Budgivning pågår
Aktuellt bud: 2 500 000 kr
Se budhistorik

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.
Pris
2 500 000 kr
Typ
Bostadsrätt
KVM
ca 112.5 kvm
Avgift
4 364 kr / mån
Rum
5 rum

Centralt Brf-radhus. Bättre läge vid Frösjön får man leta efter!

Välkommen till Järnvägsgatan 5!
Ett nybyggt Brf-radhus i toppskick med exklusiva materialval och bra planlösning. Med en egen uteplats och grästäppa som har utsikt över sjön kan det inte bli bättre. Från Järnvägsgatan är det endast några minuter promenad till Gnesta centrum och tågstationen. Närhet till både dagis, skola och mataffär.
Ett tillfälle till ett fantastiskt boende med ett läge utöver det vanliga på en riktigt populär adress!

Beskrivning

Välkommen in till Järnvägsgatan 5! I hela radhuset är det målade väggar i vit nyans, parkettgolv med undantag från våtutrymmen och hall där det är klinker. Vattenburen golvvärme på entréplan, golvvärme-el i duschrum på övre plan, i övriga rum på övervåningen är det uppvärmning via radiatorer.

Från radhusets framsida kommen man in i en trevlig hall. I hallen är det klinkergolv och vita väggar. Avhängningsmöjligheter för ytterkläder samt en garderob.

Direkt till höger i hallen finns ett rymligt duschrum som har WC-stol, vit kommod med handfat och spegelskåp. Hörndusch med glasdörrar, handdukstork. Grått klinkergolv och vitt kakel på väggarna. Spotlights i taket och eldriven golvvärme. Vädringsfönster.

Vidare in i radhuset finns kök och matplats. Grått kök från HTH med bänkskiva i ek. Läckert!
Inbyggd ugn och micro i högskåp, vägghängd köksfläkt under skåp. Induktionshäll, kyl och frys i fullhöjd samt integrerad diskmaskin. Samtliga vitvaror i köket är rostfria och från Siemens.
Stänkskydd i fasat kakel. Lys led över arbetsbänk och spotlights i tak som ger bättre belysning vid matlagning. Litet fönster vid diskbänken för ljusinsläpp och utsikt över sjön..
Köksö i ek med möjlighet för stolar runt.

Matplatsen ligger i anslutning till köket. Här finns det gott om plats för enkla middagar med familjen eller lite större sällskap. Fönster med utsikt mot entrésidan.

Från köket är det öppet mot vardagsrummet för möjlighet till umgänge mellan rummen. Ljust och rymligt vardagsrum med utgång till bostadens uteplats och grästäppa. Stora fönster ut mot den soliga uteplatsen. Parkettgolv med golvvärme och vita väggar.

Bredvid duschrummet finns tvättstugan. I tvättstugan finns både tvättmaskin och torktumlare från Siemens. Arbetsbänk med ho samt överskåp och hyllor för förvaring och arbetsyta. Grått klinkergolv och vita väggar

Längre in i hallen mot vardagsrummet finns en klädkammare/förråd om några kvadratmeter med goda förvaringsmöjligheter.

En trappa upp finns en liten hall. Tre spotlights i taket, trappa och räcke i ek. Vita väggar.

Från hallen på övervåningen finns ett allrum direkt på vänster sida som är öppet mot den lilla hallen. Detta rum kan med fördel användas som ett vardagsrum, tv-rum, sovrum eller kontor. Parkettgolv och vita väggar. Stort fönster som ger mycket ljus.

Radhuset har tre sovrum. Ett stort sovrum med en stor vit skjutdörrsgarderob. Det andra en aning mindre med också plats för en garderob om man vill. Det tredje är lite mindre än den andra två. Alla sovrum har parkettgolv och vita väggar.

På övervåningen finns också ett badrum. wc och badkar, vit kommod med handfat samt spegelskåp med spotlights. Eldriven golvvärme, handdukstork och ett mindre fönster. Grått klinkergolv och vitt kakel på väggarna.
Snyggt och stilrent. Golvvärme.

Dokument (pdf)

Planritningar Frågelista Ekonomisk plan - Brf Strandbyn registrerad_20161201.pdf

Bostadsfakta

Kommun

Gnesta kommun, Frustuna församling. Skattesats 34.48

Storlek

Boarea ca 112.5 kvm.

Rum

5 rum och kök, varav 3 sovrum.

Lgh nr

9

Vån / hiss

Bostadsrättsradhus i två plan.

Byggnadsår

2017

Bostadsrättsförening

Föreningens namn: Brf Strandbyn
Lägenhetsnummer: 9
Visa fastighetsgräns på karta

TV

Anslutning för internet, bredbandstelefoni och TV sker via fiberanslutning.

Uteplats

Solig uteplats i sydläge med en egen liten grästäppa.

Övriga utrymmen

Det finns ett förråd på baksidan om ca 5 kvm.

Driftskostnad

1 656 kr varav:
Försäkring: 74 kr
VA: 417 kr
Renhållning: 202 kr
Hushållsström: 963 kr

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i kr/mån om inget annat anges.

Parkering

Parkering längs gata eller på gemensam parkering inom fastigheten.

Ekonomi

Andel i föreningen: 4.16670 %

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Som utgångspunkt redovisas alla bud även till budgivare och spekulanter. Säljarens lagstadgade rätt att besluta om att inte alla bud ska redovisas under budgivningsprocessen gör dock att avvikelser kring denna utgångspunkt kan förekomma. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt, säljaren uppmanar köparen att före köpet undersöka lägenheten. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde kunnat upptäcka. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till bostadsrättens ålder, pris, skick och användning. Om det finns symptom på fel som köparen inte själv kan dra slutsatser av måste köparen gå vidare med sin undersökning och, om så krävs, anlita en sakkunnig för att fullgöra sin undersökningsplikt. Det är inte bara själva lägenheten som undersökningsplikten omfattar. Även förhållanden kring bostadsrättsföreningen bör undersökas. En kontakt med företrädare för föreningen bör därför alltid ingå i köparens undersökning, liksom en genomgång av stadgar och senaste årsredovisning. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Ansök om bolån
0 kr
0 kr / mån
kr   0%
0 kr / mån
Före skattereduktion: 0 kr
Stäng
Din månadskostnad

Amortering och ev. månadsavgift är inkl. i månadskostnaden. Vi har räknat på en rak amortering med 15 års löptid på den del av lånesumman som överstiger 75 % av bostadens värde.


Info. om effektiv ränta

Ett lån på 1 miljon kronor med en 3 mån exempelränta på 2,98% får en effektiv ränta om 3,03%. Totalt belopp att betala under kredittiden blir 1 746 242 kr. I ex. är det räknat på ett lån med rak amortering och en löptid på 50 år, exklusive ev. avgifter.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

HitCounter