Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.
Alla bilder Alla bilder Planritningar Planritning Dokument Dokument Karta Karta Intresseanmälan Intresse Dela via epostTipsa
Typ
Bostadsrätt
KVM
142.4 kvm, biarea 35.1kvm
Avgift
4 993 kr / mån
Rum
5 rum

Perfekt boende för familjen! Närhet till natur och stad!

Nu finns möjligheten att köpa ett enkelt, lättskött och nybyggt kedjehus i Bostadsrättsföreningen Sjöhästen i Lyckebo Sjöstad! Kedjehuset är på 142 m2 stort fördelat på 2 plan, med tillhörande carport och förråd. Ovanpå carporten finns en takterass där du kan njuta av kvällssolen under sköna sommardagar!

Bostaden är inredd med moderna val av hög kvalitet. På bottenvåning finns vardagsrum med utgång till en mindre altan med morgonsol. Här finns även kök med utgång till större altan i västerläge, badrum och tvättstuga. På ovanvåningen finns 3 sovrum samt ett allrum med utgång till takterass.

Huset säljs av Husarvid och för mer information kontakta dom på telefon 033-120560 eller skicka in intresseanmälan här på sidan så tar vi kontakt med er.

Välkomna.

Beskrivning

Dokument (pdf)

Bostadsfakta

Kommun

Sjöhästen 6, Borås kommun, församling. Skattesats

Storlek

Boarea 142.4 kvm. , biarea 35.1 kvm.

Lgh nr
Byggnadsår

2017

Bostadsrättsförening

Föreningens namn: A
Visa fastighetsgräns på karta

TV

Fiber från Splitvision

Internet

Fiber från Splitvision

Uteplats

2 st uteplatser i markplan. Takterass ovanför carport/förråd

Driftskostnad

1 620 kr varav:
Uppvärmning: 550 kr
Försäkring: 100 kr
VA: 370 kr
Hushållsström: 600 kr

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i kr/mån om inget annat anges.

Parkering

Plats för två bilar

Ekonomi

Andel i föreningen: 4.95000 %

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Som utgångspunkt redovisas alla bud även till budgivare och spekulanter. Säljarens lagstadgade rätt att besluta om att inte alla bud ska redovisas under budgivningsprocessen gör dock att avvikelser kring denna utgångspunkt kan förekomma. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt, säljaren uppmanar köparen att före köpet undersöka lägenheten. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde kunnat upptäcka. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till bostadsrättens ålder, pris, skick och användning. Om det finns symptom på fel som köparen inte själv kan dra slutsatser av måste köparen gå vidare med sin undersökning och, om så krävs, anlita en sakkunnig för att fullgöra sin undersökningsplikt. Det är inte bara själva lägenheten som undersökningsplikten omfattar. Även förhållanden kring bostadsrättsföreningen bör undersökas. En kontakt med företrädare för föreningen bör därför alltid ingå i köparens undersökning, liksom en genomgång av stadgar och senaste årsredovisning. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Ansök om bolån
0 kr
0 kr / mån
kr   0%
0 kr / mån
Före skattereduktion: 0 kr
Stäng
Din månadskostnad

Amortering och ev. månadsavgift är inkl. i månadskostnaden. Vi har räknat på en rak amortering med 15 års löptid på den del av lånesumman som överstiger 75 % av bostadens värde.


Info. om effektiv ränta

Ett lån på 1 miljon kronor med en 3 mån exempelränta på 2,98% får en effektiv ränta om 3,03%. Totalt belopp att betala under kredittiden blir 1 746 242 kr. I ex. är det räknat på ett lån med rak amortering och en löptid på 50 år, exklusive ev. avgifter.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

HitCounter