Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
redoLäs mer om våra Redo-bostäder här.
Pris
1 795 000 kr
Adress
Eleonoragatan 5, Norr/Stadsparken, Eskilstuna
Typ
Bostadsrätt
KVM
77 kvm
Avgift
4 886 kr / mån
Rum
2 rum

Intresseanmälan

Genomgångstvåa med inglasad balkong intill ån

Välkommen till en ljus och väldisponerad genomgångslägenhet om 77 kvm fördelat på 2 rok belägen i förening med härligt läge intill ån. Modern bostad i byggnad uppförd 2007 som präglas av öppna sociala ytor, ljusa stilrena färgsättningar och genomgående ekparkett. Stort vardagsrum och matplats i öppen planlösning med praktiskt planerat kök. Från vardagsrum nås utgång till härlig inglasad balkong med åglimt där eftermiddags- och kvällssolen kan avnjutas, installerad infravärme gör den möjlig att nyttja stora delar av året. Rymligt sovrum med rejäl klädkammare belägen lugnt och ostört mot innergården. Ordentligt badrum med klinker i mörkgrå nyans som bryter av snyggt mot kakel i klassiskt vitt med egen tvättavdelning och plats för såväl dusch som hörnbadkar. Hiss finns bekvämt direkt från marpklan. Externt förråd tillhör lägenheten. Centralt läge med vackra promenadstråk längs ån, Munktellarenan och kort promenadavstånd till stadskärnan.

Beskrivning

Inbjudande entréhall med utrymme för avhängning och bra förvaring i bred garderobslänga. Parkettgolv som är genomgående i lägenhetens samtliga rum.

Praktiskt planerat kök med släta luckor i ek, kakel i grå nyans och beslag av borstat stål. Fullt utrustat med inbyggnadsugn- och micro, spishäll, fläkt, kyl, frys och integrerad diskmaskin med smidigt upphöjt läge intill diskbänk. Här erbjuds vidare gott om förvaring i över- och underskåp samt breda arbetsytor.

Trevlig matplats i direkt anslutning till köket med fönster och öppen planlösning med vardagsrum. Från vardagsrum nås härlig inglasad balkong med åglimt där eftermiddags- och kvällssolen kan avnjutas. Installerad infravärme gör det möjligt att nyttja balkongen stora delar av året.

Rymligt helkaklat badrum i stilrent utförande med dusch med vikbara glasväggar, kommod, spegelskåp, wc, handdukstork samt egen tvättavdelning med tvättmaskin, torktumlare och praktisk arbetsbänk. Extra golvbrunn gör det möjligt att även få plats med ett hörnbadkar.

Sovrum beläget lugnt och ostört mot innergården med plats för dubbelsäng och rejäl klädkammare.

Källarförråd nås smidigt hela vägen ner med hissen.

Dokument (pdf)

Planritningar 345047 -1 Strandgatan2Stadgar Strandgatan2Energidekl

Länkar

Bildspel Bildspel Bildspel

Bostadsfakta

Kommun

Eskilstuna kommun, Eskilstuna församling. Skattesats 33.99

Storlek

Boarea 77 kvm. Areauppgifter enligt säljaren och bostadsrättsföreningen.

Rum

2 rum och kök, varav 1 sovrum.

Lgh nr

00333

Vån / hiss

Våningsplan 3. Hiss finns.

Byggnadsår

2007

Bostadsrättsförening

Föreningens namn: Strandgatan 2
Organisationsnummer: 769613-0116
Lägenhetsnummer: 00333
Antal lägenheter: 24

Energideklaration

Energiprestanda: 103 kWh/kvm år.

Övrigt som ingår i avgiften

Värme, Vatten, KabelTV.

Uteplats

Inglasad balkong

Övriga utrymmen

Det finns förråd och hobbyrum.

Driftskostnad

250 kr varav:
Hushållsström: 250 kr

Kostnad för hushållsström påverkas till stor del av nyttjandegraden.

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i kr/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 3.59250 %
Andel av årsavgiften 3.59253 %

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Som utgångspunkt redovisas alla bud även till budgivare och spekulanter. Säljarens lagstadgade rätt att besluta om att inte alla bud ska redovisas under budgivningsprocessen gör dock att avvikelser kring denna utgångspunkt kan förekomma. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt, säljaren uppmanar köparen att före köpet undersöka lägenheten. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde kunnat upptäcka. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till bostadsrättens ålder, pris, skick och användning. Om det finns symptom på fel som köparen inte själv kan dra slutsatser av måste köparen gå vidare med sin undersökning och, om så krävs, anlita en sakkunnig för att fullgöra sin undersökningsplikt. Det är inte bara själva lägenheten som undersökningsplikten omfattar. Även förhållanden kring bostadsrättsföreningen bör undersökas. En kontakt med företrädare för föreningen bör därför alltid ingå i köparens undersökning, liksom en genomgång av stadgar och senaste årsredovisning. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Ansök om bolån
0 kr
0 kr / mån
kr   0%
0 kr / mån
Före skattereduktion: 0 kr
Stäng
Din månadskostnad

Amortering och ev. månadsavgift är inkl. i månadskostnaden. Vi har räknat på en rak amortering med 15 års löptid på den del av lånesumman som överstiger 75 % av bostadens värde.


Info. om effektiv ränta

Ett lån på 1 miljon kronor med en 3 mån exempelränta på 2,98% får en effektiv ränta om 3,03%. Totalt belopp att betala under kredittiden blir 1 746 242 kr. I ex. är det räknat på ett lån med rak amortering och en löptid på 50 år, exklusive ev. avgifter.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

HitCounter