Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Köpenhamnsvägen 49 B, Slottsstaden
Typ
Bostadsrätt
KVM
ca 59.5 kvm
Avgift
3 990 kr / mån
Rum
2.5 rum

Ljus bostad med oslagbar utsikt!

På våning 6 av 7 i stabil HSB-förening presenteras nu denna hemtrevliga bostad med ljusa ytskikt, bevarade originalattribut och en magisk balkong med häpnadsväckande utsikt. Här bor ni på centralt, lugnt läge i populära Slottsstaden, med alla tänkbara bekvämligheter, goda kommunikationer och med promenadavstånd till Ribersborgsstranden. Föreningen har dessutom gemensam el, vilket innebär att ni slipper nätavgiften och därmed får en lägre månadskostnad.

Hissen tar oss upp till sjätte våningen där vi i hallen möts av goda avhängningsmöjligheter genom en hatthylla och tre stycken inbyggda garderober. I direkt anslutning har vi det ljusa, helkaklade badrummet som renoverades 2010. Det stora sovrummet har gott om plats för en garderobsvägg och dubbelsäng, och liksom i de andra rummen vetter fönstren mot föreningens lummiga innergård. Intill finner vi även det mindre sovrummet, som lämpar sig perfekt som barn/gästrum eller kontor.

Bostadens fullt utrustade kök stoltserar med gott om förvaring genom över- och underskåp samt en stor avlastningsbänk. Här kan väggen mellan sovrum och kök tas ned för att återställa ordinarie planlösning om så önskas (se alternativ planlösning). I anslutning till köket, genom två vackra innerdörrar i originalutförande, finner vi det ljusa vardagsrummet med fönsterparti i gaveln. Här löper ett fint ekparkettgolv och det finns gott om plats för soffgrupp och matsalsbord. Genom vardagsrummet kommer vi även ut till bostadens trumfkort - balkongen. Här har vi en fri utsikt som är få förunnad!

På Köpenhamnsvägen 49 bor ni på promenadavstånd från Ribersborgsstranden, och city nås genom en kortare cykeltur. Stadsbuss 1, 3 och 4 går regelbundet utanför och för den som pendlar ligger Triangelns station på behändigt avstånd. I den direkta närheten finns en välsorterad ICA-butik, och även Slottsstadens utbud av mysiga caféer, restauranger och butiker. Flera trevliga parker ligger nära till hands, så som Rönneholmsparken, Slottsparken och Pildammsparken.

Varmt välkomna på visning!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering