Visningar

tors 23 nov 18:00 - 18:30
Öppen visning - Välkommen!
lör 25 nov 14:00 - 14:30
Öppen visning - Välkommen!
Typ
Bostadsrätt
KVM
ca 25 kvm
Avgift
1 449 kr / mån
Rum
1 rum

Kvadratsmart enrummare med uteplats i väster

I eftertraktat område finns nu denna kvadratsmarta lägenhet endast en trappa upp till salu. I samband med entrén i västerläge på loftgången, finns plats för utemöbler där kan du njuta av kvällssolen. Rummet är ljust och har fönstervy mot skogen, här ryms det du behöver i möbelväg.
Köksdelen har spis med fläkt, diskbänk, kyl/frys och lite arbetsytor på grå laminatskiva samt vit skåpsförvaring.
Duschrum med duschhörna bakom draperi, handfat med skåp under och över, wc och tvättmaskin.
I hallen finns 3 garderober och ytterligare plats för förvaring finns över dem.
På baksidan av huset finns parkeringar samt lite gräsytor att använda. Framsidan är grusad och det finns cykelställ samt sopstation. Vyn från loftgången gränsar mot villaområdet.
Trevligt område med välsorterad ICA butik intill och närhet till busshållplats, annars tar det ca 10 min att gå till centrum och pendlarbussar. Närhet även till promenadstråk, skola och dagis.

Beskrivning

Via loftgång med tak där du kan ha egna utemöbler når du ytterdörren.

Väl inne finns plats för avhängning och 3 garderober där du även kan ha lådor ovanpå för mer förvaring. Plastmatta och vita väggar är genomgående i lägenheten.

Direkt till höger är duschrummet med grå våtrumsmatta och vitt kakel på väggarna. Här finns wc, handfat med spegelskåp över och skåp under, tvättmaskin och duschhörna bakom draperi. Här ryms även tvättkorg och ytterligare förvaringshylla.

Rummet har köksdel med vit skåpsinredning och plats för förvaring även ovanför dem. Spis med 4 plattor och fläkt, diskbänk med 2 hoar, kyl/frys och arbetsyta på grå laminatbänk.

Plats för soffa med bord, säng och skrivbord eller mindre matbord. Ett fönster som vetter mot mot skogen utan insyn.
Det finns idag en glasvägg placerad vid sängen som avskärmning, denna går såklart att ta bort om man vill det.

Dokument (pdf)

Planritningar Årsredovisning Stadgar Ankan 1 6454267_1-312-4_2D_print

Bostadsfakta

Kommun

Ankan 1, Norrtälje kommun, Norrtälje-Malsta församling. Skattesats 32.83

Storlek

Boarea ca 25 kvm.

Rum

1 rum och kök.

Lgh nr

206

Vån / hiss

Våningsplan 2 av 3 (1 trappa). Hiss finns.

Byggnadsår

2008

Bostadsrättsförening

Föreningens namn: Ankan 1
Organisationsnummer: 769631-1344
Lägenhetsnummer: 206
Antal lägenheter: 18
På Arholmagatan 10 ligger Brf Ankan, en förening som består av totalt 18 lägenheter, fördelat på 1-2 rum och kök.
Visa fastighetsgräns på karta

Föreningens ekonomi

Inga ytterligare avgiftshöjningar planeras.

TV

Ansluten till kabelnät.

Internet

I fastigheten är fiber indraget och tecknas separat via valfri leverantör som finns inom Telia Öppen fiber.

Övrigt som ingår i avgiften

Värme.

Uteplats

Utanför ytterdörren finns en loftgång där varje lägenhet har möjlighet att ställa utemöbler. Den ligger i väster så här kan du njuta av eftermiddags- och kvällssol.

Gårdsplats/innergård

Grusad plan på framsidan med cykelställ. Gräsmatta och parkeringsplatser på baksidan.

Driftskostnad

500 kr varav:
VA: 350 kr
Hushållsström: 150 kr

Elkostnad: 1 800 kr/år VA: varmt och kallt 4 200 kr/år Det debiteras månadsvis efter egen förbrukning

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i kr/mån om inget annat anges.

Parkering

På baksidan av huset finns möjlighet till parkering. Fritt att förfoga för föreningens medlemmar, inga bestämda platser finns.

Ekonomi

Andel i föreningen: 4.06460 %
Pantsättningsavgift: 448 kr
Överlåtelseavgift: 1120 kr
Lägenheten är pantsatt. Detta innebär att nuvarande ägare har lån som belastar bostadsrätten. Dessa löses på tillträdesdagen.

Övrigt

Brf Ankan, en förening som består av totalt 18 lägenheter, fördelat på 1-2 rum och kök. Från början var detta hyreslägenheter som gick att hyra via Roslagens Sparbank men från 2016 är det numera en bostadsrättsförening.

Kort promenad till elljusspår där det brukar bli skidspår vintertid också.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Som utgångspunkt redovisas alla bud även till budgivare och spekulanter. Säljarens lagstadgade rätt att besluta om att inte alla bud ska redovisas under budgivningsprocessen gör dock att avvikelser kring denna utgångspunkt kan förekomma. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt, säljaren uppmanar köparen att före köpet undersöka lägenheten. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde kunnat upptäcka. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till bostadsrättens ålder, pris, skick och användning. Om det finns symptom på fel som köparen inte själv kan dra slutsatser av måste köparen gå vidare med sin undersökning och, om så krävs, anlita en sakkunnig för att fullgöra sin undersökningsplikt. Det är inte bara själva lägenheten som undersökningsplikten omfattar. Även förhållanden kring bostadsrättsföreningen bör undersökas. En kontakt med företrädare för föreningen bör därför alltid ingå i köparens undersökning, liksom en genomgång av stadgar och senaste årsredovisning. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Ansök om bolån
0 kr
0 kr / mån
kr   0%
0 kr / mån
Före skattereduktion: 0 kr
Stäng
Din månadskostnad

Amortering och ev. månadsavgift är inkl. i månadskostnaden. Vi har räknat på en rak amortering med 15 års löptid på den del av lånesumman som överstiger 75 % av bostadens värde.


Info. om effektiv ränta

Ett lån på 1 miljon kronor med en 3 mån exempelränta på 2,98% får en effektiv ränta om 3,03%. Totalt belopp att betala under kredittiden blir 1 746 242 kr. I ex. är det räknat på ett lån med rak amortering och en löptid på 50 år, exklusive ev. avgifter.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

HitCounter