 3 mån exempelränta på 2,98% får en effektiv ränta om 3,03%. Totalt belopp att betala under kredittiden blir 1 746 242 kr. I ex. är det räknat på ett lån med rak amortering och en löptid på 50 år, exklusive ev. avgifter.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

HitCounter